kaska0304 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [FONT=lucida grande]Dzisiaj ok.1 w nocy w Toruniu Sonia przeskoczyła przez ogrodzenie i zniknęła.Bardzo bała się petard.Gdy ucichły nowa pani wypuściła ją na ogródek skąd uciekła.[/FONT] [FONT=lucida grande]Błagamy o udostępnianie.Sunia niedawno trafiła do nowego domu.Jest cudowna,łagodna,przytulaśn[/FONT][FONT=lucida grande][/FONT][FONT=lucida grande]a.Pomóżcie ją znaleźć.[/FONT] [FONT=lucida grande]Historia Soni i więcej zdjęć niżej na wydarzeniu.[/FONT] [FONT=lucida grande]Nr do Pani Marleny - 697 702 837[/FONT] [FONT=lucida grande]Nr do mnie (Łucja) -500 565 777 WYDARZENIE NA FB [/FONT]https://www.facebook.com/events/193009194200804/241499419351781/?notif_t=event_mall_reply [FONT=lucida grande] [/FONT] Quote
kaska0304 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Znalazla sie i dzieki Bogu bo bym chyba wsiadla w pociag i pojechala szukac sma a to full drogi odemnie. Ja ja z ulicy zgarnelam byla umnie pare dni potem byla w fundacji Nero az znalzla do wiec bardzo zalerzalo mi zeby sie znalazla bo jest przekochana dziekuje wszystkim za zainteresowanie temat mozna zamknac Quote
Recommended Posts