*Monia* Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Panna Cotta napisał(a):E, ja widziałam zdjęcia psa w domu koło kojca! uśmiałam się z podpisu " za ci Cię zamknęła?:" :D Ciastka jeszcze pociachałam na mniejsze i podsuszyłam, z drugiej czesci upiekłam całosc i na kwadraciki pocięłam. Psu smakuje, mniejsze wchodzą w kule na smaki- tylko ze pies co chwila to zagania pod łózeczko, za kanape, pod wózek i jeden wielki lament " człoooooooooowiek, wyciągnij piłke ciastkowąąąąąąąą" Pisałam kiedyś że mam sklerozę zaawansowaną? To teraz piszę :evil_lol: Widocznie chce pokazać że piłka jest za mała i za mało ciastek w nią wchodzi - trzeba większą ciastkową piłeczkę pieskowi dać :cool3: Quote
Pani Profesor Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 hahaha, u nas z kulą-smakulą jest to samo, zaturla gdzieś debil i przychodzi jęczeć z wlepionym wzrokiem pt. "no wyjmiiiiiij" :D a ciastka najmniej apetyczne na ziemi :eviltong: ważne, że psu smakują :D u nas posiłki też wyglądają koszmarnie :D Quote
Małgonia Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Kurcze,myslalam ze za ciastka dostane owacje na stojąco i chcialam podbudować sobie samoocenę :( :D tak dla wyjasnienia- ja umiem gotować dużo lepsze i ladniwjsze rzeczy,nawet torta na chrzicny będę sama piec. Żeby nie bylo ze jestem niedojda w kuchni! MOnia,kula smakula jest duża nie będę psa jeszcze bardziej rozpieszczać :p styknie gnojowi bo mi jeszcze utyje i juz nie będzie taki ladny Quote
łamAga Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Hejka ;) ciasteczka były piękne :loveu: na stojąco to napisałam :eviltong: Quote
Pani Profesor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 oj przestań, przecież się śmieję ;) ciastka mają smakować psu, a nie wyglądać - mam sfotografować patrykowy posiłek z krwią, kośćmi i papką z warzyw, która wygląda, jakby już ktoś ją jadł?:D Quote
*Magda* Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='Pani Profesor']oj przestań, przecież się śmieję ;) ciastka mają smakować psu, a nie wyglądać - mam sfotografować patrykowy posiłek z krwią, kośćmi i papką z warzyw, która wygląda, jakby już ktoś ją jadł?:D I zdążył zwrócić to co zjadł :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 teraz je posiekane jabłko z jajkami, wygląda koszmarnie w misce, ale pieseczek zadowolony :D Quote
Małgonia Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [quote name='Pani Profesor']oj przestań, przecież się śmieję ;) ciastka mają smakować psu, a nie wyglądać - mam sfotografować patrykowy posiłek z krwią, kośćmi i papką z warzyw, która wygląda, jakby już ktoś ją jadł?:D Oj ja wiem, że się śmiejesz :eviltong: Spokojnie, mam do siebie dystans :cool3: Także wiesz, wal jak coś! Zabraliśmy Hanke na zakupy do tesco bo mleko jej się skonczyło, a u nas na wsi się Hippa nie uraczy... Dziecię zdało test na spokojność na 6 :D Pies dostał potem kosteczkę a na deser spacer+bieganko. i mały bonus dla dzieciolubnych :D Quote
Pani Profesor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 http://img31.otofotki.pl/xq110_WP_20140622_008.jpg.html - wszystkie piłkoluby mają identyczną fotkę w galerii, chociaż jedną:D czyli leży psiur z wywalonym jęzorem na trawce, a obok piłeczka :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Zazdroszczę świra piłkowego, u mnie brakuje taaakich zdjęć :( http://img31.otofotki.pl/miniaturki/mc848_WP_20140613_005.jpg Jaka słodka :loveu: Śpiewała coś? :p Quote
Sonka95 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Dobra musiała być kosteczka :) http://img31.otofotki.pl/obrazki/bv888_WP_20140622_004.jpg Jaki długi jęzorek :loveu: http://img31.otofotki.pl/obrazki/xq110_WP_20140622_008.jpg Quote
agutka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 dzidzia rośnie w dodatku piękna foteczka:loveu: Quote
*Monia* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Rico nawet jak przytyje będzie piękny :loveu: Ozór mu zaraz wypadnie razem z płucami :evil_lol: Jaki zadowolony golas :lol: Moje dziecię uwielbia zakupy i jazdę samochodem bo może obserwować dużo nowości. Dobrze że jeszcze nie marudzą nam maluchy "mama kuuup mi to" :p Quote
Małgonia Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 *Monia* napisał(a):Rico nawet jak przytyje będzie piękny :loveu: Ozór mu zaraz wypadnie razem z płucami :evil_lol: Jaki zadowolony golas :lol: Moje dziecię uwielbia zakupy i jazdę samochodem bo może obserwować dużo nowości. Dobrze że jeszcze nie marudzą nam maluchy "mama kuuup mi to" :p Wyobrażam sobie grubego Rico włąśnie :D Ozór ma długi ma, on wszystko ma dlugie :evil_lol: Hance zdjęcie w ręczniku zrobiłam bo to pierwszy raz nie ryczała przy wyjmowaniu z tej cudownej ciepłej wody :D W tesco też jej się podobało, przebudziła się, oczy jak 5zł i o jaaaaaaa ile tu rzeczyyyyyy koloróóóóóów świateeeeeeeeł. :D muszę częsciej ją zabierać. Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Polecam jakiś sklep, gdzie nad warzywami są lustra ;) Theoś nadal może stać i gapić się w lustro i mieć radochę :D I ma tak od małego ;) Quote
Małgonia Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Lustra to nawet ja lubię :D Przynajmniej widzę jak okropnie mi się zepsuła fryzura od wyjścia z domu i jak strasznie wyglądam z tym sianem na głowie. Oby Hanka miała włosy po kimś innym, najlepiej po tym kto m ładne, mocne i gęste włosy. Czyli listonosz :D Quote
Pani Profesor Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='Panna Cotta']Lustra to nawet ja lubię :D Przynajmniej widzę jak okropnie mi się zepsuła fryzura od wyjścia z domu i jak strasznie wyglądam z tym sianem na głowie. Oby Hanka miała włosy po kimś innym, najlepiej po tym kto m ładne, mocne i gęste włosy. Czyli listonosz :D :evil_lol: "pocieszę" Cię, że sporo dzieci się rodzi kudłatych jak małpa (jak mój kuzyn, zdjęcia z dzieciństwa to hit - między nami różnica 3 m-cy, ja łysa jak jajo, a ten kudłaty na czarno jak gorylek :D), też nikogo z ciemnymi włosami nie miał w rodzinie, szybko mu zjaśniały i ma taki średni blond jak większość Polaków ;) Quote
Małgonia Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Pani Profesor napisał(a)::evil_lol: "pocieszę" Cię, że sporo dzieci się rodzi kudłatych jak małpa (jak mój kuzyn, zdjęcia z dzieciństwa to hit - między nami różnica 3 m-cy, ja łysa jak jajo, a ten kudłaty na czarno jak gorylek :D), też nikogo z ciemnymi włosami nie miał w rodzinie, szybko mu zjaśniały i ma taki średni blond jak większość Polaków ;) Na Ciebie to zawsze można liczyć :] :loveu: Quote
*Magda* Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 U mnie chodzi listonoszka :D Ale Theoś jest wykapany tata (tzn. z pełnego wytrysku :eviltong:) Quote
Pani Profesor Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='magdabroy']U mnie chodzi listonoszka :D Ale Theoś jest wykapany tata (tzn. z pełnego wytrysku :eviltong:) :evil_lol: u nas jest listonosz i listonoszka - facet fajny, taki ciepły i śmieszny i zawsze mizia Patryka, za to babka.. :-o jakbym była mała i jej otworzyła drzwi, to bym umarła ze strachu, taka typowa "baba która zabierze do wora", co to się takimi straszy dzieci :grin: Quote
Małgonia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Hanka odkryła kilka dni temu rączki, patrzyła otwierała piąstki. Teraz odkryła stópki! :D Mam spokój bo od 30 min gapi się na stopy. Obiad nawet ugotowałam. Także jest sukces. No i próbujemy nosić się w chuście, ale :shake:kiepsko idzie. Quote
*Monia* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 A masz elastyczną chustę? Bo że fioletową to wiem, też mam fioletową :evil_lol: Tak się zastanawiam, bo czytałam że jeszcze poprawiasz chustę po włożeniu małej i może to ją wkurza? Mi się nawet kompletnie nie naręczne dziecię nie buntowało za specjalnie w chuście, ale miała w miarę luz, nie ściskałam dodatkowo po włożeniu już. Tylko mam elastyczną i dlatego pytam ;). Moje dziecię odkryło przekręcanie się o 360 stopni i łóżeczko wygląda po każdej zabawie jak po przejściu huraganu, wszystkie ochraniacze pościągane :roll: Quote
Małgonia Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 *Monia* napisał(a):A masz elastyczną chustę? Bo że fioletową to wiem, też mam fioletową :evil_lol: Tak się zastanawiam, bo czytałam że jeszcze poprawiasz chustę po włożeniu małej i może to ją wkurza? Mi się nawet kompletnie nie naręczne dziecię nie buntowało za specjalnie w chuście, ale miała w miarę luz, nie ściskałam dodatkowo po włożeniu już. Tylko mam elastyczną i dlatego pytam ;). Moje dziecię odkryło przekręcanie się o 360 stopni i łóżeczko wygląda po każdej zabawie jak po przejściu huraganu, wszystkie ochraniacze pościągane :roll: tkana, lenny lamb lilak. Juz opanowałam wkladanie Hanki, powiedziala mi w chuście 5min także są postępy :) przywyknie zdjęcia chcialam zrobić ale nie moglam trafic a jak już to wyszlo niewyraźnie:( ale w fiolecie nnam do twarzy! Quote
*Monia* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Przywyknie na pewno ;). Próbuj zdjęcie zrobić i pokaż :cool3:. Też jak chusty używałam robiłam wygibasy żeby uchwycić małą, ale niestety złapałam tylko głowę :p Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Hanka to jednak złote dziecko :cool3: Wczoraj byliśmy u ortopedy, na poczekalnie peeeeeeełno ludzi, dzieciaczki w wieku Hanki ale dwa razy mniejsze :evil_lol: Te się tam drą, protestuja, płaczą a Hanka spała w najlepsze 2h :D Ludzie myśleli, że my bez dziecka :p Quote
Recommended Posts