marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Przychodzę z rewizytą ;) I próbuję wątek nadrobić :D Quote
Małgonia Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Dużo nie masz :D przepytam Cię potem!! :) Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Panna Cotta']Dużo nie masz :D przepytam Cię potem!! :)[/QUOTE]Ja mam nadrabiania z kilku wątków, to dużo :D A przepytać..... Jak przebrniesz przez mój wątek to doczytasz że ja sklerotyczka, pamiętam tylko 5 minut :D Quote
Pani Profesor Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 ooo, dziś robimy biszkopt :evil_lol: trzymam kciuki, daj szybko znać jak wyszedł :cool3: Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Pani Profesor']ooo, dziś robimy biszkopt :evil_lol: trzymam kciuki, daj szybko znać jak wyszedł :cool3:[/QUOTE] Weeeeeeeeeeeź. wczoraj piekłam pizze i zorientow2alam sie ze fdolna grzałka wysiadla w piekarniku :9 a zawsze piekłam na dolnej, powoli, i łądnie sie ciasta robiły- a teraz biszkopt siedzi wpiekarniku na termoobiegu ktorego nienawidzę i zawsze mi sie przypieka za bardzo :( :placz: Dałam niższą temp i zobaczymy, na razie sie piecze 10 min... [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Dzień doberek :D Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Zgadnijcie, komu wyszedł fajny nawet biszkopcik? :cool3: Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Panna Cotta']Zgadnijcie, komu wyszedł fajny nawet biszkopcik? :cool3:[/QUOTE] Mnie!!! :D Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='marta1624']Mnie!!! :D[/QUOTE] no to piatka! mnie tez ;p Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 chwila chwila, jeszcze musze to pociachac na 3 placki a to dla mnie najgorsze :D krzywo kroje... Quote
*Monia* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Nie pij Karmi przed krojeniem to Ci się ręce nie będą trzęsły :diabloti: Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='*Monia*']Nie pij Karmi przed krojeniem to Ci się ręce nie będą trzęsły :diabloti:[/QUOTE] Nie piłam od niedzieli!! :D Kawowego u nas nie ma a to karmelowe bleeh Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Krem ze smietany 30% i mascarpone- uwielbiam taki :D nie za ciezki jak typowy krem i nie za lekki jak sama bita smietana :D Quote
*Monia* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Panna Cotta']Nie piłam od niedzieli!! :D Kawowego u nas nie ma a to karmelowe bleeh[/QUOTE] Na odwyku jesteś :evil_lol:. A ja popijam sobie kawkę wieczorami :lol: Piękny biszkopt, aż mi w brzuchu zaburczało na jego widok :p Quote
Małgonia Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='*Monia*']Na odwyku jesteś :evil_lol:. A ja popijam sobie kawkę wieczorami :lol: Piękny biszkopt, aż mi w brzuchu zaburczało na jego widok :p[/QUOTE] Ja kawe piję normalnie raz dziennie rano. Lekarza pytałam, mówił zeby sprawdzić- jesli mała nie raguje na to jakoś, wysypka/bezsenność/marudzność to słabszą rozpuszczalną zabielaną moge spokojnie pić, nawet lepiej bo mam niskie ciśnienie i czasem łeb mi pęka jak na gigaKacu. Poza tym mówił, że większość z umiarem można,mam znajomą co nawet i kapuste jadła, gołąbki i nic jej córce nie było. Ogolnie nie jestem za rygorystyczną dietką, smażone jem, kawe piję. Unikam tylko jednak tych kapuścianych ale czereśnie, ogórki jadłam i wsio było ok :) Quote
*Magda* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='dOgLoV']czekamy na zdjęcia tortu :evil_lol:[/QUOTE] A ja chcę kawałek tortu, a nie zdjęcie :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='magdabroy']A ja chcę kawałek tortu, a nie zdjęcie :eviltong:[/QUOTE] Ja tak samo :p Quote
Erykowa Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Piękny biszkopt.Do tego uwielbiam torty a ta masa musi być pyszna.Mi dziś mąż odłowił z nalewki cały słoik wiśni -smakują wybornie były by idealne do takiego tortu.Tylko jak upilnować dzieci,żeby go nie jadły :diabloti: Quote
*Monia* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja kawe piję normalnie raz dziennie rano. Lekarza pytałam, mówił zeby sprawdzić- jesli mała nie raguje na to jakoś, wysypka/bezsenność/marudzność to słabszą rozpuszczalną zabielaną moge spokojnie pić, nawet lepiej bo mam niskie ciśnienie i czasem łeb mi pęka jak na gigaKacu. Poza tym mówił, że większość z umiarem można,mam znajomą co nawet i kapuste jadła, gołąbki i nic jej córce nie było. Ogolnie nie jestem za rygorystyczną dietką, smażone jem, kawe piję. Unikam tylko jednak tych kapuścianych ale czereśnie, ogórki jadłam i wsio było ok :)[/QUOTE] Mi mała w dzień kiepsko sypia, więc nie ryzykuję z kawą rano bo chcę mieć chociaż chwilę ciszy po południu. A wieczorkiem kawka, ciastka i trochę dogo, mniam :). Ciśnienie miewam jak umierająca, np. w tamtym tygodniu 98/63. Diety się trzymałam na początku, teraz jadam czasem czekoladę, smażone, słone czy słodkie a jedynie unikam tego co ma konserwanty albo jakiś nieciekawy skład. Tortu bym na pewno nie odmówiła :diabloti:. I przez Ciebie dzisiaj nabrałam ochoty na spróbowanie Karmi :mad: , tylko o smaku tiramisu bo widziałam w reklamie. Quote
Victoria Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 daaaaaj u Was tez kurde nagadane, strasznie duzo nadrabiania mam ostatnio :P Quote
Recommended Posts