łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 To dawno powinien tutaj być ten filmik :D Quote
Małgonia Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 PP PIŁKI TENISOWE!!!!!!!!!!! :D ha!!!!:):):):):):)Rico Cię pokocha! filmik jutro bo Kluska śpi wiec ja na telefonie juz koczuje z Wami :) Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Moja bratowa tylko marzy o tym żeby Stasiu spał i żeby Ona mogła oko przymknąć a Ty zamiast się wyspać to koczujesz na dogo :D Quote
Małgonia Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Hanka budzi sie 1-2razy w nocy, butla i zaraz po butli zasypia :) dzisiaj dostala wiwksza porcje mleka na kolacje wiec mam nadzieje ze lepiej pośpi:) cala noc udali juz jej się kilka razy przespać :) Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Hanka budzi sie 1-2razy w nocy, butla i zaraz po butli zasypia :) dzisiaj dostala wiwksza porcje mleka na kolacje wiec mam nadzieje ze lepiej pośpi:) cala noc udali juz jej się kilka razy przespać :) Stasiu na początku też był kochany do spania a teraz to bratowa prawie nie sypia , tzn ogólnie On nie płacze nie robi histerii nie trzeba go nosić ale musi go trzymac przy cycku inaczej marudzi , przykimnie jej przy cycku , zaniesie go do łożeczka Staś pośpi 25 min zorientuje sie ze nie ma w buzi cycola i już marudzenie heh Quote
Małgonia Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 PP, Nie musisz, ja umiem laczyc fakty i informacje :p Quote
*Monia* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Wcześnie ten dzień zaczęłaś ;) Dzień dobry :) Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Hanka dba, abym nie zaniedbała bycia Rannym ptaszkiem :D Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hejka ;) Ja dzisiaj jak zobaczyłam ze jest 7:45 jak Kinia ( Sebastiana siostrzenica) wstała to myślałam ze z nerwów eksploduje , ze swoim dzieckiem to jest inaczej ale ja już z tą małą drącą się istotką powoli nie wytrzymuje :P Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Tak zachwalałam sen Hanki a ona chyba przechodzi jakis skok rozwojowy, słabo śpi w nocy, budzi sie, jęczy, kręci, maudzi przez sen... Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Dobrze że nie macie tak jak moja siostra z Marysią miała , do 1,5 roku płakała całe noce i trzeba było ją na rękach nosić , do dzisiaj ma humorki mimo ze ma już 3 latka ale wtedy to był hardcore :megagrin: Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 O matuchno, ja zawsze wspolczuje tym którzy mają taka gehennę z dzieciaczkiem. Ja nawet troche sie cieszylam, że Kluska antycyckowa, bo znajomych dzieci co ssą/ssały to wiecznie wisiały na cycu, ani wyjsc z takim, ani zostawic... spac tylko przy cycu, lezec z cyckiem, płakać bo nie ma cycka. Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Wczoraj brat pokazał bratowej artykuł w necie że dziecko do 3ciego miesiąca ciąży ma prawo wisiec cały czas na cycku , a mąż ma żonie donosić tylko jedzenie do łóżka :megagrin: dobre sobie , a wszystkie badania , kapiele , przewijanie , spacerki to ciekawe co , jak Ona by się uwaliła i leżała tylko , i dziecko tak sie nauczy to poźniej i do roku czasu się od cycka nie odklei , bo to widac że Stasiu np nie wisi przy cycku zeby jesc bo jest głodny tylko wisi żeby wisieć ;) Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 ufsa23qa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[P[PPJHGUARFXRO3 dp['up8 to napisała Kluska :D Quote
Qeeriefire Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Heej :smile: Rośnie Ci młoda artystka w domu :D Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ufsa23qa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[P[PPJHGUARFXRO3 dp['up8 to napisała Kluska :D :megagrin: musiała wypowiedziec sie co na ten temat twierdzi :D Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Zasneła :D Zawiazałam ją na plecach ( moge wtedy myc naczynia bo ona przez okno wtedy patrzy i nie jęczy). Powtórze sie, ale cóż- uwielbiam chuste :D Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Zasneła :D Zawiazałam ją na plecach ( moge wtedy myc naczynia bo ona przez okno wtedy patrzy i nie jęczy). Powtórze sie, ale cóż- uwielbiam chuste :D ja pewnie wsadze do łóżeczka niech leży :P Quote
*Monia* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Aga, żeby to tak jeszcze dziecko chciało cicho w tym łóżeczku leżeć :P. Prędzej w leżaczku ;) Też uwielbiam chustę, dzisiaj zakupy dla siebie i Maniuli machnęłam w kilkanaście minut :). Gdybym wyciągała wózek a później go chowała to pewnie ze 2 razy dłużej by się zeszło. Kiedy wyniki? Są już?? Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Już myślałam że w spa siedzisz i sie do sesji przygotowujesz :D Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Jeszcze łudzę sie ze moze miala sesje w plenerze bo piekna pogoda dzisiaj. Ale jednak mi smutno .. Jak zawsze sie nakręcę a potem sie nie udaje i o. Zawsze ktoś lepszy, nawet w szkole zawsze nędznym skarbnikiem zostawalam bo przewodniczacy kto inny- od dziecka sie to za mna ciagnie. Musze sie pouzalac bo mi sumutnooooooo :( Quote
Recommended Posts