Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są chusty i za 1000zl, ale na te.mnie nie stać :]

I tak jestem dumna, ze mam chustę z 50/50% bawelna/konopie, miedys myslalam ze są poza zasięgiem:D

Ogólnie dzien dzisiaj do dupy <3

Wczoraj za to Rico poznal kolegę... Rico:D szlam wieczorem z nim i jakis kundel latal po ulicy, pani go gonila o darla sie "Rico chodz tutaj, wracaj, chodzzesz!!!!" :D ladnie sie przywitali, chcieli sie pobawić no ale tamtego pani gonila a mój na smyczy, cóż... A dzisiaj poznal beagla, ale tylko poplatalo sie smyczami i musialam z panem sie odplatac :D

Posted

My wózka używamy tylko jak mam obydwu psom piłkę rzucać, czyli albo tylko przed dom albo sporadycznie gdzieś dalej.

A ja się pokusiłam na żakard LL i chyba będzie z tego cudowna narzuta bo twarde i niemiłe przy pierwszym macaniu  :lol:

Szkoda że Rico się z kolegą bliżej nie zapoznał, łatwo by było na spacerku wołać dwa psy na raz jednym imieniem :)

Plątania psów nie lubię bo boję się że któremuś nerwy puszczą i ciężko awanturę rozgonić :/. Mi się raz "mój" ON splątał z rhodezjanem, tzn. byli luzem, ten 'mój' zaczepił kolcami o jego szelki i jak właściciel tamtego je rozczepiał miałam duszę na ramieniu.

Posted

Dzisiaj nerwowo nie wytrzymywałam z Kluską, bo ząbki. A ja nerwus ostatnio, chociaz dzisiaj nie pękłam zbyt mocno, tylko troszke sie podłamałam. Za to poszłam na spacer z psem na łąki, sama. Napisałam do pewnej dziołchy z mojego iasta, co ma fajna sunie i tez z nią chodzą na pobliską łąkę ( ale ja tam psa nie puszczam bo zbyt duzo kotów sie kreci) ale nie odczytała chyba jeszcze, albo wyszłam na idiotkę i wariatkę bo na siłę szukam znajomych :D Poszłam sobie wiec, doczepiły się dwa psy, przyjaźnie się Rico wąchał, mialam nawet nadzieje, że pojdą za nami na ląkę ale nie. Wiec Rico ganiał sam. Tak, ten pański piesek, z marznącą dupą biegał po śniegu :D bez derki :D

Łojaciepietrek!! Śnieżka! Pani, widziałaś?!

1590389_100_3382.JPG

1590390_100_3388.JPG

1590391_100_3397.JPG

1590392_100_3403.JPG

Biegne do Pańci <3

1590388_100_3381.JPG

Posted

czytając o tych ząbkach i ciągłym płaczu dostałam gęsiej skórki ;) dzieciak się męczy ale czasem można faktycznie sfiksować :/

moja sucz w tym roku miała tylko 3x kubrak i to w ogrodzie jak stała bezczynnie gdy ja ostatnie  liście grabiłam ;)

Posted

No ja myślę, ja mam zdychający i zero talentu :D

No ząbki mecza, ale jakos moze dzisiaj będzie lepiej. Obecnie leżymy i dostalam 4razy z liścia w twarz, a ubaw byl bo "plask" bylo slychac :D

Posted

Hej

Hania na zdjęciach jak aniołek wyglada a nie diabełek ;)

A Rico na tym sniegu wygląda jak Eryk najpierw ostroznie bo w łapki zimno a potem jak sie rozhula to nic nie przeszkadza ;)