Gonia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Na takie pytania,nie ma 100% odpowiedzi. Na dzień dzisiejszy,żadnych zmian,ale ludzie są tylko ludżmi,a życie,życiem;)Mam nadzieję,że sędziowie cieszą się dobrym zdrowiem i tak pozostanie! Quote
Bzikowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 My będziemy ;) To będzie Bzika debiut , więc się cykamy trochę :razz: Quote
AnetaW Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 My też będziemy. Pierwszy raz w klasie młodzieży :multi: Quote
daga10011 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 an_bzik napisał(a):Kiedy będą znane stawki ? no wlasnie:lol:.ja juz znam niby konkurencje ale chcialabym znac pelna stawke -nie zeby to mialo wplyw na nasze stawienie sie tam- juz oplacone :lol: Quote
lothia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jest spis wystawców, jeżeli znacie swoich konkurentów można sprawdzić:lol: Quote
Mała_Tybetanka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :cool1:lothia napisał(a):jest spis wystawców, jeżeli znacie swoich konkurentów można sprawdzić:lol: lothia ale ty jestes optymistka ;) owszem jakies rozwiazanie to jest gorzej jak ma ktos labradora goldena czy "yorka" w klasie pośredniej :). Ja mam mało popularna rase ale to tez nie zmienia faktu czesto jest ze ktos wystawia psa ktorego nigdy wczesniej nie bylo :cool1: Quote
lothia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 haha ja też nie znam konkurentów po nazwisku,poza tymi z którymi juz przegrałysmy,ale może ktoś skorzysta Quote
filonek_bezogonek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 lothia a wiesz moze czy bedzie na stronie cos wiecej ? np plan sedziowania to sie chociaz "sztuki" policzy Quote
Gonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ehhh,szałaputy:evil_lol:Pisałam,że będzie plan sędziowania:lol: Quote
lothia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 nie,poprostu weszłam na stronkę i zobaczyłam co już dali,chyba Gonia jest specem w Legionowie:lol:Gonia tak sobie marudzimy troszeczkę;) Quote
Unbelievable Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Wystawa jest na powietrzu? Bo w Białymstoku na hali było okropnie ;/ Quote
Gonia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 7 ringów jest na hali,reszta na płycie boiska. Quote
AnnaM Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 na hali bedziemy my... dobrze.. nie bede martwiła sie o pogode (mimo ze z ostatniego razy nie byłam zadowolona... beznadziejnie umiejscowiony ring - na trybunach!)... kurde.. nie pamietam czy zaplaciłam... :( Quote
Frytela Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tinka:) napisał(a):Wystawa jest na powietrzu? Bo w Białymstoku na hali było okropnie ;/ w bialymstoku nie było okropnie, ja tam wole tamtą hale niż tą w NDM i Kielcach Quote
MichalMi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ale marudzicie: hala nie taka, za ciepło, za głośno, za zimno :evil_lol: jak pies przyzwyczajony do wystawiania, to nie zwraca uwagi na halę, tylko robi swoje i zgarnia dzbanuszki :eviltong: Aha, po nazwiskach nie zauważyłem żadnego naszego konkurenta z PL - ciekawe czy będą jacyś przyjezdni? Gonia, produkujcie szybciutko tego PDF`a :lol: Quote
Bzikowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Właśnie, ja chce wiedzieć z kim przegra mój białas :evil_lol: My będziemy na hali pewnie - na dworze troszkę większe psy mają swoje ringi.;) A co to wystaw w NDM to byłam juz na 2 chyba ale tylko jako kobic, zawsze podobała mi się atmosfera. A wszyscy znajomi mówią, ze lubią tam wystawiać :) Quote
Frytela Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja byłam tam hmm 1 raz dopiero ale frytka 2 razy była ;) ciekawa jestem wlasnei czy corgi na dworze będą tak jak w tamtym roku, ładniej na trawce wyglądają :P Quote
Bzikowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jak by było na trawce i nie byłoby ładnej pogoda to westowcy by mieli problem... Te firanki malowniczo ubłocone.... :evil_lol: Quote
Frytela Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 u westów firanki, a u corgów białe brzuchy, no chyba ze jakis corgi nie ma duzej klaty np. koko :P Quote
Agappe Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 to wiadomo w końcu kiedy bedzie ten plan sędziowania???:roll::roll::roll: Quote
lothia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 z tego co wyczytałam na stronie zk legionowo to na hali będą przepraszam za błędy i nie pełne nazwy z GR III s.Galina Zhuk westi terier szkocki cairn terier norfork t norwich t t czeski lakeland t t australijski australian silky t skye t sealyham t s.Piotr Król york GR.IV s.Beata Żeglicka Jamniki GR.IX cała Quote
Mała_Tybetanka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Obsada sedziowska juz jest a na reszcie musimy poczekać cierpliwie (i pomyśleć że kiedyś nie było internetu a były wystawy ;) ) Quote
Agappe Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Obsada sedziowska juz jest a na reszcie musimy poczekać cierpliwie (i pomyśleć że kiedyś nie było internetu a były wystawy ;) ) to wtedy ja nawet nie wiedziałam o istnieniu wystaw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts