Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora dojechala szczesliwie. Pan przemily , Kora bedzie mieszkala w domu z ogrodem pod Krakowem. Bedzie miala jak w raju. za towarzysza zycia bedzie miala owczarka szwajcarskiego , takiego samego jak Ani Ullvik :)Pan ma wysylac zdjecia .Dzis wieczorem zadzwonimy i zapytamy , jak tam po pierwszym dniu :)

Posted

Jestem bardzo spokojna o Korę:)
Bardzo sie spodobała swojemu panu-był szczęśliwy:) Zreszta widac ,ze ma serce do psiaków- z jakim przejęciem opowiada o białasie...zdjęcia pokazuje:)

Jutro zadzwonie wieczorem do nich... na razie dam im 2 dni spokoju na oswojenie:)

No a jak bedziemy kiedys w Krakowie to mamy zaproszenie oczywiscie aby wpasc do Kory:)

Posted

Rozmawiałam z Panem od Kory...

Kora super-grzeczna, pieszczoch straszny.
Na razie niestety nie umie dogadac się z ich psiakiem-jest zazdrosna o pieszczoty ..tzn gdy chca go głaskać to ona wtedy go atakuje. Ale przy jedzeniu np nie....może z jej miski jeść.
Mam nadzieję,że to przejdzie...na razie czekamy, bo w końcu to na razie parę dni minęło.

Kora lubi zabawę w łapanie kur sąsiadów-na szczescie nie zagryza , tylko sobie trzyma-taka fajna zabawa:)
Dostaje bardzo dobra karme , jest czesana i włos juz się poprawił:)
Pan bedzie do mnie dzwonił i mówił jak sytuacja...czytaja porady ksiązkowe jak sobie radzic z tym..mam nadzieje ,ze bedzie ok.

Posted

napewno sie dogadaja :pa co do miski to moje psiaki jedza w osobnych pomieszczeniach, coprawda zadne nie zaglada do drugiej miski poki wlasciciel nie zje (Bolka na poczatku trzeba bylo pilnowac bo jak tylko zjadl swoje to odrazu lecial do Fazy a ona oczywiscie ustepowala :eviltong:ciapa jedna) ale dla bezpieczenstwa jedza bedac z dwa metry od siebie :razz:

Posted

Na pewno będzie ok, jak tylko Korusia poczuje się pewnie i bezpiecznie w nowym domku zrozumie, że nie musi rywalizować z drugim psem o miłość i pieszczoty !!! Na razie bidula nie wie co się dzieje i nie chce stracić takiego domku więc walczy o względy!!

• 1 month later...