Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 To i super!!!!! Hela ma swój watek-mam nadzieję,że nie bedzie musiał tu długo być!!!! Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hela jest śliczna!!! Czy ktoś da jej szybko dom? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzis miałam telefon w jej sprawie z gdańska-zobaczymy-pan miał porozmawiać jeszcze z zona i wszytko jej opowiedziec o Heli....trzymajmy kciuki!!!!! Quote
dariaopole Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ło boziu było by cudnie, trzymam kciuki ze wszystkich sił !!! Quote
bumerang Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wygląd i charakter jaki ma - wskazuje że to flacikopodobna sunia :loveu: Jestem całym serduszkiem za tym, by trafiła do kochających ludzi! Quote
bumerang Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 HELA JUŻ JEST NA ALLEGRO OGŁOSZONA http://www.allegro.pl/item202724330_przygnebiona_hela_z_brodnickiego_schronu.html Quote
bumerang Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Trzymamy kciuki za domek dla Helii!:loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Miałam tel z gdańska o Hele-od tych państwa co dzwonili wczesniej-chca przyjechac w sobotę:multi::multi::multi: W czwartek zadzwonia podac dokładna godzinkę:loveu: Dzieci juz mysla nad imieniem, bo Hela nie zostanie-ich babcia ma tak na imię:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 I dostałam informacje,ze jeszcze sie jedna osoba Hela zainteresowała...ale może jej Dine podsunę-choc najpierw trzeba wiedziec jak wyniki.... Quote
bumerang Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Trzymajmy kciuki oby obie sunie znalazły szczęście i :loveu: :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Zadzwoniłam dzis do schronu-Hela jest juz zarezerwowana na sobote:) Jutro bede to szepnę jej słówko, że nie długo pojedzie do nowego domku:) Quote
bumerang Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wymiziaj ją od nas! to z alegro można ja zdjać??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No cóz jak sie nie ziści , to Bumerang będzie musiała wziac Hele do siebie:evil_lol: Quote
bumerang Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jesteś w moim serduszku Heluniu :loveu: :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dzwonił pan z gdańska -będzie w sobotę tak ok. 11.30 -12 po Helunię:loveu: Jego dzieci kazały mi jej przekazać-szepnąc do uszka ,że wymysliły juz nowe imię...chyba będzie Sofii, ale to jeszcze do konca nie ustalone:loveu: Jej zdjęcia maja na pulpicie w komputerze i jako wygaszacz ekranu:loveu: Na prawde to bedzie wspaniały dom dla Heli!!!!:multi: Pan tez pytał co przywieśc dla schronu, bo chcieli by cos podarowac-powiedziałam,żeby smyczki i obrózki, bo cos nam ostatnio nam ich brakuje-nawet moje prywatne juz wszystkie w schronie :p Nie mam jak swojego urwisa wyprowadzać:evil_lol: Bardzo sie cieszę!!!!:multi:Beda ja bradzo kochać-juz kochają:loveu: Quote
bumerang Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Aniu! to co piszesz to jak balsam na moke skołatane serce!:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts