Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej ale się cieszę, a pan pewny na 100 % ???? ale będa fajnie wyglądac białasek z czarną Korką !!! Huraaa :multi::multi::multi: piszcie piszcie dziewczyny jak bedzie wiadomo coś wiecej !!!

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiecie jak sie cieszę!!!!!!:multi::multi:
Zadzwonił pan i mi opowiada,że wypatrzył KOre na allegro i sie pyta czy wysterylizowana, jak do innych psiaków, bo ma małego brzdaca 9 miesięcy...białego owczarka!!!
Okazało się ,ze to białas z hodowli wrocławskiej-oni sa akurat zarejestrowani jako biały owczarek niemiecki, ale to to samo co mój Ulvik.
Od razu wiedziałm,ze to swój człowiek:loveu::loveu:
A jak on z miłoscia o białasku opowiada!!!
Mały jest wesołek i chca mu dac kogos do towarzystwa-a że jest tyle bied to chca teraz ze schronu psiaka...no i fajnie jak czarny, bo taki kontrast;)
Za 2 tygodnie przeprowadzaja sie z bloku do domku z wielkim ogrodem i beda miały gdzie psiaki hasać .
Pan pokryje wszystkie koszty przejazdu-no ale z powodu tej budowy nie ma jak po nia przyjechac...zreszta ja na allegro napisałam ze mozliwy dowóz:lol: I KASIE WPAKOWAłAM:diabloti:

Cioteczki bardzo sie ciesze, bo domek bedzie bardzo fajny i kontakt bedzie bo zaprosiłam go na forum białasów ...to i KOra bedzie pokazywana:)

Posted

i kolejny szczesliwy happy end :Cool!: :happy1: :cool2: :klacz: :ylsuper: :bigcool: :Dog_run: :kciuki: :BIG: :laola: :knajpa: :drink1: :beerchug: oby wiecej takich happy endow bylo :modla: :thumbs:

Posted

U Kory wszystko dobrze :) Dzis jej nie wyprowadzilysmy , bo mialysmy duzo spraw z innymi naszymi podopiecznymi ,a pozniej jeszcze sie rozpadalo i juz w ogole klapa. Teraz organizujemy powoli transport. Ja urabiam mojego TZ-ta:) Tylko to 500 km w jedna strone. Daleko strasznie, a my mamy tylko lanosika. Ania tez przeglada watek transportowy. Gdyby ktoras z Was kochane citeczki slyszala , ze ktos sie wybiera do Krakowa, to prosze dajcie znac:)

Posted

ojjj dziewczyny szkoda , że nie mieszkamy blisko siebie bo mimo tego , że nie lubię pić to po adopcji : Kory, Bońki i Tuńki przyszłabym chyba z kartonem wódki !!!!

tak nowy towar potrzebny bo Yona sie nudzi a zreszta taki talent marketingowy nie może sie zastać !!:diabloti:

Posted

Ja teraz wyjeżdżam i nie bedę się tutaj odzywać do końca sierpnia, ale... z początkiem września muszę zabrać się do roboty :evil_lol:
Mam nadzieję, że po wakacjach jakieś nowe pomysły do głowy mi przyjdą :evil_lol: bo ostatnio coś brak :lol:

Posted

i co z Korkówną ???? dzięki za zaproszenie, wy też cioteczki czujcie się zawsze zaproszone, może akurat kiedyś bedziecie przejeżdżać przez opole :cool3:

a ty Yona wakacjuj się i wracaj ze zdwojoną siłą !!!:evil_lol: