Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agutka napisał(a):
helloł :) jaki twój bobas jest już wielki :loveu:
Chyba się Wam role na kanapie pozamieniały? Piesek wtulony do mamusi a Hania do tatusia ... rzadki widok :p

Kluska cieżka, tatus dluzej udźwiga :D Na mnie tez spi ale jak omotam w chuste, a TŻ uwielbia tak z nia siedziec jak śpi :)

mam tylko bąbelki :D Wczoraj sie nauczył, wiec bez rewelacji, ale i tak dumnam!

[video=youtube;C7S1rWHBlSc]https://www.youtube.com/watch?v=C7S1rWHBlSc[/video]

Posted

Pani Profesor napisał(a):
ale fajne, piąteczka! :D widzę super Wam idzie ;)

No, kliker duzo daje :) juz sie oboje nauczylismy z niego korzystac :)

Chcialm obiad ugotowac- ale butla z gazem sie skonczyla :( i tak oto rozmrazam na szybko skrzydelka i mam zamiar je upiec, bo nie bede jesc kanapek na obiad :(

Posted

*Monia* napisał(a):
Ale bąbelkowiec :loveu:

Profesorka jesteś pewna że to grypa? :diabloti::diabloti:

pierwsze pytanie tż-ta :grin:
jestem pewna, grypa na bank, w ciąży się nie ma gorączki :diabloti: chyba :diabloti: z resztą nie zdziwiłabym się, jakbym się OD WAS zaraziła przez czytanie o dzieciach w każdym wątku :shake:

Posted

jestem pewna, grypa na bank, w ciąży się nie ma gorączki :diabloti: chyba :diabloti: z resztą nie zdziwiłabym się, jakbym się OD WAS zaraziła przez czytanie o dzieciach w każdym wątku :shake:

Stan podgorączkowy możesz mieć :eviltong:

Posted

Ciąża to stan bardzo zaraźliwy, można się nią zarazić na wiele sposobów :eviltong:

Facebook mi nie działa a chciałam sobie dla rozrywki pograć w jakąś gierkę :-(

Posted

*Monia* napisał(a):

Facebook mi nie działa a chciałam sobie dla rozrywki pograć w jakąś gierkę :-(

Ja zawsze lupię dla zabicia czasu w bubbles IQ ale teraz tez mi fb nawala :roll:

Posted

Ale bym padła, jakbyś "zaciążyła" przez dogo :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale bym padła, jakbyś "zaciążyła" przez dogo :diabloti:

spadaj :diabloti: grypa na bank, hahaha, chociaż taki sukces, że już dzisiaj jem, więc pies ma więcej rozrywki, bo pani ma więcej sił :eviltong:

Posted

spadaj :diabloti: grypa na bank, hahaha, chociaż taki sukces, że już dzisiaj jem, więc pies ma więcej rozrywki, bo pani ma więcej sił :eviltong:

Nie spadnę :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
Ty Magda nie padaj bo ja niby przez co "zaciążyłam?" :eviltong:

Przez Sebastiana :eviltong:

Posted

Aleście nagadały o tej ciązy :D Ja gdyby nie ciąża to by mnie tu nie nie było bo ciąża=wyprowadzka=pies :)

Nie mam czasu Wam tu poodpisywac, ale dziekuje za dyskusje, mialam co czytać na telefonie :loveu:
Czasu niet, pokaze Wam tylko kilka zdjęć i zmykam bo dzisiaj impreza urodzinowa TŻta i gosciom żreć trza dać.
Kurcze, zdjęcia tylko Haniszcza mam nowe :D
Trudne, [pooglądacie dziecia, skoro tak bardzo lubicie ciaze i dzieci :D
Hanka marudziła, na rękach nie chciała, ale magia chusty i oto zasneła

Jadła śliwkę :D

Wczoraj przemogłam się i wrzuciłam Hankę na plecy w chuscie ;) Dzieć był w szoku

Und jakiś tam tort, chciałam inaczej ale to co sobie wyobraziłam jest zupełnie inne od tego, no ale jest- wyszło całkiem całkiem.Bałagan naokoło wymazać proszę oczami wyobraźni ;)

A, no i coś o psie- nauczył się naciskać przycisk :) Planuje mu skombinowac jakis dzwoneczek i powiesic albo taki naciskany co jest na recepcjach, póki co uczył sie na pilocie od karuzelki do lóżeczka, potem jak sie zagadałam z TŻtem to Rico walił łapą i nosem w tego pilota, bo parówke trzymałam i mu nie dawałam :lol: