Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Yono niestety parki on nie chce. Koreczki bardzo mu sie podobaja , ale pojedynczo. Mysle, ze on powinien dostac innego psa.
Yona jak masz tekst itd to moze jakes allegro .:razz: Moze przyjedzie ktos z Polski :) Chociaz jus sama nie wiem , dwa duze psy przewiezc ... No nie wiem .
jak uwazacie , jakie sa szanse , ze wezmie nasze Koreczki ktos z daleka..

Posted

Ale akcja !!!! Biedne Korki, one tak bardzo chca być razem, i jakie mądrutkie, jeden wspólny domek dla nich i będą się czuły jak w raju !!!!

Podzielam wasze zdanie, że facet powinien dostać innego psiaka, Korki choć w schronisku , na pewno razem są bardziej szczęśliwe niż osobno w domkach w luksusach !!!

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy:
Wiedziałam,że tak bedzie-wydali Korka z powrotem temu facetowi:angryy::angryy::angryy:
Dobrze,że jeszczee allegro nie wystawiłam , bo musze zmienic tekst Yony jakos znowu na pojedynczy.............
Do dupy z tym wszystkim:shake:

Posted

Pytam, bo Ciocia Ania miała robić Korze allegro, potem obu Korkom, a teraz to już w ogóle nic nie wiem :roll: bo tekst chyba miała zmienić, ale nie wiem, czy zmieniła, i czy wystawiła ją.

Posted

Nic nie zrobiłam niestety...nie mam czasu ostatnio no i dostepu do netu-mam net na godziny i tylko na 10 minut dziennie wchodze a przy mojej szybkości to wystawienie allegro około godzinki mi zajmuje.
niedługo wróce do normalnośći to sie za to zabiore...