Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Cotta']Dużo nie masz :D przepytam Cię potem!! :)[/QUOTE]Ja mam nadrabiania z kilku wątków, to dużo :D A przepytać..... Jak przebrniesz przez mój wątek to doczytasz że ja sklerotyczka, pamiętam tylko 5 minut :D

Posted

[quote name='Pani Profesor']ooo, dziś robimy biszkopt :evil_lol:
trzymam kciuki, daj szybko znać jak wyszedł :cool3:[/QUOTE]

Weeeeeeeeeeeź. wczoraj piekłam pizze i zorientow2alam sie ze fdolna grzałka wysiadla w piekarniku :9 a zawsze piekłam na dolnej, powoli, i łądnie sie ciasta robiły- a teraz biszkopt siedzi wpiekarniku na termoobiegu ktorego nienawidzę i zawsze mi sie przypieka za bardzo :( :placz: Dałam niższą temp i zobaczymy, na razie sie piecze 10 min...

[quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE]
Dzień doberek :D

Posted

[quote name='*Monia*']Nie pij Karmi przed krojeniem to Ci się ręce nie będą trzęsły :diabloti:[/QUOTE]

Nie piłam od niedzieli!! :D Kawowego u nas nie ma a to karmelowe bleeh

Posted

[quote name='Panna Cotta']Nie piłam od niedzieli!! :D Kawowego u nas nie ma a to karmelowe bleeh[/QUOTE]
Na odwyku jesteś :evil_lol:. A ja popijam sobie kawkę wieczorami :lol:

Piękny biszkopt, aż mi w brzuchu zaburczało na jego widok :p

Posted

[quote name='*Monia*']Na odwyku jesteś :evil_lol:. A ja popijam sobie kawkę wieczorami :lol:

Piękny biszkopt, aż mi w brzuchu zaburczało na jego widok :p[/QUOTE]

Ja kawe piję normalnie raz dziennie rano. Lekarza pytałam, mówił zeby sprawdzić- jesli mała nie raguje na to jakoś, wysypka/bezsenność/marudzność to słabszą rozpuszczalną zabielaną moge spokojnie pić, nawet lepiej bo mam niskie ciśnienie i czasem łeb mi pęka jak na gigaKacu. Poza tym mówił, że większość z umiarem można,mam znajomą co nawet i kapuste jadła, gołąbki i nic jej córce nie było.
Ogolnie nie jestem za rygorystyczną dietką, smażone jem, kawe piję. Unikam tylko jednak tych kapuścianych ale czereśnie, ogórki jadłam i wsio było ok :)

Posted

Piękny biszkopt.Do tego uwielbiam torty a ta masa musi być pyszna.Mi dziś mąż odłowił z nalewki cały słoik wiśni -smakują wybornie były by idealne do takiego tortu.Tylko jak upilnować dzieci,żeby go nie jadły :diabloti:

Posted

[quote name='Panna Cotta']Ja kawe piję normalnie raz dziennie rano. Lekarza pytałam, mówił zeby sprawdzić- jesli mała nie raguje na to jakoś, wysypka/bezsenność/marudzność to słabszą rozpuszczalną zabielaną moge spokojnie pić, nawet lepiej bo mam niskie ciśnienie i czasem łeb mi pęka jak na gigaKacu. Poza tym mówił, że większość z umiarem można,mam znajomą co nawet i kapuste jadła, gołąbki i nic jej córce nie było.
Ogolnie nie jestem za rygorystyczną dietką, smażone jem, kawe piję. Unikam tylko jednak tych kapuścianych ale czereśnie, ogórki jadłam i wsio było ok :)[/QUOTE]
Mi mała w dzień kiepsko sypia, więc nie ryzykuję z kawą rano bo chcę mieć chociaż chwilę ciszy po południu. A wieczorkiem kawka, ciastka i trochę dogo, mniam :). Ciśnienie miewam jak umierająca, np. w tamtym tygodniu 98/63. Diety się trzymałam na początku, teraz jadam czasem czekoladę, smażone, słone czy słodkie a jedynie unikam tego co ma konserwanty albo jakiś nieciekawy skład. Tortu bym na pewno nie odmówiła :diabloti:. I przez Ciebie dzisiaj nabrałam ochoty na spróbowanie Karmi :mad: , tylko o smaku tiramisu bo widziałam w reklamie.