Baski_Kropka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Zjadła bym torta... gdzie te chrzciny bo przyjade? :D Quote
*Monia* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Powodzenia! No i te zdjęcia tortu chętnie pooglądamy :razz: Quote
Pani Profesor Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 no i rozkroiła! :D gratulacje, ja tego elementu nienawidzę i zawsze zmuszam tż-ta, żeby to zrobił za mnie,bo mu lepiej wychodzi, a jak nie wyjdzie,to mam na kogo zwalić winę :eviltong: Quote
Małgonia Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Dalam rade! Jeden blad tylko ze z ozdabianem różowym kremem nie odstawilam do lodówki żeby schodzil sie nieco bo juz goraco w chałupie, ze szprycy nie wychodzily takie ladne kwiatki jak chcialam no ale trudno, wazne ze jako tako jest. Zdjecia wieczorem bo jeszcze chalupe sprzątamy, juz padam na facjatę, pies tez bo upal i nawet na dwor przez okno nie chce isc... Dobrze ze chociaz Hanek grzeczny :D sama nawet zasnela w bujaku :) Quote
Pani Profesor Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 u nas też Mordor za oknem, od tygodnia nie odetchnęłam na minutę...wczoraj w nocy lekka ulga, ale ogólnie horror, nawet wieczory są nie do zniesienia... Quote
Małgonia Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 No to uwaga... TORT, nie taki jak oczekiwałam, ale własny :D A chrzciny tam gdzie pracuje: To taka osobna altana, tzw Okrąglak :) Przynajmniej goscie indywidualni sie nie kręcą jak jakas uroczystość rodzinna jest. I taki widoczek: Ukradłam zdjęcia szefowi z fb :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 O matko, jaki piękny tort, moje gratki. A miejsce na chrzciny obłędne! :loveu: Quote
Małgonia Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='Ty$ka']O matko, jaki piękny tort, moje gratki. A miejsce na chrzciny obłędne! :loveu:[/QUOTE] W tamtym roku mieliśmy nawet weselicho gości ze Starogardu Szczecińskiego :D Znaczy oni tu bo chcieli sie pobrać w kościółku Wang w Karpaczu, ale weselicho u nas, mimo ze w Karpaczu hotel jeden na drugim- taki szpan :D Quote
Pani Profesor Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ale fajny tort! :D znając moje i tż-ta poczucie humoru, to mielibyśmy napis "chrzest świeNty" albo w ogóle jakąś inną durnotę, coby nie było tak nudno :evil_lol: na szczęście (dla nich) nie mamy dzieci :D i widzisz, tak się bałaś, a torcik pierwsza klasa! Quote
Małgonia Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Te paćki z różowego kremu mi się nie podobają... :shake: ale ja po mamusi jestem dla siebie zbyt wymagająca i sama siebie czesto krytykuje :oops: Quote
Pani Profesor Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ja jak ozdabiam tort to stawiam na ekhm, "pomysł", bo wykonanie zawsze leży i kwiczy. tż na urodziny miał dostać tort ptasie gniazdo, udekorowany czekoladą, o taki: oczywiście to co wyszło było lata świetlne od tortu na zdjęciu :diabloti:, oczywiście nie skołowałam żadnego ptaka, więc wycięłam z papieru dinozaura i pomalowałam mazakami....... a ten krem wyszedł za rzadki, więc "gałązki" wyglądały jak rozmazane kupsko w kształcie bochenka chleba - szkoda że nie mam zdjęć:D Quote
Małgonia Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Fajny pomysł na ciorta :D Mnie we wrześniu czeka jeszcze jedne, bo Lubemu się ochodzi 25 lat egzystencji na tym świecie. Muszę coś wymyśleć... kurcze. Quote
Pani Profesor Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ja już mam kolejny tort zaplanowany :diabloti: http://2.bp.blogspot.com/_AYrb1HXF3Mk/TIrgdyk6uvI/AAAAAAAAApU/gm7hDrD2x6A/s1600/IMG_9510.JPG chociaż znając mnie, to wyjdzie kaszana :D Quote
Małgonia Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 ooo :D Fajny! O 18 jeszcze trzymajcie kciuki, żebym ja tego torta dowiozła gdzie trzeba :D Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Na spacerze będzie ciężko ;), ale będę trzymać :D Quote
Pani Profesor Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 jak macie taką temperaturę jak u mnie,to trzymam kciuki po raz drugi :diabloti: jak masz torbę termoizolacyjną,to zawsze można spróbować jakoś upchać pionowo, ale ja bym pewnie rozwaliła :eviltong: Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Torcik przesliczny :loveu: a i miejscówka piękna :loveu: Quote
*Magda* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Mnie się tort podoba :) Ciekaw jestem jak smakował? Quote
*Monia* Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Śliczny apetyczny torcik :) Miejsce fajne, klimatyczne ;) Quote
Małgonia Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Przeżyłam te chrzciny!!! Myślałam, że wykorkuje z nerwów już rano ( stres miałam okropny ) na dodatek mój zaworek sie odkręcił, ten który sie zakręca na czas ciązy i X czasu po ciązy :roll: O tyle dobrze, że po ciązy już nie mam wrażenia, że szatan wysysa mi narządy rodne przez pępek, da się żyć. Pies się wybawił wczoraj, że hej/ Dzisiaj też bo sąsiadce z góry się nudziło i co jakiś czas przychodziła po psa ( na spacer juz nie bo za daleko zaszły, on sie na psy rzuca czas- sama sie boje chodzic to jej tm bardziej nie dam... ) to brała go na ogród do nas i sie bawiła, ale pies to leń patentowany i szybko mu się taka zabawa nudzi... Jutro pewnie nie przyjdzie bo jakoś woli gadać z moim TŻtem niż ze mną :evil_lol: Nawet na popoludniowy spacer na si i koo za nim polazła. Rico na grillu po chrzcinach sprawował opieke nad dziećmi. I chciałam Wam pokazać zdjęcie- skupcie się na minie księdza a nie na mojej facjacie i sztywnym jak żołnierz TŻcie :D PS. Tort smakował :multi: Quote
Recommended Posts