Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwop, to niestety chyba tak musi być...mi też z aukcji Demi nie powłacało troche ludzi i nie sa to wcale kwoty rzędu 5 zł tylko wieksze :shake:
Jest to tymbardziej przykre, że tu ważny jest kazdy grosz, tu liczy sie każda pomoc a ci ludzie to nie wiem co myślą kupując cegiełkę i nie płacąc za nią...

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aguś czasami tak bywa, nie zawsze jest różowo i nie zawsze świeci słonko...I nic na to nie poradzimy :shake:
Musimy przeczekać ten gorszy okres by potem znów było dobrze.

Trzymaj sie Kochana :calus:

Posted

Neris napisał(a):
Dzisiaj mam jakiś płaczliwy dzień, nie widzę światewłka w tym tunelu...

Neris, na pewno jakoś się ułoży...

A ja mam dla Ciebie prezencik!:razz:

• 3 months later...
Posted

wiem jak to jest. my tez walczylismy o Fausta. Poltora miesiaca. Najdluzsze i najkrotsze w naszym zyciu. Jeszcze ostatniego dnia mielismy nadzieje, ale Faust sampokazal nam, ze jego czas juz nadszedl. WIem jaka to trudna decyzja. Wiem jak to boli. Czujemy sie przegrani, mimo, ze nie mielismy szans. Niestety nikt ich nie ma w walce z nowotworem.
Trzymajcie sie. Otoczyliscie go miloscia w ostatnich dniach zycia. Odszedl kochany, a stworzenia czuja takie rzeczy. Teraz jest mu dobrze. Im wszystkim jest i mam nadzieje, ze kiedys bedziemy mogli je jeszcze poglaskac, zawolac i przytulic...