Ulka18 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 One wygladaja jak mama z corcia...a najcudniejsze te nochalki :loveu: normalnie do zakochania i zacalowania :iloveyou: Moze Gonia tez sie nie nadaje na domek tymczasowy jak ja :eviltong: i juz intensywnie mysli ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ania14p napisał(a):Powtórka z rozrywki, G_O_N_I U, a może? Aniu, oj zebys wiedziala, ze rozwazalam to. Jednak rozsądek mowi swoje, a serce swoje, a w sprawach adopcji rozsądek powinien brac górę. Oczywiscie gdybym kierowala sie serduchem, to mala juz grzalaby kuper z Azulkową przez dlugie lata... Jednak rozpatrując to rozumowo... Czasami u nas bywa nieciekawie finansowo, np. niedawno musialam sie zapożyczać w leczeniu mojego psa, Aza jest chorowita i nie podarowałabym sobie gdyby Czika musiala "byc na lasce"... Poza tym drugi pies zmienia wszystko, a nie wszscy w domu są na to gotowi. Wczoraj tata wrocil z dwutygodniowej nieobecnosci i jak zobaczył Czike zapytal "czyś ty zgupiała?!".. :shake: I najważniejsze - chciałabym na przyszłośc pomagać schronisku w ten sposób, biorąc Czikę na stałe od razu z gory skreslilabym sobie ten tymczas na czarną godzinę. Inna sytuacja bylaby gdyby Czika nie znalazla domku przez dlugi czas. A zainteresowanie nią jest dość spore, wiec dlaczego Czikusia nie moglaby iść do domu, skoro ktoś ją chce?;) Będzie bardzo cieżko nam się rozstać, ale tak musi być - a ja być moze w przyszłości pomogę kolejnej psinie poprzez tymczas. I socjalizacja gratis :evil_lol: Myślę, ze nadajemy się na tymczasówkę - ja, Azulka i reszta rodziny. Dajemy sobie radę. Czika przypomniala mi cudowne chwile, które były 3 lata temu - jak Aza pojawila sie u nas. No i chyba Czikulce u nas nie jest tak źle. W ciągu ostatnich dwóch dni na wierzch wyszły wszystkie zapomniane zabawki Azy. ;-) Quote
Ulka18 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Goniu, jesli zainteresowanie jest spore, to bedziesz mogla wybrac najlepszy, najcieplejszy domek dla malej kluseczki. Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ulka18 napisał(a):Goniu, jesli zainteresowanie jest spore, to bedziesz mogla wybrac najlepszy, najcieplejszy domek dla malej kluseczki. I to jest argument, który za oddaniem Cziki do adopcji najbardziej do mnie trafia. Tak musi byc i tyle. A o domku decyduje Ewunia, bo ja to dzieciak jestem o ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja tak nawet mysle, ze jej nie bedzie tak ciezko się rozstac z nami jak nam. Ona jest bardzo sympatyczną sunią. Tutaj sie tak szczegolnie do nikogo nie przywiązała, moze jedynie czesciej chodzi za mną niż za innymi, bo w koncu to ja ją karmię, czyszczę, wyprowadzam, bawię się, usypiam etc. Do każdego człowieka jest nastawiona przyjaźnie, w jednej chwili zostawi mnie zeby zobaczyć kogoś nowego. Dobrze, ze sie jeszcze tak nie przyzwyczaila. Nie bedzie bardzo tęsknić. A jeżeli trafi do domku z dzieciakami to będzie dla niej raj. Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Jesteśmy juz umówione z nowymi włascicielami Kropeńki na odbiór w dniu jutrzejszym koło południa ......... juz nawet nie wiem czy płakać czy sie cieszyc bo czuje i jedno i drugie :oops: to ostatnia noc Czikuni jak dobrze pójdzie u nas w domu - coby nie mówic radość jednak przeważa :multi: Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ewatr napisał(a):Jesteśmy juz umówione z nowymi włascicielami Kropeńki na odbiór w dniu jutrzejszym koło południa ......... juz nawet nie wiem czy płakać czy sie cieszyc bo czuje i jedno i drugie :oops: to ostatnia noc Czikuni jak dobrze pójdzie u nas w domu - coby nie mówic radość jednak przeważa :multi: Łaciatko, podbij serca nowych właścicieli!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jak dobrze że szybko znalazła domek:multi: Quote
Becia66 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiedziałam że domek szybko się znajdzie...:loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Czikulku tęsknimy tutaj za Tobą. Ale tam jest ten WŁAŚCIWY DOMEK. Skarbeńku badź grzeczna. :buzi: Czekamy jutro na informacje Ewuś Quote
ewatr Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Maluszek juz jest w nowy swoim domku :multi: :multi: :multi: jak przyjechałam pod schroniskto jej Pani juz konczyła wszyskie formalności / była przed czasem ;) / i czekała na swojego Kropka :multi: pojechalismy razem do domu gdzie czekal też Pan i dwie córeczki oraz nasza schronikowa Grejsi obecnie Dinusia bernardynka / no nie to ,że i Arni sie zaplątał na zdjęciach :evil_lol: ale Diunusia to mu sie ogromnie spodobała ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj spodobała dobrze ,że dziewczynka z 10 kg więcej od adoratota wązy to jakoś sobie z nim radziła / Czikunia to bardzo mądra sunieczka i leżała sobie w cieniu grzecznie coby ja te potwory nie stratowały :diabloti: ;) Quote
ewatr Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 po chwili ruszyła jednak za nimi na podbój świata ...........:p muszę teraz wyjechać i nie mam czasu wstawic więcej zdjęc :oops: ale mam ich jeszcze troche jutro postaram sie wstawić więcej :p Czikunia u nowych Państwa poczuła sie od razu jak w domu - dobrze ze z nia tam wczeniej juz byłam i zapoznała sie z całym domem teraz weszła juz na znajomy teren ..Diniusia na wejsciu ja wylizała i poszła sie zając Armanim :lol: Powodzenia najsłodsza Kropeczko na swiecie :buzi: :buzi: :buzi: bedziemy tęsknili za maluszkiem ale ciesze sie ,że juz jest u siebie Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Świetna wiadomość :multi: Czikuniu wszystkiego dobrego w nowym domku :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wszystkiego najlepszego, Maluszku!:loveu: Bądź grzeczna, Kropeczko...;) Quote
Ulka18 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ale dobry domek :multi: :multi: :multi: oby tylko takie czekaly na nasze schroniskowe biedactwa...No i Czikunia szybko sie wszystkiego nauczy od straszej siostry przyrodniej :loveu: Ewa, a czy Armani nie ebdzie Ci teraz skuczal i piszczal po nocach?? Widac na zdjeciach, ze troche go strzala amorka trafila :evil_lol: Quote
monita Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kolejna dobra wiadomość :multi: :multi: :multi: Quote
matinestka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czikunia :buzi::buzi::multi::multi:samych naj:loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Ulka18']Ale dobry domek :multi: :multi: :multi: oby tylko takie czekaly na nasze schroniskowe biedactwa...No i Czikunia szybko sie wszystkiego nauczy od straszej siostry przyrodniej :loveu: Ewa, a czy Armani nie ebdzie Ci teraz skuczal i piszczal po nocach?? Widac na zdjeciach, ze troche go strzala amorka trafila :evil_lol: oj trafiła go strzała i to mocno !!! jeszcze tak zachwyconego to go nie widziałam :evil_lol: a teraz dalsza częśc foto relacji : Pan to sie najpierw Arnim zaintersował a Czikunia się wszystkiemu przyglądała :p Ale Pani to juz oka z malca nie spuszczała i tak powinno byc :loveu: Armani jako dobry wujek poszedł sprawdzić jak tam Czikuni sie wiedzie w objeciach nowej Pani ........... I Dinusia malca rownież obwąchała i wylizała ......... Quote
ewatr Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Czikunia ma też dwie "małe panie " ktore bardzo troskliwie i jak na swoje lata 5- 4 ;) bardzo delikatnie sie nia zajmowały widac ,ze dziewczynki zawsze chowały sie ze zwierzętami i wiedzą ,ze ich nie mozna męczyc :lol: Quote
ewatr Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 maleńka przygladała sie jakis czas jak duże psy sie "bawiły" ;) aż w koncu stwierdziła że czas sprawdzic teren samodzielnie i wyruszuła na rekonesans :evil_lol: Bernardynka poszła w jej slady ....... a Armani wszystko obserwował z daleka Quote
Recommended Posts