Jump to content
Dogomania

NEO,roczny pies w typie owczarka niemieckiego MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Na tymczasie (jeśli chodzi o dogo) miałam Maksia (po kastracji oczekiwał u mnie na nowy domek) przywiozła mi go "Aga-ta" z Karoliną (niestety nie pamiętam jej nicku forumowego)

Borys adoptowany był z Żor w 2006r o ile się nie mylę słaba pamięć do dat ;), nie wiem czy te osoby udzielają się na dogo jeszcze, mogę poszukać ich jeśli chcesz. Kojarzę nick "Admin_Żory" (mam nadzieję że się nie mylę)

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jara']W Krakowie mamy dziewczyny od TTB, które zapewne mogłyby przeprowadzić wizytę.
Bardzo dziękuję Jaro,pewnie skorzystamy.:lol: Ale najpierw wrzucam zdjęcia z dzisiejszej wizyty dziewczyn Klaudii,Zuzi i ich mamy Agnieszki w schronisku.ZA POMOC BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:lol:

Dziewczyny zrobiły ponad 100 zdjęć.Ja wrzucę kilka.Pozostałe wrzucam do albumu i daję link.:lol:

Posted

Cudne zdjęcia. A nie mówiłam, że mówiłam ;). Dzieci lubią ONki, Onki lubią dzieci - czy jak to tam było w Dobranocce ;). Ale pierwsze kontakty psa (każdego, oprócz bardzo, bardzo, bardzo własnego) z dzieckiem - wyłącznie pod kontrolą dorosłych :). Też czekam na lizkę :)

Posted

Jestem :D Kochany Neoś postarał się jak widzę i pokazał klasę :) Kciuki się przydały, Neo jesteś wielki!!!
On naprawdę nie znał wcześniej tych dziewczynek??? ;)

Bardzo, bardzo się cieszę :)))))

Posted

Nie wiem czemu nie chce mi się post zedytować (coś się wiesza) dlatego też piszę jeden pod drugim.

Dziękuję za dostęp do albumu :) Romka, ale on robi miny na tych zdjęciach :D Padłam i przepadłam na całej linii!! Już go uwielbiam :D

Posted

[quote name='lizka']Jestem :D Kochany Neoś postarał się jak widzę i pokazał klasę :) Kciuki się przydały, Neo jesteś wielki!!!
On naprawdę nie znał wcześniej tych dziewczynek??? ;)

Bardzo, bardzo się cieszę :)))))[/QUOTE]
Daję słowo,zeszłam na 1 piętro i poprosiłam p.Agnieszkę(mamę dziewczynek) o pomoc.:lol: Zresztą jeśłi podejmiesz decyzję to będziesz w schronisku i możesz zapytać p.Marka,pracownika schroniska.

Posted

Podziękuj im proszę jeszcze w moim imieniu za fatygę i pomoc.

Te zdjęcia są cudowne.. Neo jest cudowny :) Chłopak mnie rozczulił a jedno zdjęcie z albumu rozśmieszyło na maksa - nie wiem czy kojarzysz, takie z wywróconymi do góry oczami i głupkowatym wyrazem pyska :P

Sądzę że niezły aparat z niego jest ;)

Posted

[quote name='Romka']Daję słowo,zeszłam na 1 piętro i poprosiłam p.Agnieszkę(mamę dziewczynek) o pomoc.:lol: Zresztą jeśłi podejmiesz decyzję to będziesz w schronisku i możesz zapytać p.Marka,pracownika schroniska.[/QUOTE]

Romka ale ja już decyzję ostateczną podjęłam :) Nie będzie tak jak z poprzednimi (potencjalnymi) domkami dla Neo. Ja po prostu czuję i wiem że to TEN pies.
Nie znam go osobiście ale już mi go brak.. (

Posted (edited)

[quote name='lizka']Romka ale ja już decyzję ostateczną podjęłam :) Nie będzie tak jak z poprzednimi (potencjalnymi) domkami dla Neo. Ja po prostu czuję i wiem że to TEN pies.
Nie znam go osobiście ale już mi go brak.. (

"Na jeden znak, gdy serce drgnie, ledwo drgnie, a już się wie, że to właśnie ON, właśnie OOON"

Neo, do domku, do lizki! :)

Edited by konfirm13
literówki
Posted

Lizka,no to dawaj mi adres i telefon na PW,poprosimy Jarę,może dziewczyny zdążą zrobić wizytę do soboty.Potem daję Ci telefon do schroniska,oficjalnie zgłosisz się po psiaka-u nas taki zwyczaj.I...czekamy na Ciebie w schronisku...:lol: