spike1975 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 www.zerodc.pl ze zdjęcia to niezłe mają te sportowe uprzęże. i pociągowe i te szelki do flyball wyglądają fajnie. tylko jakoś nie mogę znaleźć jakiegokolwiek kontaktu do nich. sklep jest niby w milanówku pod warszawą ale żadnego nr telefonu to ani widu ani słychu a chciałbym jakoś dobrać rozmiar tych szelek. Quote
rozi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 No przecież jest numer telefonu, adres e-mail i formularz kontaktowy... Quote
spike1975 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 (edited) to ja jakiś niewidomy jestem i nie dopatrzyłem i ciągle nie widzę nr telefonu. widzę tylko formularz kontaktowy. możesz napisać ten nr tel jeżeli ty go gdzieś widzisz? Edited December 29, 2013 by spike1975 Quote
rozi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ZeroDC.plBrzozowa 705-822 Milanówek [TABLE] [TR] [TD="class: menu_contact_label"]Tel[/TD] [TD="class: menu_contact_value"]601850999[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: menu_contact_label"]E-mail[/TD] [TD="class: menu_contact_value"]sklep@zerodc.pl[/TD] [/TR] [/TABLE] Formularz kontaktowy Zaproponuj produkt Quote
spike1975 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 dzięki bo naprawdę ciągle tego nie widzę. jak wejdę w "dostępnosć produktów" i kliknę na zerodc to wyskakuje mi tyle: [FONT=Tahoma]Nazwa ZeroDC [/FONT] [FONT=Tahoma]Ulica Brzozowa 7[/FONT] [FONT=Tahoma]Kod pocztowy 05-822[/FONT] [FONT=Tahoma]Miasto Milanówek[/FONT] [FONT=Tahoma]Kraj Polska ale nic więcej nie widzę ZOBACZYŁEM!!!!! na głównej stronię było ale ja wszedłem przez googla od razu na stronę produktów i patrzyłem w stopce czy nie ma jakichś danych kontaktowych i nic nie było. a na główną stronę nie wlazłem. ale dzieki i tak.[/FONT] Quote
Recommended Posts