ania14p Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 I co, czy już kolejka ustawiona po "krwiożerczą bestię" :eviltong:? Quote
monita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ewatr napisał(a):i króweczka tez rewelacja zapewniam :loveu: Wymiziajcie ją porządnie :razz: Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 mysle ,że jak dobrze pójdzie to malec juz niedługo powinien trafic w dobre ręce ale jeszcze cicho sza ;) domek juz przetestowany i malcowi przypadł do gustu a to najwazniejsze :multi: Czikunia jeszcze jest na kwarantannie ale bedziemy chciały sprawy adopcji nie przedłużac :shake: bo ona sie do nas przyzwyczaja a my do niej ............... oj nawet nie wiecie jak ciężko nam przyjdzie sie z nia rozstać :cool3: Quote
Isiak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jakże się cieszę, że cukiereczek będzie miał domek :multi: :multi: :multi: Quote
ania14p Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 My też :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:! Quote
agnes_czy Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='ewatr']mysle ,że jak dobrze pójdzie to malec juz niedługo powinien trafic w dobre ręce ale jeszcze cicho sza ;) domek juz przetestowany i malcowi przypadł do gustu a to najwazniejsze :multi: Czikunia jeszcze jest na kwarantannie ale bedziemy chciały sprawy adopcji nie przedłużac :shake: bo ona sie do nas przyzwyczaja a my do niej ............... oj nawet nie wiecie jak ciężko nam przyjdzie sie z nia rozstać :cool3: Oj wiemy, wiemy :roll: Ja ja tylko raz widziałam, a jestem po uszy zakochana :loveu: Ma smarkata coś takiego w sobie, że trudno nie ulec jej urokowi... Gdybym się nie bała o życie moich 6 Kotlecików, to pewnie by nie trzeba było domku szukać. A jak tak patrzę na Azunię i Prosiaczka, to...... żal oddawać :shake: obie takie szczęśliwe ... Quote
Becia66 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Prosiaczek już znalazł domek ???:multi: :multi: :multi: Quote
BasiaD Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Własnie doczytałam że śliczności juz domek mają! Ależ się cieszę ogromnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 becia66 napisał(a):Prosiaczek już znalazł domek ???:multi: :multi: :multi: jeszcze nie Cioteczki :shake: narazie jeszcze zalicza domek tymczasowy ale juz byłu pierwsze odwiedziny w potencjalnym domku i jak nic niespodziewanego nie wyjdzie .........:oops: to moze juz niedługo piesek bedzie u siebie Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Mam kolejne zdjęcia.. Potem wstawię. Z dnia na dzien obserwuje jak sie dziewczyny przyzwyczają do siebie... Jak Azulka na swoj sposob jej matkuje... A Czika tez przy niej się bezpieczniej czuje... Żal będzie małą oddawać, ale tak musi być. Mała jest wspaniała. Wczorajszy dzien byl taki emocjujący i męczący, ze mała ok. 23.00 padła i nie wstała do 6.30. Jest grzeczna, bardzo grzeczna. Czy ktoś ją pokocha na stałe? Quote
monita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Takiego cukiereczka każdy pokocha :razz: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A ja dla nowego własciciela mogę podac krótką ściągawkę o Czikulce ;-) Na początku jak do mnie przyszła na tymczas to była dla mnie to dość nowa sytuacja - minęło 3 lata jak miałam taką malotę w domu i wszystko trzeba bylo sobie przypomniec. Teraz juz wiem kiedy Czika zamierza jeść, ile śpi, jak uczyć ja chodzić na smyczy, jakie zabawki uwielbia, czego się boi i w ogole jaka jest. :loveu: :loveu: Chodzące Szczęscie A moja sucz ma ogromną cierpliwość do niej. I na swoj sposob się nią opiekuje... I uczy ją, niekoniecznie "mądrych" rzeczy :evil_lol: Quote
monita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Teraz juz wiem kiedy Czika zamierza jeść, ile śpi, jak uczyć ja chodzić na smyczy, jakie zabawki uwielbia, czego się boi i w ogole jaka jest. :loveu: :loveu: Chodzące Szczęscie Zupełnie jak z dzieckiem ;) Quote
fochistka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ależ one pięknie wyglądają razem!!!zakochalam się Quote
Recommended Posts