Małgonia Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 I mam aż dwa zdj. :D Przytrzymam się o ławe bo zlece... Tak- ten w tle kawałek ryjca to mój. Widać jak strasznie Hanula do mnie podobna :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 hahaha, dzidzia się topi jak masełko :loveu: a Rico niezły agent, jakie on ma dłuuuugie łapy! :crazyeye: Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Pani Profesor napisał(a):hahaha, dzidzia się topi jak masełko :loveu: a Rico niezły agent, jakie on ma dłuuuugie łapy! :crazyeye: 50cm w kłębie jakoś liczy. Mówiłam- on ma wszystko długie! :D Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 magdabroy napisał(a):Wszystko? :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: No weź Quote
*Monia* Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Panna Cotta napisał(a):Hanka to jednak złote dziecko :cool3: Wczoraj byliśmy u ortopedy, na poczekalnie peeeeeeełno ludzi, dzieciaczki w wieku Hanki ale dwa razy mniejsze :evil_lol: Te się tam drą, protestuja, płaczą a Hanka spała w najlepsze 2h :D Ludzie myśleli, że my bez dziecka :p Bo Hania duża dzidzia jest i postanowiła że pokaże wszystkim jak trzeba się zachowywać :lol: I jak biodra? Marudziła przy usg? Bo dzieci przed nami darły się jakby tam ze skóry obdzierali a Mania nawet nie mruknęła. Panna Cotta napisał(a):50cm w kłębie jakoś liczy. Mówiłam- on ma wszystko długie! :D On taki malutki jest? :-o Shina ma jakieś 53 i z niej kurdupel jest ;) Lubię jak maluch tak śpi na ramieniu :loveu: Quote
Erykowa Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Pięknie wyłożony Rico na tej kanapie :) A Hania ślicznie okrąglutka,jak słoneczko.Jak urosną to już nie sa takie słodkie ;) Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='*Monia*']Bo Hania duża dzidzia jest i postanowiła że pokaże wszystkim jak trzeba się zachowywać :lol: I jak biodra? Marudziła przy usg? Bo dzieci przed nami darły się jakby tam ze skóry obdzierali a Mania nawet nie mruknęła. On taki malutki jest? :-o Shina ma jakieś 53 i z niej kurdupel jest ;) Lubię jak maluch tak śpi na ramieniu :loveu: Wydaje się wysoki bo szczupły i nogi takie ma pewnie :) Do średnich się zalicza i już ;p [quote name='zuzaw']Pięknie wyłożony Rico na tej kanapie :) A Hania ślicznie okrąglutka,jak słoneczko.Jak urosną to już nie sa takie słodkie ;) Rico gdziekolwiek się nie wyłoży to jest pięknie ;p Hania jeszcze ma przed sobą kilka lat słodyczy :loveu: Dzisiaj na popołudniowy spacer poszliśmy całym stadem. Idziemy i patrzymy, jakiś pimpek idzie. Rico wyrwał się witac bo to młodziutkie było. No mega sznaucerek,luzem biegał koło domu bo widziałam go kiedys a teraz tam brama byłaotwarta. No ilaził tak za nami, droga polna, domy na zadupiu, ale Rico jeszcze nie puszczałam. No cudowna psina na doczepkę :loveu: Myślałam, że to pies, ale podniosłam- suka. Czailiśmy się na mości 3 razy, żeby iść na łąke ale widzieliśmy tak ONka luzem- wolałam nie ryzykować. Potem skręciliśmy w jakąś ścieżkę. A tu babka na rowerze, na foteliku z tyłu dziecko a za nią ten ONek biegnie. Ja juz przerażenie, nogi jak z waty, poszłam w krzaki i jakoś Rico próbuje tam odrwrócić od ONka, który akurat witał się z nasza nowa małą psią kolezanką. Pani w ryk na swojego psa, wiec poszedł do niej. Wróćiliśmy więc i hola na łąke :D Ale sunia za nami nie szła, wróćiła sie na mości do domu. Wracając znowu do nas wybiegła i szła prawie do samego domu- niedaleko nas stanęła, myśli myśli i w dłuuuuuugą zapierniczała jak Rico za piłką :D Wróciła. Rico z nową koleżanką buszący w krzaczorach. Rzucaj rzucaj rzucaj no RZUUUUCAJ Mam, ale goń mnie, żeby odzyskać! Quote
Qeeriefire Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 No to Rico znalazł sobie psią koleżankę... może nawet psią miłość :cool3: Wzrok łipeta jak nic! http://img31.otofotki.pl/obrazki/zs40_WP_20140627_009.jpg Quote
Małgonia Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='Collie']No to Rico znalazł sobie psią koleżankę... może nawet psią miłość :cool3: Wzrok łipeta jak nic! http://img31.otofotki.pl/obrazki/zs40_WP_20140627_009.jpg To raczej moja miłość :) Taka pieszczotliwa była, jak ukucnęłam to podleciała od razu :D Mała była grzeczna to w nagrodę poszliśmy na pseudoogródek, pies przy okazji pożarł trawy bo coś dzisiaj rano wymiotował i jakoś taki niemrawy był. Wrócił już do normy po trawce i bieganiu małym :) Bo powietrze za płotkiem jest lepsze! :D Quote
Małgonia Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Dalej wdychamy to lepsze. A tu jeszcze coś lepszego znalazł :D Quote
Pani Profesor Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 http://img31.otofotki.pl/lh7_WP_20140628_020.jpg.html jaaakie kochane :loveu: fajnie mieć wesołego pieska :diabloti: a odnośnie lepszego powietrza,to Pat robi to samo, jakakolwiek bramka/barierka wywołuje przymus wetknięcia nosa albo łba, w razie się zmieści ;) Quote
Małgonia Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='Pani Profesor']http://img31.otofotki.pl/lh7_WP_20140628_020.jpg.html jaaakie kochane :loveu: fajnie mieć wesołego pieska :diabloti: a odnośnie lepszego powietrza,to Pat robi to samo, jakakolwiek bramka/barierka wywołuje przymus wetknięcia nosa albo łba, w razie się zmieści ;) Ja wiem czy on taki wesoły... gamoń raczej :D [quote name='dOgLoV']Hejka ;) słooodkie zdjęcia :loveu: Wyjątkowo był nawet fotogeniczny :D Ostatnio jak biegał za piłeczką, to wracał zmachany. Po drodze jedna kałuża była spora. I juz sie czai żeby do niej wleźć, jak tak to unika żeby sobie przypadkiem książecych łapek nie pomoczyc :D A teraz idzie i jeszcze szura zeby klate pochlapać, stanał pije ja czekam- już niech ma bo pańcia wody zapomniała, a ten debil chciał sie polozyc :D Dobrze ze patrzyłam to ryknęłam i się chłopak opamiętał. Mijaliśmy tez dwóch chłopaczków na rowerach, zwolnili bardzo koło nas, ja psa skróciłam, choć rowery ma w doopie ale po co ludzie mają sie stresowac, a oni z taaakim strachem jada i jeden do drugiego " Tylko nie patrz psom w oczy!" :D Quote
Ty$ka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Buhahaha, Rico postrach rowerzystów :lol: Może myśleli, że przegłodzony bull z niego? :D Mój unika wody, choć ostatnio nie marudzi, że musi się przez kałużę przejść. Świetne fotki. Mój ma świra na punkcie jedzenia trawy, wege się znalazł :p Quote
Baski_Kropka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 A mój uwielbia wodę :P Czasem mu trzeba pokazać, ze można wejść, ale jak zacznie szarżować to nie pogadasz :P Rico jest super! Ta jego długaśność dodaje mu uroku taki szczupły wysoki :D Quote
Małgonia Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Znalazłam jakieś stare filmiki jak Rico biega w zacnym sweterku :cool3: Oraz jak udaje, że drapanie po klacie go nie kręci ale jednak "drap pańcia, drap" ( tu musicie główkę/lapka przekręcić bo w filmikach jestem niemota :P ). [video=youtube_share;kNPtK9T9V2U]http://youtu.be/kNPtK9T9V2U[/video] [video=youtube_share;2AgxeonAC-g]http://youtu.be/2AgxeonAC-g[/video] Quote
Małgonia Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 :diabloti: ah ja zła. Pomyliłam prywatny z niepublicznym najwidoczniej :oops: Zerknij zaraz, zmieniam już :) Quote
łamAga Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Dugi filmik mi sie nie chce załączyć ale na pierwszym Rico ma niezłego sprinta :evil_lol: Quote
Małgonia Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 dOgLoV napisał(a):Dugi filmik mi sie nie chce załączyć ale na pierwszym Rico ma niezłego sprinta :evil_lol: Mi po 4tym odświeżeniu włączył się drugi. Poza tym ostatnio YT mi kuleje- znacie może inne hosty video? Wrzuce gdzie indziej. A drugi filmik taki słodki :loveu: No, Rico ma prędkość, ma. Na łące skoszonej widac, ale lepsze jak w wysoką trawe wlezie, a ta go nakręca do biegania bez celu :loveu: Tylko skakać musi żeby widzieć któredy do pańci wrócić Quote
łamAga Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Uoooooooooooooo jak słodko prosi o drapanko :loveu: i ta jego minka z uszami położonymi :loveu:świetny jest :loveu: Quote
Małgonia Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Mówiłam, że słodki! :D :loveu: Zapomniałam całkiem o tym filmiku. Quote
Recommended Posts