Sabina02 Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 (edited) Szukamy skarbnika dla Buni. Kto sie podejmie? Edited January 6, 2014 by Sabina02 Quote
ana666 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Jeżeli nikt na wątku nie ma nic przeciwko to ja mogę zostać skarbnikiem Quote
beataczl Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Sabina02 napisał(a):No to jeszcze zostala agata51 i Jo37. Napisalam do nich pm, ale cisza. ( tu masz potwierdzenie od agaty51 ze przeklada na Bunie dekl. stala #219. ETKA wygrała los na loterii i zostaje na zawsze u Halci!!! Quote
Sabina02 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 ana666 napisał(a):Jeżeli nikt na wątku nie ma nic przeciwko to ja mogę zostać skarbnikiem Jestes kochana!! :loveu: Prosze, podaj mi dane do przelewow i swoj e-mail. :) Quote
Sabina02 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 beataczl napisał(a):tu masz potwierdzenie od agaty51 ze przeklada na Bunie dekl. stala #219. ETKA wygrała los na loterii i zostaje na zawsze u Halci!!! Kurcze, to ja jestem jakas slepa! :splat: Dzieki! :) Quote
Ulka18 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sabinko, moze trzeba zaproszenia wyslac? moze podac link na FB do tego watku? Psow jest wszedzie masa czekajacych na jakąkolwiek pomoc. Quote
Sabina02 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Ulka18 napisał(a):Sabinko, moze trzeba zaproszenia wyslac? moze podac link na FB do tego watku? Psow jest wszedzie masa czekajacych na jakąkolwiek pomoc. Tak zrobie Ulka18, tylko narazie musze przekonac Bambino do wiekszej aktywnosci ;), bo jak nie ma nowych relacji z DT, to sie ludzie szybko watkiem i wydarzeniem nudza. :oops: Quote
Sabina02 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Bambino mi pisała ze Bunia miala gruczolaka oka i dlatego ma amputowane oczko. To drugie oczko jest szkliste, trzeba bedzie je sprawdzic u weta, bo szkoda by zeby mala calkiem oślepła. Bambino ma wziac Bunie do weta niedlugo. Bunia miala tez sterylke i mastektomię, czyli usunięcie listwy mlecznej. Poza tym jest też głuchawa. :( Ale Bambino pisze ze ogólnie Bunia jest bardzo fajną sunią. :) Quote
ana666 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ja też zaglądam, fajnie jakby jakieś zdjęcia były ;) Quote
Doda_ Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jestem u Buni ;) zapraszam równiez na wątek Vigo - http://www.dogomania.pl/forum/threads/249970-VIGO-potrzebne-deklaracje-psiak-z-mordowni-w-ma%C5%82opolsce-! ma tylko 5 zł stałej deklaracji ;( Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Sabina02 napisał(a):Szukamy skarbnika dla Buni. Kto sie podejmie? ja mogę być gdyby ktoś się wycofał :) podjęła się tego ana666 - cieszymy się bardzo :loveu: nie mogę usnąć, więc po dogo chodzę i podniosę sunieczkę ! Quote
Bambino Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) Wklejam zdjątka Buńki Na tym tapczanie spię ja i jakaś część michów ( od 2 do 5 - wszystko zależy, który akurat ma ochotę na spanie ze mną) Na razie testowała koszyczki i tapczanik. Nie zauważyłam żadną miarą, zeby było jej za ciasno w domu. Lubi wolniutko sobie biegać po podwórku, a jak jej się znudzi to drapie łapką w drzwi, żeby ja wpuścić. Na razie z michami się testują, choć Hektor i Łatek czują przed nią respekt a inne dziewczyny też raczej jej schodza z drogi, choć ona taka trochę zaczepialska jest. Zdecydowanie natomiast nie lubi, jak się ją obudzi i cos bym chciała przy niej zrobić, np. dac jej dodatkowy kocyk. Wtedy mruczy dość groźnie. dziewczyny z Golubia mówiły, że ona częściej słyszała imię Tina, ale ja wolę Bunia i na Bunię bardzo ładnie reaguje. na smyczy slicznie chodzi i można ją delikatnie pokierowac za samą obrożę. jak przychodzę z pracy cieszy się i macha ogonem. Trochę przy wychodzeniu z domu michy ją popychają, ale radzi sobie. Je sama, bo widzę, że nauczona jest jeść wolno i dostojnie a moje michy to raczej szybciej jedzą, więc czasem mogłaby być przy misce wojna. Edited January 7, 2014 by Bambino Quote
beataczl Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Sabina02 napisał(a):Fotek nie widac Bambino. :( widzialam 5 min temu byly ogladalam..a teraz tez nie widze moze wskocza za jakis czas Quote
agata51 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Zrobiłam sobie odpoczynek od dogo, ale już wróciłam i potwierdzam: 20zł/ mies. i grosik na transport. Jeszcze tylko poproszę o uzupełnienie adresu o ulicę i nr domu. No, ja nie wiem, czy Bunia będzie miała ochotę przenieść się do DS. Quote
Sabina02 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 (edited) agata51 napisał(a):Zrobiłam sobie odpoczynek od dogo, ale już wróciłam i potwierdzam: 20zł/ mies. i grosik na transport. Jeszcze tylko poproszę o uzupełnienie adresu o ulicę i nr domu. No, ja nie wiem, czy Bunia będzie miała ochotę przenieść się do DS. Juz napisalam do ana666 zeby Ci podala adres. Ja za transport juz Bambino oddalam, ale chetnie przyjmiemy grosik na weta dla Buni. :) Nie wiem czy Bunia bedzie chciala przeniesc sie do DT, ale z pewnoscia oddamy ja tylko do takiego gdzie bedzie miala rownie dobrze jak u Bambino. :) Edited January 8, 2014 by Sabina02 Quote
Doda_ Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Piekna sunieczka, taka w typie teriera ? tylko kluską sie zrobila :oops: ja zaglądam cally czas ... narazie tylko to, jak będę mogła wyskrobać parę grosików to napewno to zrobię . . . Quote
ana666 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 wysłalam adres do Agaty51. Przyszły wpłaty dla buni. Wyśle Ci Sabino na pw żebyś wkleiła w post roliczeniowy. A buńka na zdjęciach sliczna:loveu: Quote
beataczl Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 wplacilam dzis dekl za caly rok tj 75 zl ;) Quote
halcia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ja z moją jedną Nutką [*]/20 kg/, nigdy sie nie mogłam wyspac,z Ecia da sie fajnie spac.Ecia spi spokojnie,na poduszce przy głowie,Nutka uwalała sie nizej i zawsze prawie poprzecznie, a jak sie kręciłam,warczała :) Quote
Recommended Posts