Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hanka budzi sie 1-2razy w nocy, butla i zaraz po butli zasypia :) dzisiaj dostala wiwksza porcje mleka na kolacje wiec mam nadzieje ze lepiej pośpi:) cala noc udali juz jej się kilka razy przespać :)

Posted

Hanka budzi sie 1-2razy w nocy, butla i zaraz po butli zasypia :) dzisiaj dostala wiwksza porcje mleka na kolacje wiec mam nadzieje ze lepiej pośpi:) cala noc udali juz jej się kilka razy przespać :)

Stasiu na początku też był kochany do spania a teraz to bratowa prawie nie sypia , tzn ogólnie On nie płacze nie robi histerii nie trzeba go nosić ale musi go trzymac przy cycku inaczej marudzi , przykimnie jej przy cycku , zaniesie go do łożeczka Staś pośpi 25 min zorientuje sie ze nie ma w buzi cycola i już marudzenie heh

Posted

Hejka ;)

Ja dzisiaj jak zobaczyłam ze jest 7:45 jak Kinia ( Sebastiana siostrzenica) wstała to myślałam ze z nerwów eksploduje , ze swoim dzieckiem to jest inaczej ale ja już z tą małą drącą się istotką powoli nie wytrzymuje :P

Posted

Dobrze że nie macie tak jak moja siostra z Marysią miała , do 1,5 roku płakała całe noce i trzeba było ją na rękach nosić , do dzisiaj ma humorki mimo ze ma już 3 latka ale wtedy to był hardcore  :megagrin:

Posted

O matuchno, ja zawsze wspolczuje tym którzy mają taka gehennę z dzieciaczkiem. Ja nawet troche sie cieszylam, że Kluska antycyckowa, bo znajomych dzieci co ssą/ssały to wiecznie wisiały na cycu, ani wyjsc z takim, ani zostawic... spac tylko przy cycu, lezec z cyckiem, płakać bo nie ma cycka.

Posted

Wczoraj brat pokazał bratowej artykuł w necie że dziecko do 3ciego miesiąca ciąży ma prawo wisiec cały czas na cycku , a mąż ma żonie donosić tylko jedzenie do łóżka  :megagrin:  dobre sobie , a wszystkie badania , kapiele , przewijanie , spacerki to ciekawe co , jak Ona by się uwaliła i leżała tylko , i dziecko tak sie nauczy to poźniej i do roku czasu się od cycka nie odklei , bo to widac że Stasiu np nie wisi przy cycku zeby jesc bo jest głodny tylko wisi żeby wisieć ;)

Posted

ufsa23qa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[P[PPJHGUARFXRO3 dp['up8

to napisała Kluska :D

:megagrin:

musiała wypowiedziec sie co na ten temat twierdzi :D

Posted

Zasneła  :D Zawiazałam ją na plecach ( moge wtedy myc naczynia bo ona przez okno wtedy patrzy i nie jęczy). Powtórze sie, ale cóż- uwielbiam chuste :D 

Posted

Zasneła   :D Zawiazałam ją na plecach ( moge wtedy myc naczynia bo ona przez okno wtedy patrzy i nie jęczy). Powtórze sie, ale cóż- uwielbiam chuste :D

ja pewnie wsadze do łóżeczka niech leży :P

Posted

Aga, żeby to tak jeszcze dziecko chciało cicho w tym łóżeczku leżeć :P. Prędzej w leżaczku ;)

Też uwielbiam chustę, dzisiaj zakupy dla siebie i Maniuli machnęłam w kilkanaście minut :). Gdybym wyciągała wózek a później go chowała to pewnie ze 2 razy dłużej by się zeszło.

Kiedy wyniki? Są już??

Posted

Jeszcze łudzę sie ze moze miala sesje w plenerze bo piekna pogoda dzisiaj. Ale jednak mi smutno
.. Jak zawsze sie nakręcę a potem sie nie udaje i o. Zawsze ktoś lepszy, nawet w szkole zawsze nędznym skarbnikiem zostawalam bo przewodniczacy kto inny- od dziecka sie to za mna ciagnie. Musze sie pouzalac bo mi sumutnooooooo :(