Bura Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Moja Ajka też sama w weteranach. Choć np. w Krośnie była jedyną suką Malamutową :) Quote
lonka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bura napisał(a):http://www.zkwp-ns.pl/dokumenty/plan_sedziowania_2007.pdf tu masz wszystko.A lista wystawców będzie?;) Quote
Bura Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Macie potwierdzenia? Do mnie nic nie przyszło, trochę się martwię.... Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 tak dostalam zeszly czwartek czy piatek :) ale dzien po nowym targu nam potwierdzenie przyszlo :) Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Chyba niedaleko, bo jak skręcamy do parku strzeleckiego (tam jest wystawa) to przejeżdżamy przez tory i kawałek w dół i juz jest park. Na stronie oddziału jest mapa. Quote
Toller Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 My są i padli - Zw Mł, BOB. Bardzo mi się podobała wystawa- milutki cień, wszystko sprawnie, pucharki :razz:- za rok znowu przyjadę :multi: Quote
osiem Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 też słyszałam że organizacja wystawy była bardzo fajna (: Quote
Tecia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A mozna staweczke Seterkow irlandzkich? Pleas:-) Quote
Toller Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Tecia']A mozna staweczke Seterkow irlandzkich? Pleas:-) psy, pośr: WILHELM TELL z Arislandu, otw - BESKID z Wyspy Mgieł, MARDYGAŁ Ad Libitum suki, mł: PALINKA Rude Ziółko otw: BAKA z Wyspy Mgieł THAT OLD BLACK MAGIC z Arislandu, wet: BREZA Harpol Quote
Tecia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Toller-Fox']psy, pośr: WILHELM TELL z Arislandu, otw - BESKID z Wyspy Mgieł, MARDYGAŁ Ad Libitum suki, mł: PALINKA Rude Ziółko otw: BAKA z Wyspy Mgieł THAT OLD BLACK MAGIC z Arislandu, wet: BREZA Harpol Wielkie dzieki, jednym slowem stawka mizerniutka:( A nie wiesz kto mial BOB-a? I wogole jak bylo na BIS-ie? (z VII jaka rasa?) Quote
Nugatika Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a stawke seterow angielskich i springerow angielskich? proszem :) ja bylam, wrocilam, hmm... nie no wystawa w sumie ogolnie fajna. Pare minusów by sie znalazlo, np. sedzia u bernow, np. ring dla bernów, pełno górek :/ i mokro. Ale ja na szczescie duzo tam nie musialam biegac :-) Quote
Błyskotka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A ja bardzo proszę o napisanie jak się nazywał piesek chow chow w szczeniakach :modla:. Quote
Dzidtka_Gl Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 czy ktoś ma fotki z BIS Junior ??? szczególnie interesuje mnie lhasaczek ( to mój synek Codi SECRET LOVER z Czańca ) Quote
haker11 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A ja bardzo bym prosiła o stawkę dogue de bordeaux! Z góry dziękuję! Quote
PSYLLA Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 To ja jeszcze proszę o stawkę posokowców bawarskich :) Quote
Śnieżynka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Błyskotka ten sam co w Nowym Targu w Zeszlym tyg :) Dzidtka zdjęci neistety nie posiadam bo juz sie zbieralismy i wszystko bylo schowane ale psiak cudny :) haker11 dogue de bordeaux Psy młodziez ASHER z Krain Salamandry EMIL Nomen Celebre Psy pośrednia JANTARA z Garlicy Duchownej Psy otwarta BELFAST Wielki Duńczyk TOLEDO Coloss Suki otwara HOLKA z Garlicy Duchownej PSYLLA posokowie Bawarski Psy szcznieta MARS Czarwony Trop MIZAR Czerwony Trop Psy pośrednia GARON Piotrowe Gniazdo Psy Championy BRYLANT Piotrowe Gniazdo Suni szczenieta MINYAKA Czerwony Trop Sunki pośrednia ALMA z Jaworzyńskiej Ostoi XAWANA Vatrova Suki otwarta ALA Gniazdo Tadeo Suki Użytkowa AJDA Jurex ALMA z Tybarskiej Kniei Quote
Light of Shin-Ra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Śnieżynka napisał(a):Błyskotka ten sam co w Nowym Targu w Zeszlym tyg :) Jak Wam poszło? Quote
Śnieżynka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A doskonale :D Zw. Mł :D ocena doskonała :D P.S. ale mamy je unikać duzym łukiem :D Quote
Błyskotka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Śnieżynka napisał(a):Błyskotka ten sam co w Nowym Targu w Zeszlym tygodniu Dzięki :). Quote
Bura Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Moje słońce znów najlepszy weteran w rasie, doskonała. Jak ktoś ma foty z ringu Malamutów to poproszę!! Quote
Recommended Posts