Anurek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 AGAT z Garlicy Duchownej - Zwycięzca Młodzieży, BEST JUNIOR, BOB, BOGII Quote
aga616 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Śnieżynka']Stawka Seter szkocki Gordon Psy Pośrednia BOCK Klan BAsów Suki szczenieta FIONA Misialinka Suki Młodizeż AFRODYTA Czarno - Rude Piekności GOLDEN RETRIVER Psy szczenieta DAKAR Ruben hoff Psy młodizeż AGAT z Garlicy Duchownej CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada DOLAR Alantos HUNTER is Friendly KIM Zlabern VALMONT Oligarchia Psy pośrednia ARAGORN Anavy JOPO Zlabern YETI Adekatos PSy otwarta ALDO z Kasztanowego Dou DON Biele Karpaty PSy championy ROMANTYk Complement Suki Młodzież GRACJA z Oświeceniowego Wzgórza HEBE Pro Cane Bono Suki pośrednia DALLAS z Wyspy Bejny Suki Otwarta ASTRA Four Seasons Ciepła Pyza Helska Przygoda DIXI Gwiazda Dawida :D licze ze nie pomyliłam sie przy przepisywaniu :D piękne dzięki:p AGAT z Garlicy Duchownej - Zwycięzca Młodzieży, BEST JUNIOR, BOB, BOGII no pięknie!!gratulacje!! ma ktoś fotki? a nie wiecie jakie lokaty zajął cezar adekatos i valmont oligarchia?? Quote
lonka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzidtka napisał(a):strasznie dziękuję za fotki blond lhasaczka, to właśnie moje dziecko Codi ( SECRET LOVER z Czańca ) czy mogę te fotki wkleic na moje forum ???Twoje dziecko super sie spisało!!!:loveu::multi:Gratulki wielkie! Quote
Martyna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Śnieżynka napisał(a):Martyna flat coated retriever; Psy szczenieta AUTUMN LEAF Moloseum Suki Championy Sniffen's FOREST WILLOW bardzo dziekuje :-) Quote
Gaga Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A ja bym poprosiła o stawkę wilczaków czechosłowackich - były 3 :) Quote
jefta Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ania i Mirek napisał(a):;) Wykasowałam zdjęcia.Jeśli nie skopiowaliście sobie to ja prześle na e-mail .Nie chce mi się od nowa wklejać,chyba że kilka.Pozdrawiam jeszcze raz przypominam: 5 zdjęć w poście, max wymiary 640x640 pikseli, można wklejać post pod postem (tylko w przypadku zdjęć) nie wolno cytować zdjęć (należy zamienić je na linki) Quote
Ania i Mirek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Gaga napisał(a):A ja bym poprosiła o stawkę wilczaków czechosłowackich - były 3 :) Proszę: Psy Kl.otwarta EURY z Peronówki Suki Kl.otwarta Dona Mały Bysterec ERESH z Peronówki Oj ale narobiłam tymi zdjęciami na przyszłość będe umieszczać tak jak w regulaminie. Quote
jefta Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No cóż... wymyśliłam jak poprawić te zdjęcia bez kasowania, ale jak weszłam to już ich nie było:-(. Te puste posty usunęłam Quote
Judit Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a wie ktoś, czy był jakiś seter irlandzki czerwono-biały na wystawie? :) Quote
Gaga Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ania i Mirek napisał(a):Proszę: Psy Kl.otwarta EURY z Peronówki Suki Kl.otwarta Dona Mały Bysterec ERESH z Peronówki Dzięki dobrzy ludzie ;) Quote
lonka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Na stronie oddziału jusz jest galeria zdjęć http://www.zkwp-ns.pl/zdjecia/wystawa_2007/thumb.html ;) Quote
Miśka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 będę wdzięczna za stawkę siberian husky :-) Quote
jolka11 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Miśka napisał(a):będę wdzięczna za stawkę siberian husky :-) Oczywiście ,już wysyłam :lol: Quote
Recommended Posts