Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, dawno mnie tu nie bylo.
Pilnie poszukuje domu dla 11 letniego czarnego Oliego. Wlasciciel zmarl pare dni temu i pies narazie przebywa pod tymczasowa opieka przyjaciela. Pies bardzo zadbany, pelne szczepienia, wykastrowany i troche rozpieszczony. Zachowuje sie jak 7- dmio latek, i wieku po nim nie widac. Rodzina wlasciciela nie jest w stanie przygarnac jako ze mieszkaja w UK ( nie we wlasnych domach) . Ja w tym momencie mam 2 adopcyjne suki i psa i nie jestem w stanie przygarnac 4 tego. Wszystkie mozliwosci juz wyczerpalam.
Oliego poznalam osobiscie - pies bardzo inteligetny, kocha ludzi, zycie ..... i piwo. Pies nie nadaje sie do schroniska, i ostateczna opcja bedzie go uspienie:placz:
Transport do 200 km jest mozliwy, wszytko byle znalezdz dom .
Monika

Posted

malutka slowiczka napisał(a):
Kochani, dawno mnie tu nie bylo.
Pilnie poszukuje domu dla 11 letniego czarnego Oliego. Wlasciciel zmarl pare dni temu i pies narazie przebywa pod tymczasowa opieka przyjaciela. Pies bardzo zadbany, pelne szczepienia, wykastrowany i troche rozpieszczony. Zachowuje sie jak 7- dmio latek, i wieku po nim nie widac. Rodzina wlasciciela nie jest w stanie przygarnac jako ze mieszkaja w UK ( nie we wlasnych domach) . Ja w tym momencie mam 2 adopcyjne suki i psa i nie jestem w stanie przygarnac 4 tego. Wszystkie mozliwosci juz wyczerpalam.
Oliego poznalam osobiscie - pies bardzo inteligetny, kocha ludzi, zycie ..... i piwo. Pies nie nadaje sie do schroniska, i ostateczna opcja bedzie go uspienie:placz:
Transport do 200 km jest mozliwy, wszytko byle znalezdz dom .
Monika

A czy psiak ma ogłoszenia np. na tablica.pl i innych portalach?

Posted

malutka slowiczka napisał(a):
Jeszcze nie, wlasnie siedze i szukam - wyszlam z wprawy - tak dawno nie dzialalam ze wszystkie loginy sa przedawnione.

Tablica i gumtree mają zazwyczaj najwięcej wejść.

Jeśli masz możliwość to wyróżnij na tablicy, bo tam jest multum ogłoszeń i bez wyróżnienia Twoje zginie wśród innych