haker11 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Śnieżynka'] haker11 dogue de bordeaux Psy młodziez ASHER z Krain Salamandry EMIL Nomen Celebre Psy pośrednia JANTARA z Garlicy Duchownej Psy otwarta BELFAST Wielki Duńczyk TOLEDO Coloss Suki otwara HOLKA z Garlicy Duchownej Wielkie dzięki!:loveu: Quote
Monikkk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a ja jeśli to możliwe, prosiłabym o fotki BOG gr.VIII i BIS-junior :p Quote
Martyna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? :-) Quote
Śnieżynka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Martyna flat coated retriever; Psy szczenieta AUTUMN LEAF Moloseum Suki Championy Sniffen's FOREST WILLOW Quote
Ania i Mirek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ;) Wykasowałam zdjęcia.Jeśli nie skopiowaliście sobie to ja prześle na e-mail .Nie chce mi się od nowa wklejać,chyba że kilka.Pozdrawiam Quote
Aussie Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A były zgłoszone jakieś owczarki australijskie? Quote
zanetta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 POGADUSZKA Duch Wrzosowisk w klasie szcz ANABELLE Regalia w klasie ml Quote
Talagia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czy moge prosić o stawke seterów angielskich??? :loveu: Quote
cockermanka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ania i Mirek ... rozpirzyliście forum takim wstawieniem fotek :roll: :shake: Quote
zanetta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Ania i Mirek'];) Gratulacje dla Was i KUBUSIA :multi: za BEST OF GROUP :multi: :multi: :multi: Quote
lonka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wystawa bardzo przyjemna:loveu:cień dla piesków na ringach był:razz:Raj dla dzieciaków tez:evil_lol:oprocz placu zabaw był konkurs.Bardzo miła atmosfera!!!a dla nas udana shihtzu Na Przykład Nefretete-BOB,BOG9 :loveu::loveu::loveu:Dziekuje naszym wszystkim kibicom!:lol: Quote
Błyskotka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='zanetta']Gratulacje dla Was i KUBUSIA :multi: za BEST OF GROUP :multi: :multi: :multi: Od nas też Gratki :multi::multi::multi: Quote
lonka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Talagia napisał(a):Czy moge prosić o stawke seterów angielskich??? :loveu: Psy kl.mł Set'r Ridge's Brights Lights Kay kl.posrednia Igor Ignatius Elater kl.otwarta Granit z Góry ''Madera" Suki kl.ml Gradna z Psiego Dworu Rivka Magenta kl.Posrednia Piccolo Luna Magneta kl.Otwarta Pistachio Praline Magneta Quote
aga616 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a ja proszę o gordony i goldeny - stawki , wyniki - wszystko co macie;) Quote
Nugatowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 lonka napisał(a):Psy kl.mł Set'r Ridge's Brights Lights Kay kl.posrednia Igor Ignatius Elater kl.otwarta Granit z Góry ''Madera" Suki kl.ml Gradna z Psiego Dworu Rivka Magenta kl.Posrednia Piccolo Luna Magneta kl.Otwarta Pistachio Praline Magneta Piccolo Luna CWC,BOS,BOB i BOG III Quote
Ania i Mirek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='cockermanka']Ania i Mirek ... rozpirzyliście forum takim wstawieniem fotek :roll: :shake: To co mam zrobić za dużo fotek czy za duży format to usunę. Zawsze wstawiałam kilka zdjęć a z tej wystawy miałam sporo to wstawiłam jak co to napisz czy wykasować -to nie będzie z tym problemu:roll::oops: Quote
Ania i Mirek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dziękujemy ślicznie za Gratulacje:multi: Quote
Monikkk Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 myśle że tu chodzi o ułozenie fotek;) Ania i mirek bardzo jestesmy wdzieczni za te relacje:multi: mam pytanie czy moge umiescic zdjecie z bisów czarnego spanielka na stronie jego hodowli? Quote
Elitesse Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 moja coreczka Alba astra - V1 CWC NSwR i BOB :multi: Quote
Śnieżynka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ania i Mirek za duzo zdjęc w jednym poscie ponoc moze byc 5 a do tego daj jedno pod drugim :) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 strasznie dziękuję za fotki blond lhasaczka, to właśnie moje dziecko Codi ( SECRET LOVER z Czańca ) czy mogę te fotki wkleic na moje forum ??? Quote
PSYLLA Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Śnieżynka'] PSYLLA posokowie Bawarski Psy szcznieta MARS Czarwony Trop MIZAR Czerwony Trop Psy pośrednia GARON Piotrowe Gniazdo Psy Championy BRYLANT Piotrowe Gniazdo Suni szczenieta MINYAKA Czerwony Trop Sunki pośrednia ALMA z Jaworzyńskiej Ostoi XAWANA Vatrova Suki otwarta ALA Gniazdo Tadeo Suki Użytkowa AJDA Jurex ALMA z Tybarskiej Kniei Śnieżynka, dziękuje bardzo :) Quote
Śnieżynka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aga616 napisał(a):a ja proszę o gordony i goldeny - stawki , wyniki - wszystko co macie;) Stawka Seter szkocki Gordon Psy Pośrednia BOCK Klan BAsów Suki szczenieta FIONA Misialinka Suki Młodizeż AFRODYTA Czarno - Rude Piekności GOLDEN RETRIVER Psy szczenieta DAKAR Ruben hoff Psy młodizeż AGAT z Garlicy Duchownej CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada DOLAR Alantos HUNTER is Friendly KIM Zlabern VALMONT Oligarchia Psy pośrednia ARAGORN Anavy JOPO Zlabern YETI Adekatos PSy otwarta ALDO z Kasztanowego Dou DON Biele Karpaty PSy championy ROMANTYk Complement Suki Młodzież GRACJA z Oświeceniowego Wzgórza HEBE Pro Cane Bono Suki pośrednia DALLAS z Wyspy Bejny Suki Otwarta ASTRA Four Seasons Ciepła Pyza Helska Przygoda DIXI Gwiazda Dawida :D licze ze nie pomyliłam sie przy przepisywaniu :D Quote
Recommended Posts