łamAga Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Panna Cotta napisał(a):Mówiłam, że słodki! :D :loveu: Zapomniałam całkiem o tym filmiku. Prawda , przesłodki , poza posągu ale łapką o drapanko prosi :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Sama słodycz na tym drugim filmiku. Rikulec tak cudownie, w sposób subtelny prosi o głaski, że wymiękłam :loveu::loveu::loveu: . I próbuj mi narzekać tu na tego cukiereczka :mad: Quote
Baski_Kropka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 hahaha skąd ja to znaaaaam :D Ale on rozkosznie zagarnia tą dłoń do drapanka <3 Dex jak ze mną leżakuje, to bierze dłoń w zęby i zarzuca na grzbiet :P Quote
Pani Profesor Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 ekstra jest ten drugi filmik :D:D !! fantastyczne, chociaż mój szkoleniowiec powiedziałby, że pies wymusza/dominuje :cool3: co nie zmienia faktu, że przesłodki - no i łipecie uszy!! :loveu: Quote
Małgonia Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Kupilam mu dzisiaj takie cos co wygląda jak oponek :D jakas suszona skora chyba, wędzone tez bo tak wali, ale pies cos Malo zainteresowany tym oO moze sie przekona. Prosilam pania o cos z czym sie pomęczy, polecila skorki suszone czy cos, wolowe. Mówi ze twarde itp to wzielam mu... W domu dalam, zjadl w 2min -.- Mialam wychodne dzisiaj :D dorwalam fajna bluzkę na lumpach, dla Hanki niestety nic. Przynajmniej z ubranek bo tak to kostkę do wózka na bude wiszącą i do raczki książeczkę -to w Rossmanie. A na dokladke smoczek, w końcu taki co go nawet ppciumciala, woec poki co najbardziej trafiony- za 4 razem :) wczoraj jeszcze na spacerze widzę ze leci na nas jakas stara szczekajaca i zjeżona jak punk czarna kilka. Myslalam ze Rico tez sie zjezy i będzie akcja, ale patrzyl sie tylko i merdal ogonem, woec najwidoczniej to byla sunia :D ale taaaaaki agresor ze masakra. Quote
Małgonia Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Kupilam mu dzisiaj takie cos co wygląda jak oponek :D jakas suszona skora chyba, wędzone tez bo tak wali, ale pies cos Malo zainteresowany tym oO moze sie przekona. Prosilam pania o cos z czym sie pomęczy, polecila skorki suszone czy cos, wolowe. Mówi ze twarde itp to wzielam mu... W domu dalam, zjadl w 2min -.- Mialam wychodne dzisiaj :D dorwalam fajna bluzkę na lumpach, dla Hanki niestety nic. Przynajmniej z ubranek bo tak to kostkę do wózka na bude wiszącą i do raczki książeczkę -to w Rossmanie. A na dokladke smoczek, w końcu taki co go nawet ppciumciala, woec poki co najbardziej trafiony- za 4 razem :) wczoraj jeszcze na spacerze widzę ze leci na nas jakas stara szczekajaca i zjeżona jak punk czarna kilka. Myslalam ze Rico tez sie zjezy i będzie akcja, ale patrzyl sie tylko i merdal ogonem, woec najwidoczniej to byla sunia :D ale taaaaaki agresor ze masakra. Quote
Małgonia Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Cioteczki kochane, mam pytanko ;) Rico żre teraz Markusa Muhle, jestesmy z niej ogolnie zadowoleni, siersć sie błyszczy, psu smakuje, najada sie o ile wkroje mu do michy jeszcze jabko/banana/marcheweczkę. Chciałabym jednakl zmienić mu na zime karme. Nie wiem czy powinnam, czy to ma sens bo sie nie znam i tyle. Moze cos bardziej kalorycznego na mrozy? Chudzina marznie zawsze. Teraz na karme wydajemy te 140zł na 3 m-ce, wiec mysle ze TŻzgodzi sie na nieco droższa, ew zachowam jakies zaskorniaki przez te 2 m-ce do nastepnego zakupu :D Polecicie cos? :loveu: Max 160zł za 15kg, ew może zachodzić na 170zł- zrobie jakieś ładne oczy to się TŻ zgodzi a Rico pod choinke nie dostanie Running Egg :D Quote
Pani Profesor Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 z taką ceną za worek to już można poszaleć ;) ale zależy co Rico lubi, czego mu potrzeba i jak reaguje na składniki, jakie ma kupy itd. Quote
*Magda* Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 A może poszukaj tej samej marki, ale inny skład ;) Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Ta Marka ma chyba tylko dwie karmy o podobnym skladzie. Dzisiaj będę sie juz rozglądać, jak jakas mi wpadnie w oko to dam Wam do oceny :p Rico akurat zeżre wszystko... Tylko po serze zoltym ma zgagę... Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ser żółty to jeden z "zakazanych przysmaków", które Pat dostaje tylko jeśli niechcący spadnie mi na podłogę :eviltong: ale uwielbia, drży na sam widok ;) Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 No Rico tez uwielbia, ale jak dostanie to na wieczor mlaszcze, lize... śpać się nie da. Quote
Baski_Kropka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 A ja uważam, że nie ma sensu zmieniać, wystarczy mu dawać nieco większą dawkę. Skoro je ze smakiem, wygląda na niej fajnie to moim zdaniem nie ma sensu :) Rico tani w utrzymaniu :D Ja na Dexa wudaje 110 PLN na niecały miesiąc na karmę...:/ Ale tańsza karma zaraz nam się odbiła czkawką, więc zostaje przy tej którą mam... Ale Dex dużo smaczków podczas ćwiczeń dostaje (parówki, gotowane podroby itp) Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Baski_Kropka napisał(a):A ja uważam, że nie ma sensu zmieniać, wystarczy mu dawać nieco większą dawkę. Skoro je ze smakiem, wygląda na niej fajnie to moim zdaniem nie ma sensu :) Rico tani w utrzymaniu :D Ja na Dexa wudaje 110 PLN na niecały miesiąc na karmę...:/ Ale tańsza karma zaraz nam się odbiła czkawką, więc zostaje przy tej którą mam... Ale Dex dużo smaczków podczas ćwiczeń dostaje (parówki, gotowane podroby itp) No właśnie dlatego, że tanio dość wychodzi to chcialam coś lepszego i droższego. :razz: Quote
Baski_Kropka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ale ten cały Mulle to nei jest zła karma.... W podobnej cenie jest też Lukullus. Też całkiem fajna karma :) Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ale ten cały Mulle to nei jest zła karma.... W podobnej cenie jest też Lukullus. Też całkiem fajna karma :) No zła nie jest, ale są lepsze:diabloti: Zatanowie się jeszcze i poszukam. Zaś Hanka: Zaś Rico alkochochlik Oraz ja :evil_lol: z Haniszczem Quote
Ty$ka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Opiła się z dzieckiem i dała psu dla niepoznaki :lol: Moim zdaniem jeśli ta karma pasuje to nie ma co kombinować. My też kombinowaliśmy, roztroiliśmy żołądek i po rewelacjach ostatecznie wróciliśmy do pierwotnej marki :p. Jak chudnie możesz dodawać mu coś dla smaku i większą dawkę. ;) Quote
Pani Profesor Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 łaaaaatwe, wczoraj na grillu Patryk spędził tak cały wieczór, znam to doskonale z autopsji :diabloti: Quote
Małgonia Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Pani Profesor napisał(a):łaaaaatwe, wczoraj na grillu Patryk spędził tak cały wieczór, znam to doskonale z autopsji :diabloti: Dobra, Ty nie grasz :D Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Jakiego żyda... ja tu widzę nową, ładną, czarną podpórkę stołu :siara: Quote
Małgonia Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Dzisiejszy spacer z TŻtem, Rico i Naską, sunią tesciowej. A dziecko sprzedaliśmy :evil_lol: Quote
Małgonia Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Nowy przyjaciel Rico, nawet jeszcze nierozszarpany. Upolowany w Lumpie za chyba 3 zł :) I jeszcze chciałam Wam przedstawić Maksia. Maksiu ma 18 lat, ale jeszcze trzyma rónowage jak chodzi, choś kiepsko. Zęby jeszcze jako takie ma, słuch już nie ten. Jego sierść jednak jest nadal bardzo gładziutka :D Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Zdjęcia suuuuuper :loveu: http://img31.otofotki.pl/obrazki/lw580_WP_20140706_025.jpg Magdy Bogdan wymieka , tutaj nie dosyć że Twoja głowa ucięta to Rico też :evil_lol: Quote
Recommended Posts