Pani Profesor Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 i nazmieniały, no... weź i się cholera połap teraz czyja to galeria, jeszcze sobie avatary pozmieniajcie :nonono2: Quote
marta1624 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 cwaniara :D ale i tak juz mnie tu uświadomiono, choć podejrzewalam Cię :) Jestem detektywem :D Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Wszyscy nicki zmienili to ja tez i wymyslilam takiego kompromitaka ze chyba przestane tu bywać do możliwości zmiany:D Czyli wracasz za 30 dni? :diabloti: Quote
marta1624 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Czyli wracasz za 30 dni? :diabloti: Nie bo wtedy znowu ktoś sobie pewnie zmieni :diabloti: Quote
Małgonia Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Dobra, zostane :p PP, ok, zaraz avatar zmienie :p Ty cwana bo masz madry Nick, zajelas najlepszy. Zmienie na PAni Profesorka :p Quote
marta1624 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Dobra, zostane :p PP, ok, zaraz avatar zmienie :p Ty cwana bo masz madry Nick, zajelas najlepszy. Zmienie na PAni Profesorka :p Jakaś ty pomocna dla PP :D Quote
*Magda* Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Dobra, zostane :P PP, ok, zaraz avatar zmienie :P Ty cwana bo masz madry Nick, zajelas najlepszy. Zmienie na PAni Profesorka :P Zmień na "Ojciec dyrektor" :evil_lol: Quote
*Monia* Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Podobno :eviltong: To Ty stara dupa jesteś :diabloti: Podobno :P. No stara już ;) A ja myślałam że Panna Cotta starsza, a ona z nas najmłodsza. Sory, powinnam napisać Małgonia, w sumie do najmłodszej pasuje :megagrin: A ja ani nicka ani avka nie zmienię, mam te same od początku bytności na forum i mam sentyment :) Quote
Małgonia Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 No, ja wiem ze gowniara ze mnie, wiem :) drogie PANIE :p Aga, opisane. Watek dla matek i ciężarnych zaprasza :p bo to tematuczna historia! Quote
łamAga Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Przeczytane :D Moj brat z bratowa byli ostatnio ze Stasiem na badaniu brzuszka , tez poszli na 14sta tak jak lekarz zaczyna przyjmowac , siedza czekaja na swoja kolej a tu wchodzi pomoc medyczna z 10cioma oisobami i mowi ze Oni maja pierszenstwo bo czekaja od 8smej , no to moj brat jak to uslyszał , nie wytrzymał , bo staś 2 tygodnie ma , wiadomo zarazki na poczekalni itd i z pyskiem na faceta ze jak moga czakac od 8smej jak lekarz przyjmuje od 14stej , poza tym on siedzi tutaj juz 30 min i nikogo z tych osob nie widzial , no to sie ratownik wqurwil , wszedl do gabinetu i zostal wyproszony z kwitkiem :D Quote
*Monia* Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 No, ja wiem ze gowniara ze mnie, wiem :) drogie PANIE :P Dziewczynko :mdrmed: Ale macie z tymi lekarzami... Ja do tej pory z małą chodziłam na konkretne godziny i żadnego czekania czy stania w kolejkach. Mam nadzieję że z tym co mamy skierowanie też tak będzie. Jedyne co mnie wkur.ia to to że chodzę na godziny przyjęć dzieci zdrowych a mi się wpier.ala głupi babsztyl z chorym dzieckiem i idzie pytać doktorki czy ją przyjmie :angryy: :2gunfire: . A ja w tym czasie mam siedzieć w poczekalni 20 minut po szczepieniu ze zdrowym dzieckiem. Dzięki tej pi.... mam w tej chwili zasmarkane dziecko tuż po szczepieniu, bo nie mogła przyjechać 2 godziny później jak już będą przyjęcia dzieci chorych. Oczywiście to ja opuściłam poczekalnię jak się dowiedziałam że baba ma chorego dzieciaka, a ani lekarka ani żadna z pielęgniarek nie wyraziły zainteresowania że moja mała może się zarazić. Później przyszła kolejna z chorym dzieciakiem, a to nadal był czas przyjmowania zdrowych dzieci.. Sorki że u Ciebie się wygadałam ale akurat trochę w temacie, a ja musiałam się wyżalić bo nie mam dzisiaj już sił po wieczornym ryku małego zasmarkańca :sad: . Quote
łamAga Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ludzie są troche nieodpowiedzialni , no ale co zrobić :wacko: Quote
Małgonia Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 U nas chore takie dzieci to w izolatce były przyjmowane zawsze, nawet nie mogły wchodzić do poczekalni ze zdrowymi albo takimi chorymi niezaraźliwie. Chusta doszła :loveu: Quote
Ana :) Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 a ja się witam po raz pierwszy a co ! :) a chusta to super rzecz :) Quote
Małgonia Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 a ja się witam po raz pierwszy a co ! :) a chusta to super rzecz :)a witam witam :) ciesze sie ze ktoś nowy zaglada :D chusta swietna, dobrze zlamana fajnie sie zmotala mimo ze Hanka sie wiercila. Moze plecak latwiej z nią pojdzie Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Śliczna chusta :loveu: a w niej słodka Haneczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: teraz mi u Ciebie na wątku wyskakuje ta pomarańczowa plansza z wirusem :look3: Quote
Małgonia Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Rico wirus:D tez mi wyskoczylo na kompie, na telefonie jest ok. Quote
*Monia* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 U nas chore takie dzieci to w izolatce były przyjmowane zawsze, nawet nie mogły wchodzić do poczekalni ze zdrowymi albo takimi chorymi niezaraźliwie. Chusta doszła :loveu: Bo tak być powinno a nie wszyscy razem. Będę zmieniać pediatrę, bo nie mam zamiaru się stresować przy każdej wizycie kontrolnej czy szczepieniu. E tam chusta, Hanula słodziuchna z tym fryzem jakby dopiero wstała i nie zdążyła szczotki użyć :loveu: Quote
Małgonia Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Aleście naslodzily :D weszlam niechcący w zakladke " moi znajomi" czy cos a tam pusto wiec co niektorych poprosze o litość i zaakceptowanie mnie, cobym pomyslala ze mam przyjaciół :D Quote
Małgonia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 PP, Ciebie nie zaprosiłam. :p ale zrobie to!! Quote
Recommended Posts