Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym się chętnie na robotnika na tę wystwę najęła, ale nie jestem w stanie dodzwonić się do Oddziału.... :roll:
Czy ktoś ma jakiś złoty środek?
Uprzedzam pytania- dzwonię chociażby teraz- w godzinach pracy- i nic :shake:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
mam pytanie;

w tym roku przy organizacji wystawy wiosennej w pewnym momencie pojwila sie lista zgloszonych psów , a potem mozna bylo jeszcze zglaszac.
czy w tym roku tez zostanie taka lista wstawiona na strone przed zamknieciem przyjmowania zgloszen ?

podpisuje sie pod pytaniem ;)

Posted

[quote name='Gonia']Nie:eviltong:
To nie moja działka,więc nie mogę się wypowiadać na ten temat.Może Achnamara się pokaże;)
No dobra - ale dzieki za ifno :)

ACHNAMARA - czy mozna jakos cie scignąc ? i wymaglować aby dala odpowiedz na to nurtujące pytanie ?

Posted

Gonia napisał(a):
Pewnie nie wchodzi bez PKR?Wpisz w rubrykę PKR-w przygotowaniu,a w uwagach wpisz prawidłowy.Jeśki miałabyś jeszcze jakikolwiek problem.to daj znać.

Problem leży głownie w nr rejestracyjnym- tam się nie da wklepać w przygotowaniu- czy mam wobec tego podać jakiś fikcyjny i też napisać o tym w uwagach?

Posted

mam pytanie;

w tym roku przy organizacji wystawy wiosennej w pewnym momencie pojwila sie lista zgloszonych psów , a potem mozna bylo jeszcze zglaszac.
czy w tym roku tez zostanie taka lista wstawiona na strone przed zamknieciem przyjmowania zgloszen ?

Ty nie kombinuj tylko normalnie Ryszarde wystawiaj he he:eviltong::eviltong::p

Posted

Ja mam prośbę w imieniu wszystkich uczestników:
Prosimy organizatorow o podanie (o ile to oczywiscie jej możliwe) konkretnych godzin wystawiania poszczególnych ras !
Bardzo to ułatwi sprawy organizacyjne wszystkim (dojazd, parking,tlok itd.)

Posted

Jak się wprowadzi do programu wszystkie zgłoszenia,uporządkuje itd:p
A to chwilkę potrwa,bo luuuuuuuuudzieeeeeeeee,zgłoszenia są,delikatnie mówiąc dziwne w większości:angryy:Np:3 różne psy i ten sam PKR,klasa nieadekwatna do wieku,tytuły i osiągnięcia z kosmosu"mistrz szczeniąt" i inne:evil_lol:Można o tym godzinami:crazyeye:

Posted

Gonia napisał(a):
A to chwilkę potrwa,bo luuuuuuuuudzieeeeeeeee,zgłoszenia są,delikatnie mówiąc dziwne w większości:angryy:Np:3 różne psy i ten sam PKR,klasa nieadekwatna do wieku,tytuły i osiągnięcia z kosmosu"mistrz szczeniąt" i inne:evil_lol:Można o tym godzinami:crazyeye:
Ja zgłosilam 2 psy, ale sprawdzalam dwa razy i wydaje mi sie, ze wszystko jest ok u moich psow????????????

Posted

Gonia napisał(a):

o kurde - mistrz szczeniat ?? fajne a na jakiej wystawie przyznaja takie tytuly :)

Posted

o kurde - mistrz szczeniat ?? fajne a na jakiej wystawie przyznaja takie tytuly :)

Filonek niestety to jest norma u naszych wystawców :shake: ale ciekawsze też sie zdarzały
Draczyn u ciebie bład?? moj znajomy kiedyś wpisał swojej suni rase "bokserek francuski" zgłoszenie przyjeto !! (do odopowidniej rasy). Pozdrawiam

Posted

Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń na Wystawę Krajową.
Formularz elektroniczny na stronie chodzi na Klubową Sznaucera.
Proszę nie zgłaszjcie nim psów na krajówkę,bo i tak nie zostaną przyjęte:shake:
To nam bardzo utrudnia pracę!