Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylam w biedrze o 10 :mad:

Dzisiaj Hanka dowaliła.. ok 2 obudziła sie na butle, dostała. Tż ją usypia, usypia, usypia i nic. Oczy jak 5zł. Wkurzył sie i polozyl bo juz rece i plecy bolaly. Wrocił do wyra a Hanka w śmiech... gadała do siebie, śmiała się, piszczała :loveu:

Posted

Panna Cotta napisał(a):
Bylam w biedrze o 10 :mad:

Dzisiaj Hanka dowaliła.. ok 2 obudziła sie na butle, dostała. Tż ją usypia, usypia, usypia i nic. Oczy jak 5zł. Wkurzył sie i polozyl bo juz rece i plecy bolaly. Wrocił do wyra a Hanka w śmiech... gadała do siebie, śmiała się, piszczała :loveu:

No co , wyspało sie dziecię to pogawędzić chciało :evil_lol:

Posted

Szkoda że teraz taka niezodowolona, mam juz kryzys, jestem beznadziejna i własnego dziecka uspokoić i uspać nie umiem... Ryczy od 9. Widok psa ją supokaja ale ja nawet zjeść wtedy nie moge, a juz padam...

Posted

A chusta? Ja na początku nosiłam w chuście po domu i najlepiej się małej siedziało jak włączałam wentylator w kuchni, czyli gotowanie było jedną z jej ulubionych rozrywek. A jak marudziła w leżaczku to włączałam wibracje :p.
Może zęby jak marudzi?
A jak ze smoczkami? Przekonała się do jakiegoś?

Posted

Zęby zęby, właśnie zalała śliną mieszkanie i mnie, dobrze ze mam zawsze gryzak w lodówce, dałam i pomogło. Posmarowałam jeszcze żelem, ale nadal nie chce spać. Na razie lezy juz spokojnie w miare na leżaczku i ma tego gryzaka wodnego, tylko juz nie zimny i zaczyna jej nie pasować.
W chuste nie, wyrywała mi sie strasznie na rekach, bałabym sie dociągac nie trzymając jej dwoma rękami bo siłe to ona ma.

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja na razie ucze się o porodach :eek2:

tego nie polecam ;p

Ale chuste jak najbardziej :D Jutro przyjdzie polarek dla dwojga, jesien nam nie straszna :loveu: A ost uslyszalam o pewnego kogos "Nie nos w chuscie bo kegosłup Ci peknie!!!!"

Zaraz dam Wam zdj,czego moj pies sie nauczył :cool3:

Posted

Wiem ale to jest silniejsze ode mnie i szukam pierdół w necie :eviltong:

jak Hanka jeszcze troche podrośnie to kręgosłup rzeczywiście moze ucierpiec z lekka ;)

pokaż , pokaż :lol:

Posted

Rico pies koszykowy :loveu:
Jak na tym rodzinnym zdjęciu sobie główkę ładnie ułożył na ramieniu :lol:. Hexa tak samo się przytula.

Ja się do chusty długo przekonywałam, ale odkąd się przemogłam uważam że jest dobra na wszystko. Wózki niby też się przydają, ale w chuście wszędzie wejdziesz, a wózek niestety ma ograniczenia.
Jak się zęby zaczynają to już na jakiś czas będziemy mogły zapomnieć o spokoju :roll:. U nas nocne pobudki na jedzenie to już norma, a w dzień zaczęło się marudzenie co jakiś czas. Ale teraz cisza i spokój bo dzidzia śpi po obiedzie :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Wpadam się przywitać i lecę dalej ;)

A tatuś (?) nie zasnął??

Odpływał, (tak, to tatus :loveu:) ale mowil ze bał sie zasnać zeby mu mała nie poleciała. Ale zerkałam- bialka nieźle wywijał na oczach :D

Posted

Pani Profesor napisał(a):
a zdjęcie kto robił? macie monitoring w domu? :evil_lol:
to u moich rodzicow, zdj robila mama, mowila ze tak to świetnie wygladalo ze musiala uwiecznić :)

Rico umie robić bąbelki w wodzie!!! Jeszcze kilka powtórzeń i będzie picus glancuś, nagram filmik jak babelkuje :) robo to zadziwiająco dlugo i bez obrzydzenia jak to Ksieciunio miewa :D