Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysle ,że jak dobrze pójdzie to malec juz niedługo powinien trafic w dobre ręce ale jeszcze cicho sza ;)
domek juz przetestowany i malcowi przypadł do gustu a to najwazniejsze :multi:
Czikunia jeszcze jest na kwarantannie ale bedziemy chciały sprawy adopcji nie przedłużac :shake:
bo ona sie do nas przyzwyczaja a my do niej ...............
oj nawet nie wiecie jak ciężko nam przyjdzie sie z nia rozstać :cool3:

Posted

[quote name='ewatr']mysle ,że jak dobrze pójdzie to malec juz niedługo powinien trafic w dobre ręce ale jeszcze cicho sza ;)
domek juz przetestowany i malcowi przypadł do gustu a to najwazniejsze :multi:
Czikunia jeszcze jest na kwarantannie ale bedziemy chciały sprawy adopcji nie przedłużac :shake:
bo ona sie do nas przyzwyczaja a my do niej ...............
oj nawet nie wiecie jak ciężko nam przyjdzie sie z nia rozstać :cool3:

Oj wiemy, wiemy :roll:
Ja ja tylko raz widziałam, a jestem po uszy zakochana :loveu:
Ma smarkata coś takiego w sobie, że trudno nie ulec jej urokowi...
Gdybym się nie bała o życie moich 6 Kotlecików, to pewnie by nie trzeba było domku szukać. A jak tak patrzę na Azunię i Prosiaczka, to...... żal oddawać :shake: obie takie szczęśliwe ...

Posted

becia66 napisał(a):
Prosiaczek już znalazł domek ???:multi: :multi: :multi:

jeszcze nie Cioteczki :shake: narazie jeszcze zalicza domek tymczasowy
ale juz byłu pierwsze odwiedziny w potencjalnym domku
i jak nic niespodziewanego nie wyjdzie .........:oops:
to moze juz niedługo piesek bedzie u siebie

Posted

Mam kolejne zdjęcia.. Potem wstawię.
Z dnia na dzien obserwuje jak sie dziewczyny przyzwyczają do siebie... Jak Azulka na swoj sposob jej matkuje... A Czika tez przy niej się bezpieczniej czuje... Żal będzie małą oddawać, ale tak musi być.
Mała jest wspaniała. Wczorajszy dzien byl taki emocjujący i męczący, ze mała ok. 23.00 padła i nie wstała do 6.30. Jest grzeczna, bardzo grzeczna. Czy ktoś ją pokocha na stałe?

Posted

A ja dla nowego własciciela mogę podac krótką ściągawkę o Czikulce ;-) Na początku jak do mnie przyszła na tymczas to była dla mnie to dość nowa sytuacja - minęło 3 lata jak miałam taką malotę w domu i wszystko trzeba bylo sobie przypomniec. Teraz juz wiem kiedy Czika zamierza jeść, ile śpi, jak uczyć ja chodzić na smyczy, jakie zabawki uwielbia, czego się boi i w ogole jaka jest. :loveu: :loveu: Chodzące Szczęscie

A moja sucz ma ogromną cierpliwość do niej. I na swoj sposob się nią opiekuje... I uczy ją, niekoniecznie "mądrych" rzeczy :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Teraz juz wiem kiedy Czika zamierza jeść, ile śpi, jak uczyć ja chodzić na smyczy, jakie zabawki uwielbia, czego się boi i w ogole jaka jest. :loveu: :loveu: Chodzące Szczęscie

Zupełnie jak z dzieckiem ;)