Pani Profesor Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 bąbelki... :D nigdy tego nie uczyłam Patryka,dawaj! Quote
Ty$ka Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jaki mądry Rico. Też chciałam swojego nauczyć puszczania bąbelków, ale piesek przecież brzydzi się wody ;p Quote
Małgonia Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Planuje jutro nagrać filmik z tym co umie :) jakieś programy do edycji i montażu filmow, ktoś cos? Quote
agutka Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 helloł :) jaki twój bobas jest już wielki :loveu: Chyba się Wam role na kanapie pozamieniały? Piesek wtulony do mamusi a Hania do tatusia ... rzadki widok :p Quote
Małgonia Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 agutka napisał(a):helloł :) jaki twój bobas jest już wielki :loveu: Chyba się Wam role na kanapie pozamieniały? Piesek wtulony do mamusi a Hania do tatusia ... rzadki widok :p Kluska cieżka, tatus dluzej udźwiga :D Na mnie tez spi ale jak omotam w chuste, a TŻ uwielbia tak z nia siedziec jak śpi :) mam tylko bąbelki :D Wczoraj sie nauczył, wiec bez rewelacji, ale i tak dumnam! [video=youtube;C7S1rWHBlSc]https://www.youtube.com/watch?v=C7S1rWHBlSc[/video] Quote
Pani Profesor Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ale fajne, piąteczka! :D widzę super Wam idzie ;) Quote
Małgonia Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Pani Profesor napisał(a):ale fajne, piąteczka! :D widzę super Wam idzie ;) No, kliker duzo daje :) juz sie oboje nauczylismy z niego korzystac :) Chcialm obiad ugotowac- ale butla z gazem sie skonczyla :( i tak oto rozmrazam na szybko skrzydelka i mam zamiar je upiec, bo nie bede jesc kanapek na obiad :( Quote
Pani Profesor Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 a ja jadę drugi dzień na łącznie dwóch kanapkach, bo mam chyba grypę żołądkową :-( oczywiście kanapki zwróciłam i mam gorączkę, więc Patryk będzie miał dni pełne rozrywki pt. "spanie" :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Trzeba było jakieś gotowe żarcie zamówić :lol: a kanapki dlaczego nie , poszła bym po parowki do sklepu i zjadła z chlebem , ja tam parówy uwielbiam :evil_lol: Quote
*Monia* Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ale bąbelkowiec :loveu: Profesorka jesteś pewna że to grypa? :diabloti::diabloti: Quote
Pani Profesor Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 *Monia* napisał(a):Ale bąbelkowiec :loveu: Profesorka jesteś pewna że to grypa? :diabloti::diabloti: pierwsze pytanie tż-ta :grin: jestem pewna, grypa na bank, w ciąży się nie ma gorączki :diabloti: chyba :diabloti: z resztą nie zdziwiłabym się, jakbym się OD WAS zaraziła przez czytanie o dzieciach w każdym wątku :shake: Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pani Profesor napisał(a):pierwsze pytanie tż-ta :grin: jestem pewna, grypa na bank, w ciąży się nie ma gorączki :diabloti: chyba :diabloti: z resztą nie zdziwiłabym się, jakbym się OD WAS zaraziła przez czytanie o dzieciach w każdym wątku :shake: Stan podgorączkowy możesz mieć :eviltong: Quote
*Monia* Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ciąża to stan bardzo zaraźliwy, można się nią zarazić na wiele sposobów :eviltong: Facebook mi nie działa a chciałam sobie dla rozrywki pograć w jakąś gierkę :-( Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 *Monia* napisał(a): Facebook mi nie działa a chciałam sobie dla rozrywki pograć w jakąś gierkę :-( Ja zawsze lupię dla zabicia czasu w bubbles IQ ale teraz tez mi fb nawala :roll: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pani Profesor napisał(a):pierwsze pytanie tż-ta :grin: jestem pewna, grypa na bank, w ciąży się nie ma gorączki :diabloti: chyba :diabloti: z resztą nie zdziwiłabym się, jakbym się OD WAS zaraziła przez czytanie o dzieciach w każdym wątku :shake: Ale bym padła, jakbyś "zaciążyła" przez dogo :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a):Ale bym padła, jakbyś "zaciążyła" przez dogo :diabloti: spadaj :diabloti: grypa na bank, hahaha, chociaż taki sukces, że już dzisiaj jem, więc pies ma więcej rozrywki, bo pani ma więcej sił :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a):Ale bym padła, jakbyś "zaciążyła" przez dogo :diabloti: Ty Magda nie padaj bo ja niby przez co "zaciążyłam?" :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pani Profesor napisał(a):spadaj :diabloti: grypa na bank, hahaha, chociaż taki sukces, że już dzisiaj jem, więc pies ma więcej rozrywki, bo pani ma więcej sił :eviltong: Nie spadnę :eviltong: dOgLoV napisał(a):Ty Magda nie padaj bo ja niby przez co "zaciążyłam?" :eviltong: Przez Sebastiana :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a): Przez Sebastiana :eviltong: też :eviltong: Quote
Erykowa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Panna Cotta robie to samo jak mi sie gaz skończy i zawsze się cieszę,ze piekarnik na prąd :) A Riko bąbelkowiec super Quote
Małgonia Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 Aleście nagadały o tej ciązy :D Ja gdyby nie ciąża to by mnie tu nie nie było bo ciąża=wyprowadzka=pies :) Nie mam czasu Wam tu poodpisywac, ale dziekuje za dyskusje, mialam co czytać na telefonie :loveu: Czasu niet, pokaze Wam tylko kilka zdjęć i zmykam bo dzisiaj impreza urodzinowa TŻta i gosciom żreć trza dać. Kurcze, zdjęcia tylko Haniszcza mam nowe :D Trudne, [pooglądacie dziecia, skoro tak bardzo lubicie ciaze i dzieci :D Hanka marudziła, na rękach nie chciała, ale magia chusty i oto zasneła Jadła śliwkę :D Wczoraj przemogłam się i wrzuciłam Hankę na plecy w chuscie ;) Dzieć był w szoku Und jakiś tam tort, chciałam inaczej ale to co sobie wyobraziłam jest zupełnie inne od tego, no ale jest- wyszło całkiem całkiem.Bałagan naokoło wymazać proszę oczami wyobraźni ;) A, no i coś o psie- nauczył się naciskać przycisk :) Planuje mu skombinowac jakis dzwoneczek i powiesic albo taki naciskany co jest na recepcjach, póki co uczył sie na pilocie od karuzelki do lóżeczka, potem jak sie zagadałam z TŻtem to Rico walił łapą i nosem w tego pilota, bo parówke trzymałam i mu nie dawałam :lol: Quote
łamAga Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Haniulek :loveu: wasze dzieci rosną w takim tempie jak mój brzuch :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Więc po kolei ;) 1. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/168/892864_WP_20140901_004.jpg sama słodycz :loveu: 2. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/168/892865_WP_20140903_016.jpg :roflt::roflt: 3. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/168/892867_WP_20140905_017.jpg wygląda pysznie :loveu: Quote
Recommended Posts