Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia , odezwała się Pani zainteresowana adopcją Czikuni. Podałam jej Twoje namiary, choć poinformowałam ją że dziewczynka ma już domek:lol: . Może zainteresuje ją inny malec;) ?

Posted

anula1959 napisał(a):
Ewcia , odezwała się Pani zainteresowana adopcją Czikuni. Podałam jej Twoje namiary, choć poinformowałam ją że dziewczynka ma już domek:lol: . Może zainteresuje ją inny malec;) ?

A malutkiej oczywiście życzę duuuuużo miłości ale sądząc po zdjęciach tego jej nie zabraknie:multi:

Posted

anula1959 napisał(a):

dziękuje Anula :loveu: moze jej ktos inny porzypadnie do gustu ;)

Posted

własnie miałam telefon od Pani Czikuni :loveu: wszystko jest w jak najlepszym porządku malec rozrabia i nawet juz probowal zaznajomic sie z kotem :evil_lol:

ale jak na razie nie wzbudziło to entuzjazmu kota ;) ofuczał malote i sobie poszedł.........

i chciałam poinformowac wszem i wobec ,że mamy nadane nowe imie :

ALBA ........Albunia- Bunia :loveu:

Posted

Isiak napisał(a):
Koło nas mieszkała dalmatynka Alba, schroniskowa :loveu:

Isiak :loveu: a Ty z Rzeszowa jesteś ? I to nasza Albunia czy tylko taki zbieg okoliczności ?

Posted

Czikunia tyle Szczęscia:loveu:.......super Domek:) i super Ciotki co tyle serca włożyły dla Ciebie:buzi:ach:)...zdjęcia rewelacja:) Armani Szcześciarz, chodź przez chwile miał dwie Babeczki dla siebie ulala:) i to jescze jakie piękne Babeczki:)

życze takich Domków takich "Czikulcowych" dla wszystkich bezdomnych psiaków!!!!!i takich Miłosci!!!! bo to najpiękniejsze kiedy jest się swiadkiem takich własnie chwil.......i nic tego nie zastąpi......

CZIKUNIA VEL.ALBA.....:buzi::buzi::buzi:

:bluepaw:

Posted

Łomatkoicurko :crazyeye::loveu:
Ale żeście jej domek wyszukały- chyba najlepszy w Rzeszowie :p I od razu z cudowną Rodziną dwu- i czworonożną :loveu: Też bym taki chciała :oops:
Spróbowałaby jeszcze kaprzysić, Xiężniczka jedna !!!:evil_lol:
A Wy- Ewuniu, Goniu- wiem, że jednym okiem się śmiejecie, a drugim płaczecie... Toak to już jest, niedawno się Mati zalewała rzewnymi łzami, teraz trafiło na Was.....
Pierwsze przykazanie schroniskowe: "Nie przywiązuj się ....... " Tylko ciekawe, jak to zrobić, żeby móc je przestrzegać :roll:

Posted

Isiak napisał(a):
To zbieg okoliczności, taki nomen-omen :evil_lol: Jestem z Pszczyny, a tamta Alba już nie żyje :-( rak wątroby :-(

Czymy czasem nie rozmawialismyo psie Kmita ?czy to jakas pomylka

Posted

Cioteczki Bunia rządzi i to na całego :evil_lol:
podobno bernardynka juz jej pozwala na wszystko
Pani sie martwi ,że niedługo będzie wygladała jak na Benardyna przystało ;) czyli zwisające fafule / reguralnie gryzione i naciągniete przez malizne /

Z budy w ciągu dnia juz Dinusia jest eksmitowana bo malec sobie bude upodobał jako miejsce zabaw i znosi tam wszystkie zabawki i szczeka na bernardynke jak ta próbuje sie tam wgamolic - jednym słowem Bunia z charakterem :diabloti:
Jedynie wieczorem Dinusia broni budy przed Bunieczką i zagania ja do spania w domu !!!

teraz wiadomosc dla Goni Córcia wyszło na nasze :evil_lol: najwiekszy rarytas to suchy chleb - mówłam Pani ,ze tak jest ale ona nakupiła różnoci dla malcow / zreszta wporozumieniu z wetką / i cały czas sie dziwi ze nie może utrafic w gust pannienki ;) dopiero jak sobie przypomniała o chlebie i jej dała sprobowac to zobaczyła co to znaczy jak psiemu dziecku cos naprawde smakuję :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
Cioteczki Bunia rządzi i to na całego :evil_lol:
podobno bernardynka juz jej pozwala na wszystko
Pani sie martwi ,że niedługo będzie wygladała jak na Benardyna przystało ;) czyli zwisające fafule / reguralnie gryzione i naciągniete przez malizne /

Z budy w ciągu dnia juz Dinusia jest eksmitowana bo malec sobie bude upodobał jako miejsce zabaw i znosi tam wszystkie zabawki i szczeka na bernardynke jak ta próbuje sie tam wgamolic - jednym słowem Bunia z charakterem :diabloti:
Jedynie wieczorem Dinusia broni budy przed Bunieczką i zagania ja do spania w domu !!!

teraz wiadomosc dla Goni Córcia wyszło na nasze :evil_lol: najwiekszy rarytas to suchy chleb - mówłam Pani ,ze tak jest ale ona nakupiła różnoci dla malcow / zreszta wporozumieniu z wetką / i cały czas sie dziwi ze nie może utrafic w gust pannienki ;) dopiero jak sobie przypomniała o chlebie i jej dała sprobowac to zobaczyła co to znaczy jak psiemu dziecku cos naprawde smakuję :eviltong:

Albunia to jednym slowem SZCZĘSCIARA! :multi:
No Bunia wie co dobre - skoro Ciotka Azulkowa jadła suchy chlebek to musiał byc pyszny! :diabloti:

Posted

monita napisał(a):
A ja nieskromnie zapytam, czy będą fotki z nowego domku :razz:

postaramy sie wyjsc na przeciw oczekiwaniom i porobic foty ;)

ale najpierw musimy znalezc chwile na odwiedziny u Bunieczki :loveu: