Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Iwop, to niestety chyba tak musi być...mi też z aukcji Demi nie powłacało troche ludzi i nie sa to wcale kwoty rzędu 5 zł tylko wieksze :shake: Jest to tymbardziej przykre, że tu ważny jest kazdy grosz, tu liczy sie każda pomoc a ci ludzie to nie wiem co myślą kupując cegiełkę i nie płacąc za nią... Quote
Neris Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Dzisiaj mam jakiś płaczliwy dzień, nie widzę światewłka w tym tunelu... Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Aguś czasami tak bywa, nie zawsze jest różowo i nie zawsze świeci słonko...I nic na to nie poradzimy :shake: Musimy przeczekać ten gorszy okres by potem znów było dobrze. Trzymaj sie Kochana :calus: Quote
czrnaperła Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Chcę dopłacić brakujące pieniądze, proszę napisać ile i na jakie konto!!!! Quote
solito Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Neris napisał(a):Dzisiaj mam jakiś płaczliwy dzień, nie widzę światewłka w tym tunelu... Neris, na pewno jakoś się ułoży... A ja mam dla Ciebie prezencik!:razz: Quote
czrnaperła Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pieniądze właśnie poszły. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Robisz coś naprawdę ważnego!!! Quote
Faustyna Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 wiem jak to jest. my tez walczylismy o Fausta. Poltora miesiaca. Najdluzsze i najkrotsze w naszym zyciu. Jeszcze ostatniego dnia mielismy nadzieje, ale Faust sampokazal nam, ze jego czas juz nadszedl. WIem jaka to trudna decyzja. Wiem jak to boli. Czujemy sie przegrani, mimo, ze nie mielismy szans. Niestety nikt ich nie ma w walce z nowotworem. Trzymajcie sie. Otoczyliscie go miloscia w ostatnich dniach zycia. Odszedl kochany, a stworzenia czuja takie rzeczy. Teraz jest mu dobrze. Im wszystkim jest i mam nadzieje, ze kiedys bedziemy mogli je jeszcze poglaskac, zawolac i przytulic... Quote
Recommended Posts