Małgonia Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 No strasznie grzeczny :D Po Sherry trzeba było się wracac bo ciagle chciała łapać ten szybowiec :D I biedną swoją pańcię zmusiła do podwójnego wejscia na Górę :D Rico dzisiaj jednak wlazł nam do pościeli. No musiał dospać, musiał! :D A mnie tak brakowało go wczoraj nad ranem... Paskudna pogoda. Odstawiamy Hankę i Riculca do Teściowej a my jedziemy wydac pieniądze Hanki z chrzcin :evil_lol: czyli kupic jej dywan do pokoju- a raczej rozejrzec sie bo znalazłam atrakcyjną cene za dywan 3x3m i świetny wzór na allegro. Takie niby puzzle, odcienie fioletu/rózowego i są na nim literki, cyferki i zwierzatka :) Przynajmniej może się czegoos nauczy łażąc po dywanie :D a raczej leżąc z piesełem. Quote
*Magda* Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Panna Cotta'] Paskudna pogoda. Odstawiamy Hankę i Riculca do Teściowej a my jedziemy wydac pieniądze Hanki z chrzcin :evil_lol: czyli kupic jej dywan do pokoju- a raczej rozejrzec sie bo znalazłam atrakcyjną cene za dywan 3x3m i świetny wzór na allegro. Takie niby puzzle, odcienie fioletu/rózowego i są na nim literki, cyferki i zwierzatka :) Przynajmniej może się czegoos nauczy łażąc po dywanie :D a raczej leżąc z piesełem. A może pies nauczy się czytać :evil_lol: Quote
Małgonia Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 W Tesco bylam bo byla wyprzedaż psich rzeczy ale juz wszystko bylo zmiecione i piekny nowy towar wystawiony. Tyle fajnych zabawek, obrozek, pilek :( a myśmy nie mieli ich na liście zakupów. W biedronie są jakieś nowe dental stixy z eukaliptusem, w pudeleczku po 30szt kupilam kundel zajadal ze oh :) mam nadzieje ze z pyska nie będzie mu walic. Szukam tez jakiegoś preparatu do czyszczenia zębów, ktoś cos? Riculec ma lekki kamien na ząbkach. .. postanowione też ze zmieniamy karmę, markusem ostatnio gardzi i je jak za kare. Kupy 4x dziennie- co spacer ciśnie na chama. Ladne są, sierść tez ladna ale mu sie przejadlo... Chyba wybralam Sams Fielda czy jakoś :) Quote
Baski_Kropka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ja czytałam ostatnio składy tych dentastixów i to sama mąka jak na moje oko i nie kupiłam :( Najlepiej nam działają kości i suszone ścięgna wołowe na zęby :) Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ja czytałam ostatnio składy tych dentastixów i to sama mąka jak na moje oko i nie kupiłam :( Najlepiej nam działają kości i suszone ścięgna wołowe na zęby :)[/QUOTE] Kości mu już nie daje, bo jak odłamie mały kawałek ale za duzy na raz to chce połknąć i się dłąwi, zachłannik. Może i skład ich nie powala, ale pies ma radoche, raz na jakis czas takie cuś mu nie zaszkodzi. Ładnie pachnie eukaliptusem, może i Rico oddech bedzie miec lepszy. A do czyszczenia szykam jakiegos płynu którym sama mu bede czyścić ząbki. W okolicy znalazłam producenta psich ubranek, szyją też na miarę a i ceny jakoś nie powalają, zastanawiam czy czy Riculcowi cs na zime porządnego nie sprawić, na miarę i miec pewność że będzie pasowac- póki co wszystko musiałam przerabiać, a on tak strasznie marznie zimą, że wychozić nawet nie chciał za bardzo a zimy jakieś mega nie było... Książę... Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Hejka ;) My dajemy suche kromki chleba , ale takie juz na maxa wysuszone , pies ma chwilę zajęcia a i ząbki sobie poczyści :lol: Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) My dajemy suche kromki chleba , ale takie juz na maxa wysuszone , pies ma chwilę zajęcia a i ząbki sobie poczyści :lol:[/QUOTE] Rico chleb zje tylko jesli jest miekki i posmarowany maslem :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Panna Cotta']Rico chleb zje tylko jesli jest miekki i posmarowany maslem :D[/QUOTE] A to akurat bardzie niezdrowe dla psa , pies nie może jeść świeżego chleba :lol: tylko nie pamiętam dlaczego :oops: Nasze to się zabijają o suchy chleb , Qwendi tylko patrzy żeby wejść do kuchni i buchnąc krome :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']A to akurat bardzie niezdrowe dla psa , pies nie może jeść świeżego chleba :lol: tylko nie pamiętam dlaczego :oops: Nasze to się zabijają o suchy chleb , Qwendi tylko patrzy żeby wejść do kuchni i buchnąc krome :evil_lol:[/QUOTE] Ja mu czasem tylko kopsne ostatni kęs przy kolacji i tyle jego chleba w zyciu :) Myślałam jeszcze, zebytaka sucha kromkę potrzec plastre sznki, co by zachecacąjo pachniała Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja mu czasem tylko kopsne ostatni kęs przy kolacji i tyle jego chleba w zyciu :) Myślałam jeszcze, zebytaka sucha kromkę potrzec plastre sznki, co by zachecacąjo pachniała[/QUOTE] No też nie głupi pomysł , ale aż dziwne żę Rico nie lubi suchego chleba , przeważnie psy właśnie kradną chleb :lol: Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']No też nie głupi pomysł , ale aż dziwne żę Rico nie lubi suchego chleba , przeważnie psy właśnie kradną chleb :lol:[/QUOTE] Przecież Księciunio byle czego nie zje... :D Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Rico zjadł kromke suchego chlebka, natarłam ją kawałkiem wędlinki :) Zdjęcia Haniszcza mam, pomęczę Was dziecięciem :D Oczekuje zachwytów :evil_lol: Tak zwykle wygląda po skonczeniu jedzenia butli :D Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 No i na koniec Riculec. Leń patentowany pić się chciało ale wstć już niekoniecznie... No wiec co? Trzeba pić na leżąco!! :loveu: Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Zapomniałabym! :D Patrzcie co mam :loveu: Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 widzisz , wędlinka poskutkowała :multi: Mnie możesz męczyć fotkami Hanutki :loveu::loveu::loveu::loveu: przesłodka jest :loveu: Neron jest takim samym leniem jak Rico:lol: ale macie słodką torbę :crazyeye::loveu: Quote
Małgonia Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 Torba ladna i porzadnie wykonana :) także polecam! uwaga uwaga!!! Rico zajal drugie miejsce w konkursie fotograficznym "Aktywny pies-szczesliwy pies" oklaski dla kundla! :) Quote
agutka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 brawa dla Rikulca :klacz: torba fajna bardzo tematyczna ;) Quote
Małgonia Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Nie wiem tylko jakim cudem wygral. Zajal 2gie miejsce względem glosow internautów, zabraklo 2pkt do pierwszego:D ale wcześniej widzialamtam zdjecia z ocena ponad 1000 a RIculec mial 288, zwycięzca 289... To nie wiem gdzie tam i sie podziali nagle Quote
agutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 może wyczuli admini jakieś oszukaństwo i wywalili oszustów:diabloti: Quote
Pani Profesor Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ale fajnie, że wygraliście:D a jaka nagroda? :cool3: co do chleba,to u nas akurat w roli sucharów bardzo dobrze się sprawdzają brzegi od pizzy :cool3: co jakiś czas takowe suszę i leżą sporo czasu, Pat je uwielbia bardziej niż psie smaczki, ale suchym chlebem też nie pogardzi ;) Quote
*Monia* Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Śliczna torebka. Napita Hanula przesłodka :loveu: Gratulacje dla Riculca :multi: Quote
Małgonia Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Nagroda to jakiś przysmak, chyba wołowe suszone fileciki, 350g. Troche głupio, bo puierwsze miejsce krma 15kg i to nienajgorsza,a my za 2gie tylko jakies fileciki ;x Znaczy, ja nie wybrzydzam, ale...c :D:D:D:D Quote
Recommended Posts