g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Arniś zlanazł wreszcie koleżanke swoich rozmarów :evil_lol: Czikulcia, dużo szczęscia Maleńka :multi: Quote
anula1959 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ewcia , odezwała się Pani zainteresowana adopcją Czikuni. Podałam jej Twoje namiary, choć poinformowałam ją że dziewczynka ma już domek:lol: . Może zainteresuje ją inny malec;) ? Quote
anula1959 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 anula1959 napisał(a):Ewcia , odezwała się Pani zainteresowana adopcją Czikuni. Podałam jej Twoje namiary, choć poinformowałam ją że dziewczynka ma już domek:lol: . Może zainteresuje ją inny malec;) ? A malutkiej oczywiście życzę duuuuużo miłości ale sądząc po zdjęciach tego jej nie zabraknie:multi: Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 anula1959 napisał(a):Ewcia , odezwała się Pani zainteresowana adopcją Czikuni. Podałam jej Twoje namiary, choć poinformowałam ją że dziewczynka ma już domek:lol: . Może zainteresuje ją inny malec;) ? dziękuje Anula :loveu: moze jej ktos inny porzypadnie do gustu ;) Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 własnie miałam telefon od Pani Czikuni :loveu: wszystko jest w jak najlepszym porządku malec rozrabia i nawet juz probowal zaznajomic sie z kotem :evil_lol: ale jak na razie nie wzbudziło to entuzjazmu kota ;) ofuczał malote i sobie poszedł......... i chciałam poinformowac wszem i wobec ,że mamy nadane nowe imie : ALBA ........Albunia- Bunia :loveu: Quote
Isiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Koło nas mieszkała dalmatynka Alba, schroniskowa :loveu: Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Isiak napisał(a):Koło nas mieszkała dalmatynka Alba, schroniskowa :loveu: Isiak :loveu: a Ty z Rzeszowa jesteś ? I to nasza Albunia czy tylko taki zbieg okoliczności ? Quote
Isiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To zbieg okoliczności, taki nomen-omen :evil_lol: Jestem z Pszczyny, a tamta Alba już nie żyje :-( rak wątroby :-( Quote
matinestka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Czikunia tyle Szczęscia:loveu:.......super Domek:) i super Ciotki co tyle serca włożyły dla Ciebie:buzi:ach:)...zdjęcia rewelacja:) Armani Szcześciarz, chodź przez chwile miał dwie Babeczki dla siebie ulala:) i to jescze jakie piękne Babeczki:) życze takich Domków takich "Czikulcowych" dla wszystkich bezdomnych psiaków!!!!!i takich Miłosci!!!! bo to najpiękniejsze kiedy jest się swiadkiem takich własnie chwil.......i nic tego nie zastąpi...... CZIKUNIA VEL.ALBA.....:buzi::buzi::buzi: :bluepaw: Quote
ania14p Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wiedziałam, wiedziałam, że będzie super :laola:, po pracy :beerchug:,:cunao:uczcimy nowy cudowny domek Buni! Quote
agnes_czy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Łomatkoicurko :crazyeye::loveu: Ale żeście jej domek wyszukały- chyba najlepszy w Rzeszowie :p I od razu z cudowną Rodziną dwu- i czworonożną :loveu: Też bym taki chciała :oops: Spróbowałaby jeszcze kaprzysić, Xiężniczka jedna !!!:evil_lol: A Wy- Ewuniu, Goniu- wiem, że jednym okiem się śmiejecie, a drugim płaczecie... Toak to już jest, niedawno się Mati zalewała rzewnymi łzami, teraz trafiło na Was..... Pierwsze przykazanie schroniskowe: "Nie przywiązuj się ....... " Tylko ciekawe, jak to zrobić, żeby móc je przestrzegać :roll: Quote
Magdalenkl Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Isiak napisał(a):To zbieg okoliczności, taki nomen-omen :evil_lol: Jestem z Pszczyny, a tamta Alba już nie żyje :-( rak wątroby :-( Czymy czasem nie rozmawialismyo psie Kmita ?czy to jakas pomylka Quote
Isiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Magdalenkl napisał(a):Czymy czasem nie rozmawialismyo psie Kmita ?czy to jakas pomylka Nie :shake: Quote
ewatr Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Cioteczki Bunia rządzi i to na całego :evil_lol: podobno bernardynka juz jej pozwala na wszystko Pani sie martwi ,że niedługo będzie wygladała jak na Benardyna przystało ;) czyli zwisające fafule / reguralnie gryzione i naciągniete przez malizne / Z budy w ciągu dnia juz Dinusia jest eksmitowana bo malec sobie bude upodobał jako miejsce zabaw i znosi tam wszystkie zabawki i szczeka na bernardynke jak ta próbuje sie tam wgamolic - jednym słowem Bunia z charakterem :diabloti: Jedynie wieczorem Dinusia broni budy przed Bunieczką i zagania ja do spania w domu !!! teraz wiadomosc dla Goni Córcia wyszło na nasze :evil_lol: najwiekszy rarytas to suchy chleb - mówłam Pani ,ze tak jest ale ona nakupiła różnoci dla malcow / zreszta wporozumieniu z wetką / i cały czas sie dziwi ze nie może utrafic w gust pannienki ;) dopiero jak sobie przypomniała o chlebie i jej dała sprobowac to zobaczyła co to znaczy jak psiemu dziecku cos naprawde smakuję :eviltong: Quote
psiulka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wspaniałe wieści z nowego domku :multi: Życzymy Bunii szczęścia!! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ewatr napisał(a):Cioteczki Bunia rządzi i to na całego :evil_lol: podobno bernardynka juz jej pozwala na wszystko Pani sie martwi ,że niedługo będzie wygladała jak na Benardyna przystało ;) czyli zwisające fafule / reguralnie gryzione i naciągniete przez malizne / Z budy w ciągu dnia juz Dinusia jest eksmitowana bo malec sobie bude upodobał jako miejsce zabaw i znosi tam wszystkie zabawki i szczeka na bernardynke jak ta próbuje sie tam wgamolic - jednym słowem Bunia z charakterem :diabloti: Jedynie wieczorem Dinusia broni budy przed Bunieczką i zagania ja do spania w domu !!! teraz wiadomosc dla Goni Córcia wyszło na nasze :evil_lol: najwiekszy rarytas to suchy chleb - mówłam Pani ,ze tak jest ale ona nakupiła różnoci dla malcow / zreszta wporozumieniu z wetką / i cały czas sie dziwi ze nie może utrafic w gust pannienki ;) dopiero jak sobie przypomniała o chlebie i jej dała sprobowac to zobaczyła co to znaczy jak psiemu dziecku cos naprawde smakuję :eviltong: Albunia to jednym slowem SZCZĘSCIARA! :multi: No Bunia wie co dobre - skoro Ciotka Azulkowa jadła suchy chlebek to musiał byc pyszny! :diabloti: Quote
rotek_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='psiulka']Wspaniałe wieści z nowego domku :multi: Życzymy Bunii szczęścia!! :loveu: popieram..... Quote
cockermanka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='ewatr']komu cukiereczka :lol: ? Ależ ta malutka jest przepiękna! Trzymam kciuki za dobry domek! Quote
g_o_n_i_a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 cockermanka napisał(a):Ależ ta malutka jest przepiękna! Trzymam kciuki za dobry domek! Malutka ma już cudowny domek ;) Quote
cockermanka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Malutka ma już cudowny domek ;) no to gapa jestem....:oops: ale wcale się nie dziwię,że szybko znalazła - jest cudowna :loveu: Quote
monita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A ja nieskromnie zapytam, czy będą fotki z nowego domku :razz: Quote
ewatr Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 monita napisał(a):A ja nieskromnie zapytam, czy będą fotki z nowego domku :razz: postaramy sie wyjsc na przeciw oczekiwaniom i porobic foty ;) ale najpierw musimy znalezc chwile na odwiedziny u Bunieczki :loveu: Quote
Recommended Posts