Lili8522 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Czy polecacie w Krakowie bądź w Katowicach dobre kursy groomingu? Quote
cockermanka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 W Katowicach - Bobik, Canis i pan Zygmunt Stelmach. Quote
Lili8522 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 cockermanka napisał(a):W Katowicach - Bobik, Canis i pan Zygmunt Stelmach. Dziękuje bardzo za pomoc :) Quote
cockermanka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ja też kończyłam w Bobiku. I byłam dwa razy na konkursach ;) Quote
cockermanka Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Karkoszka napisał(a):Cieszę się.Jesteś namacalnym dowodem o czym mówiłam,że uczniowie Bobika są ambitni. Gdyby konkursy były nadal w Katowicach,to nie odpuściabym tak łatwo ;) , ale obecna lokalizacja jest trudna logistycznie dla mnie - szczególnie,że konkurs jest w sezonie wystawowym ... ale pewnie jeszcze się wybiorę ;) Quote
Recommended Posts