Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam takie maile o Kore...

Jeden smutny:(

Witam, czy zna Pani historię tego pieska bliżej? czy jest możliwe że sunia jest jednak starsza - okołó 5-6 lat? i czy mozę została przywieziona z innej częsci Polski? Pytam bo od okołó 3 lat poszukujemy naszej suki, wygląda identycznie więc aż serce mi sie ścisnęło na jej widok, nasza została najprwadopodobniej ukradziona spod opieki "dobrych" znajomych ktorzy mieli ją przechować przez weekend. Po czym stwiedzili ze uciekła, co jest niemożliwe bo byłą trochę strachliwa i pilnowała sie bardzo. Nasza suczka jak wspomniałąm byłaz decyowanie starsza i miała wyczuwalną przepuklinę w dolnej partii brzucha. Też nazywałą sie Kora:(
PRoszę o jakieś info. Czy to jest Brodnica w wielkopolkim czy na kujawsko-pomorskim ?
pozdrawiam serdecznie Anka

A drugi:)

Witam. Jetem zainteresowana kupnem Kory ale ma pytanie: czy wiadomo może jak reaguje ona na dzieci. mam 4 letnią córeczkę. Po za tym mieszkam też w Brodnicy w domku jednorodzinnym z 8 arową działką, więc Kora by nie miała źle,jedna interesuje mnie jak ona toleruje dzieci ponieważ moja córka kocha wszystkie zwierzaki i im to niestety okazuje czasami aż na zbyt, nie chodzi mi tu teraz o znęcanie się czy bicie psów, lubi je przytulać i głaskać w dużych ilościach. Pozdrawiam

Umówie się z ta pania...zobaczymy:)

Posted

Kochane cioteczki!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Jest dom !!! W Krakowie. Do Ani zadzwonil Pan , wypatrzyl niunie na allegro. Ma oczarka takiego jak Ani Ulviki - 9 m-cy, nawet chyba od tego samego hodowcy i chce kogos do towarzystwa i dlatego chce zeby byla wysterylizowana . Kora mu sie spodobala, tylko trzeba zawiezc teraz do Krakowa. Juz ja zarezerwowalysmy w schronisku !!
Ania wszystko napisze jak bedzie na necie :)