dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ojej ale się cieszę, a pan pewny na 100 % ???? ale będa fajnie wyglądac białasek z czarną Korką !!! Huraaa :multi::multi::multi: piszcie piszcie dziewczyny jak bedzie wiadomo coś wiecej !!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Nie wiecie jak sie cieszę!!!!!!:multi::multi: Zadzwonił pan i mi opowiada,że wypatrzył KOre na allegro i sie pyta czy wysterylizowana, jak do innych psiaków, bo ma małego brzdaca 9 miesięcy...białego owczarka!!! Okazało się ,ze to białas z hodowli wrocławskiej-oni sa akurat zarejestrowani jako biały owczarek niemiecki, ale to to samo co mój Ulvik. Od razu wiedziałm,ze to swój człowiek:loveu::loveu: A jak on z miłoscia o białasku opowiada!!! Mały jest wesołek i chca mu dac kogos do towarzystwa-a że jest tyle bied to chca teraz ze schronu psiaka...no i fajnie jak czarny, bo taki kontrast;) Za 2 tygodnie przeprowadzaja sie z bloku do domku z wielkim ogrodem i beda miały gdzie psiaki hasać . Pan pokryje wszystkie koszty przejazdu-no ale z powodu tej budowy nie ma jak po nia przyjechac...zreszta ja na allegro napisałam ze mozliwy dowóz:lol: I KASIE WPAKOWAłAM:diabloti: Cioteczki bardzo sie ciesze, bo domek bedzie bardzo fajny i kontakt bedzie bo zaprosiłam go na forum białasów ...to i KOra bedzie pokazywana:) Quote
Yona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale szczęściara z tej Kory :loveu: W wakacje domek znaleźć :loveu: Quote
Tengusia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 i kolejny szczesliwy happy end :Cool!: :happy1: :cool2: :klacz: :ylsuper: :bigcool: :Dog_run: :kciuki: :BIG: :laola: :knajpa: :drink1: :beerchug: oby wiecej takich happy endow bylo :modla: :thumbs: Quote
Iskra73 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 U Kory wszystko dobrze :) Dzis jej nie wyprowadzilysmy , bo mialysmy duzo spraw z innymi naszymi podopiecznymi ,a pozniej jeszcze sie rozpadalo i juz w ogole klapa. Teraz organizujemy powoli transport. Ja urabiam mojego TZ-ta:) Tylko to 500 km w jedna strone. Daleko strasznie, a my mamy tylko lanosika. Ania tez przeglada watek transportowy. Gdyby ktoras z Was kochane citeczki slyszala , ze ktos sie wybiera do Krakowa, to prosze dajcie znac:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 A KORE obserwuje az 5 osób-miałam dzis znów zapytanie o nia. Zlikwidowałam juz allegro-bo domek wybrany :) Quote
Yona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Niedługo koniec wakacji. Trzeba się cieszyć, bo ilość adopcji nam wzrośnie :loveu: Ciotki, przygotować nowe psy, przygotować :loveu: Quote
dariaopole Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ojjj dziewczyny szkoda , że nie mieszkamy blisko siebie bo mimo tego , że nie lubię pić to po adopcji : Kory, Bońki i Tuńki przyszłabym chyba z kartonem wódki !!!! tak nowy towar potrzebny bo Yona sie nudzi a zreszta taki talent marketingowy nie może sie zastać !!:diabloti: Quote
Iskra73 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Daria masz racje :) ale zawsze mozesz do nas przyjechac razem z cioteczka Yona. U nas jest gdzie spac:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 O własnie-zapraszamy serdecznie:) Quote
Yona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja teraz wyjeżdżam i nie bedę się tutaj odzywać do końca sierpnia, ale... z początkiem września muszę zabrać się do roboty :evil_lol: Mam nadzieję, że po wakacjach jakieś nowe pomysły do głowy mi przyjdą :evil_lol: bo ostatnio coś brak :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 No to wypoczywaj i wracaj z super pomysłami na allegro!!! Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 i co z Korkówną ???? dzięki za zaproszenie, wy też cioteczki czujcie się zawsze zaproszone, może akurat kiedyś bedziecie przejeżdżać przez opole :cool3: a ty Yona wakacjuj się i wracaj ze zdwojoną siłą !!!:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Kora czeka. Wczoraj rozmiawiałam z tym panem z Krakowa-juz nie moga się doczekać:) Jestem bardzo spokojna o ten domek:) Tylko ten dojazd jeszcze został do opanowania...:) Quote
dariaopole Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No to dobrze, już nie moge sie doczekać kiedy ona w końcu w domku będzie :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Szukamy transportu choc z Warszawy do Krakowa!!!! Quote
dariaopole Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No kto w transporcie pomoże ???? Korusia musi w końcu do domku trafić, im wcześniej tym lepiej !!!!! Quote
Tengusia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 szkoda ze autka nie mamy bo z pewnoscia namowilam bym mojego TZ zeby przewiezc Korunie :( Quote
Recommended Posts