malutka slowiczka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Kochani, dawno mnie tu nie bylo. Pilnie poszukuje domu dla 11 letniego czarnego Oliego. Wlasciciel zmarl pare dni temu i pies narazie przebywa pod tymczasowa opieka przyjaciela. Pies bardzo zadbany, pelne szczepienia, wykastrowany i troche rozpieszczony. Zachowuje sie jak 7- dmio latek, i wieku po nim nie widac. Rodzina wlasciciela nie jest w stanie przygarnac jako ze mieszkaja w UK ( nie we wlasnych domach) . Ja w tym momencie mam 2 adopcyjne suki i psa i nie jestem w stanie przygarnac 4 tego. Wszystkie mozliwosci juz wyczerpalam. Oliego poznalam osobiscie - pies bardzo inteligetny, kocha ludzi, zycie ..... i piwo. Pies nie nadaje sie do schroniska, i ostateczna opcja bedzie go uspienie:placz: Transport do 200 km jest mozliwy, wszytko byle znalezdz dom . Monika Quote
Gabi79 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 malutka slowiczka napisał(a):Kochani, dawno mnie tu nie bylo. Pilnie poszukuje domu dla 11 letniego czarnego Oliego. Wlasciciel zmarl pare dni temu i pies narazie przebywa pod tymczasowa opieka przyjaciela. Pies bardzo zadbany, pelne szczepienia, wykastrowany i troche rozpieszczony. Zachowuje sie jak 7- dmio latek, i wieku po nim nie widac. Rodzina wlasciciela nie jest w stanie przygarnac jako ze mieszkaja w UK ( nie we wlasnych domach) . Ja w tym momencie mam 2 adopcyjne suki i psa i nie jestem w stanie przygarnac 4 tego. Wszystkie mozliwosci juz wyczerpalam. Oliego poznalam osobiscie - pies bardzo inteligetny, kocha ludzi, zycie ..... i piwo. Pies nie nadaje sie do schroniska, i ostateczna opcja bedzie go uspienie:placz: Transport do 200 km jest mozliwy, wszytko byle znalezdz dom . Monika A czy psiak ma ogłoszenia np. na tablica.pl i innych portalach? Quote
malutka slowiczka Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Jeszcze nie, wlasnie siedze i szukam - wyszlam z wprawy - tak dawno nie dzialalam ze wszystkie loginy sa przedawnione. Quote
Gabi79 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 malutka slowiczka napisał(a):Jeszcze nie, wlasnie siedze i szukam - wyszlam z wprawy - tak dawno nie dzialalam ze wszystkie loginy sa przedawnione. Tablica i gumtree mają zazwyczaj najwięcej wejść. Jeśli masz możliwość to wyróżnij na tablicy, bo tam jest multum ogłoszeń i bez wyróżnienia Twoje zginie wśród innych Quote
ChElSeA2010 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 zdjecia by sie przydaly zrobilabym mu temat na labradory.org Quote
Recommended Posts