basiagk Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Strasznie Mocno Trzymam Kciuki!!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja też ja też trzymam i czekam na relację !!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Wszystko ok:) Relacja wieczorem , bo mam kupe roboty:) Quote
Iskra73 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kora dojechala szczesliwie. Pan przemily , Kora bedzie mieszkala w domu z ogrodem pod Krakowem. Bedzie miala jak w raju. za towarzysza zycia bedzie miala owczarka szwajcarskiego , takiego samego jak Ani Ullvik :)Pan ma wysylac zdjecia .Dzis wieczorem zadzwonimy i zapytamy , jak tam po pierwszym dniu :) Quote
dariaopole Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ale się cieszę, w końcu Korkównie się poszczęściło, trzymam za nią kciuki !!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Jestem bardzo spokojna o Korę:) Bardzo sie spodobała swojemu panu-był szczęśliwy:) Zreszta widac ,ze ma serce do psiaków- z jakim przejęciem opowiada o białasie...zdjęcia pokazuje:) Jutro zadzwonie wieczorem do nich... na razie dam im 2 dni spokoju na oswojenie:) No a jak bedziemy kiedys w Krakowie to mamy zaproszenie oczywiscie aby wpasc do Kory:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Rozmawiałam z Panem od Kory... Kora super-grzeczna, pieszczoch straszny. Na razie niestety nie umie dogadac się z ich psiakiem-jest zazdrosna o pieszczoty ..tzn gdy chca go głaskać to ona wtedy go atakuje. Ale przy jedzeniu np nie....może z jej miski jeść. Mam nadzieję,że to przejdzie...na razie czekamy, bo w końcu to na razie parę dni minęło. Kora lubi zabawę w łapanie kur sąsiadów-na szczescie nie zagryza , tylko sobie trzyma-taka fajna zabawa:) Dostaje bardzo dobra karme , jest czesana i włos juz się poprawił:) Pan bedzie do mnie dzwonił i mówił jak sytuacja...czytaja porady ksiązkowe jak sobie radzic z tym..mam nadzieje ,ze bedzie ok. Quote
Iskra73 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ciotki trzymamy kciuki za Korunie :) Musi sie dogadac:p Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 napewno sie dogadaja :pa co do miski to moje psiaki jedza w osobnych pomieszczeniach, coprawda zadne nie zaglada do drugiej miski poki wlasciciel nie zje (Bolka na poczatku trzeba bylo pilnowac bo jak tylko zjadl swoje to odrazu lecial do Fazy a ona oczywiscie ustepowala :eviltong:ciapa jedna) ale dla bezpieczenstwa jedza bedac z dwa metry od siebie :razz: Quote
dariaopole Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Na pewno będzie ok, jak tylko Korusia poczuje się pewnie i bezpiecznie w nowym domku zrozumie, że nie musi rywalizować z drugim psem o miłość i pieszczoty !!! Na razie bidula nie wie co się dzieje i nie chce stracić takiego domku więc walczy o względy!! Quote
Recommended Posts