Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A oto, co nadeszło z allegro: "Treść wiadomości: Witam Czy można prosić o więcej zdjęć - chodzi o to, żeby zorientować się jakiego wzrostu będzie w przyszłości sunia? Pozdrawiam." No to wyślę... Jak Ciocie myślicie?... Jaka ona będzie?... Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Gacusiowa']dalmatyniec NA PEWNO kotożerny, NO! :mad: jakoś się musze zniechęcić :eviltong: No kotożerna :cool3: Ale poważnie mowiac to nasz kotuch jej sie podoba. On jeszcze chodzi po domu z mordką pełną zdziwienia, pewnie mysli, ze za jakie grzechy przyszlo drugie łaciate, co bedzie musial sobie wychować... :evil_lol: Maluch zainteresowany koteczkiem. Nieśmiało za nim biega jak on wieje przed nia. A ona patrzy zdzwiona, przeciez Aza nie ucieka przed nia :evil_lol: Kotucha raz chwycila za ogon, bo ona wszystko chwyta do pysia ;) A kocur tylko fuknął a ona chyba zrozumiala, ze kotuszek sobie nie zyczy jej towarzystwa Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ania14p napisał(a):ale nie rozumiem Was cioteczki, takie cudo i ma iść do obcych? Pięknie napisane... :evil_lol: Ja tutaj widze, ze obie kropki coraz lepiej sie dogaduja. Wlasnie tarzaja sie po podlodze, Czika rzuca sie po niej, a ta zadowolona merda ogonem i tez podgryza... Macierzynstwo :evil_lol: Quote
dzodzo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 podoba mi sie VERY ,VERY ale na takiego malucha-sczeniora to moze za 10 lat sie zdecyduje -absolutny czasu brak na wychowanie:shake: -moj pies juz dorosly i ulozony a takie dziecko to mnóstwo czasu potrzebuje od swojego czlowieka- ale zawsze mi sie bialy, gladkowlosy, duzy pies marzyl...echhh Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No kotożerna :cool3: Ale poważnie mowiac to nasz kotuch jej sie podoba. On jeszcze chodzi po domu z mordką pełną zdziwienia, pewnie mysli, ze za jakie grzechy przyszlo drugie łaciate, co bedzie musial sobie wychować... :evil_lol: Maluch zainteresowany koteczkiem. Nieśmiało za nim biega jak on wieje przed nia. A ona patrzy zdzwiona, przeciez Aza nie ucieka przed nia :evil_lol: Kotucha raz chwycila za ogon, bo ona wszystko chwyta do pysia ;) A kocur tylko fuknął a ona chyba zrozumiala, ze kotuszek sobie nie zyczy jej towarzystwa u mnie wychowanie przebiegłoby szybko :razz: mam takiego jednego dresiarskiego kocurka-kastracika-dominanta, co wszystko, łacznie z psami próbuje ustawiać; teraz ma jeszcze trzech kolesi, w tym dwa pełnojajeczne kocurki do 'tresowania' i korzysta z tego ;); na szczęście kotek nie próbuje dominować, wie, czym to grozi :mad: fakt, jeszcze mu nigdy psa do domu nie przywiozłam, ale juz parę psiurów na spacerku próbował 'ustawiać' - on się ich w ogóle nie boi i dąży do konfrontacji :diabloti: dresiarz mój kochany... Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gacusiowa, to wychowanie przez kota to tak w przenosni. On z moim psem dogadal sie poprzez kompromisy - ja ciebie unikam, ty mnie. ;-) I pczatki z moja sunia byly tez jak z Cziką - fuczenie.. On musi poobserwowac, stwierdzić czy "to to" nie groźne jest i ewentualnie spotkac sie "nosek w nosek", unikac i tak dalej. Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 oj no przeca żartuję przecież nie dałabym krzywdy zrobić ani jednemu ani drugiemu :eviltong: powoli i stopniowo socjalizować trza i tyle - tylko śmieję się, że pewnie bardziej 'zagrożenie' byłoby ze strony moich kotów niż psiuńki, chociaż jej to przecież by wystarczyło usiąść na kocie pewnie :razz: Quote
Kasia_82 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ale z niej cudo :-o Chyba sie zakochalam :loveu: Ciekawe czy cioteczki oddadza jak w koncu sie ktos po nia zglosi :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Gacusiowa']oj no przeca żartuję przecież nie dałabym krzywdy zrobić ani jednemu ani drugiemu :eviltong: powoli i stopniowo socjalizować trza i tyle - tylko śmieję się, że pewnie bardziej 'zagrożenie' byłoby ze strony moich kotów niż psiuńki, chociaż jej to przecież by wystarczyło usiąść na kocie pewnie :razz: Oj tam, ja tylko napisalam dla wiadomosci jak to u nas z kotuchem jest. Czikulcia dziś Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 cudny swirek :loveu: czas do domku nakarmic tygrysy, ale przed wyjściem trza podrzuciś ślicznotę :cool1: Quote
Isiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gacusiowa, a czy Ty czasem nie bywasz na forum kaan? Bo ten abisyńczyk (chyba?:oops: ) to jest mi znajomy jakby z widzenia.:loveu: Quote
Magdalenkl Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 i kto wygral i kto ... :cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz: Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A jak urośnie, to nic jej nie dosięgnie, nawet koty! Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 mój Tato miał racje mówiąc : pies morderca :diabloti: ;) Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 E tam, mój tato też mawiał o moim dobermanie, pies morderca, a to taki bardziej energiczny aniołek był: raz złapał kota za ogon i usiadł z przejęcia, raz pogonił łobuza co lał swoją połowicę w parku i tylko ukrzywdził dwa pekińczyki rzucając je w krzaki - Czikunia dobrze prowadzona też aniołkiem zostanie :lol: . Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='ewatr']mój Tato miał racje mówiąc : pies morderca :diabloti: ;) :evil_lol: :evil_lol: Czikul taki morderca, że Aza już się poddaje :evil_lol: Te przerażone oczy :evil_lol: Chcialam oczywiscie zaznaczyć, ze przy tym "mordowaniu" Azulkowej sie ogon caly czas ruszal, byla wresz zachwycona, ze maluch tak ją "zjada" :lol: Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 monita napisał(a):Zdjęcia rewelacja :loveu: i króweczka tez rewelacja zapewniam :loveu: Quote
Gacusiowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Isiak napisał(a):Gacusiowa, a czy Ty czasem nie bywasz na forum kaan? Bo ten abisyńczyk (chyba?:oops: ) to jest mi znajomy jakby z widzenia.:loveu: bingo! chociaż na kaan ostatnio to wieki temu byłam :oops: Quote
Recommended Posts