Małgonia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 A same se to dźwigajcie, cwaniary :obrazic: Quote
Małgonia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 [video]http://youtu.be/xYRzL-zYY7s[/video] Okropne jesteście ale i tak macie filmik. Quote
łamAga Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Jaki wyjec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Monia* Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 aaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i to łałał na końcu :loveu: :loveu: że my okropne? absolutnie :eviltong: Quote
Guest TyŚka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ale świetnie wyje. I ta jego mimika pyska :loveu: Quote
*Magda* Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Riculec wygląda jakby nie miał uszu :eviltong: Quote
Małgonia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Z Rico będą jeszcze ludzie!:) poznal dzisial dwóch kolegow. Samce! Psy!!!! Wachal ladnie dupki, kilka razy kozaczyl ale behawiorysta mówil ze to tylko na pokaz, tak to by zwial. Broni mnie:D nawet spuscilam go ze smyczy!:) biegal ladnie, chodzil spokojnie kolo psow, dostawal smaczki, jak przykozaczyl to pelna olewka z mojej Strony. W drodze powrotnej jiz nie kozaczyl, zrobil kilka rundek w szalonym biegu po lace i wracal ladnie mijając psy :) Quote
*Monia* Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Gratulacje :grins: I w nagrodę dostanie ubranko? :jumpie: Quote
Małgonia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Jutro będę próbować uszyć z czegoś co mam do wywalenia, na próbę. Jak będzie niezle to kupie materialy, co by na darmo nie kupowac jak jednak mi nie wyjdzie :) akurat am bluzę z pluszu i sweterek to spróbuję tak jakbym miala szyć normalnie z dwóch warstw :) Quote
*Monia* Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Jak Ci nie wyjdzie to popatrz na bazarkach, teraz sezon to sporo psich kubraków się pojawia. Za Shiny dałam niecałe 20 zł i całkiem ładny jest ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Przykładowy, pierwszy lepszy bazarek z ubraniami: http://www.dogomania.com/forum/topic/144268-kubraki-dla-ps%C3%B3w-i-inne-dla-ps%C3%B3w-na-schronisko-brodnica-do-31-grudnia-2014/ Ale polecam ubranka własnej roboty, w końcu będą oryginalne, żaden pies nie będzie tego nosił z wyjątkiem Rikulca :D Quote
łamAga Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 hejka ;) a ja wylicytowałam ubranko dla małego i nie wiem jak mam za nie zapłacić :oops: Quote
Małgonia Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Agi, czytaj Dogo, to skarbnica wiedzy!! :D ja próbowałam uszyć dla psa cos, serio, próbowałam! Ale miałam jednak za mamy sweterek swój stary, za krotki taki. A takie ambitne plany mialam, juz taki fajny kształt mialo o pozszywalam i dwie warstwy... Jutro zamawiam polar i ortalion. Ociepline odpuszczam, nie będę z psa sieroty robila :) stuknie mu polar. Quote
łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 hahahaha dobre :D chyba lapek mi pada , jak zatwierdzam post to mi jakieś ślaczki wychodza :P ale jak odświeżę to jest napisane normalnie ;) Quote
Małgonia Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 hej, wpadłam powęszyć co tam u Was ;) Nic ciekawego :D Stara bida Zapisuje sobie :) Witam witam :D Quote
Recommended Posts