justynavege Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dwa dni nie było mnie na dogo i dwie straszne wiadomości Snoopy ... Skorek..... :placz: :placz: :placz: Psiaki kochane biegajcie szczesliwe po niebianskich łąkach Quote
Irkowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 rachunek za Kacperka wynosi 715 zl... jesli mozecie nam pomoc w jego oplaceniu bedziemy wdzieczne... Quote
asiaf1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To są ostatnie zdjęcia Kacperka z soboty Takim go zastałam jak weszłam do pokoju: Tu troszkę sie podniósł do jedzonka. Przełożyłyśmy go na drugi bok, żeby nie było odleżyn. Głskałam go a on chyba zasypiał Wciąż o nim myślę:-( Teraz spoczywa na łące pełnej kwiatów a skowronki śpiewają mu do snu:-( :-( :-( Quote
Irkowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kochany Kacperek ... tez wciaz mysle i nie moge sobie darowac.... :shake: :placz: :-( Quote
Irkowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kochana śliczna mordeczko , pamietam jak podszedles do mnie z merdajacym ogonem , uwielbiales sie przytulac , mruczales przy tym glosno ... Kacperku przytulam Cie mocno... Quote
Kasiek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bosze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Kacperku.... Quote
jola od jadzi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie mam dużo ale chociaż parę złotych Wam wyślę za leczenie Kacperka.Podajcie nr konta,proszę! Quote
Neris Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Numer konta wysyłam na pm. Dziękuję. Ciągle myślę że to podły sen... przecież jeszcze miesiąc temu Kacperek chodził i jedyne o czym wiedzieliśmy to chore łapki... Quote
*zaba* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzis konczy sie moj bazarek,pieniazki (razem ok 42zl) pojda na Twoje konto. Kacperek juz biega radosnie z innymi naszymi psiutami za TM,jest Mu dobrze. Quote
deszczowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dziewczyny, dzięki Wam Kacperek nie umierał samotny, opuszczony i w cierpieniu. Dzięki Wam zaznał trochę dobrego serca i miłości. Tak dużo zrobiłyście dla niego...On to będzie pamiętać... Teraz już nic go nie boli... ['] Quote
Irkowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ja mam okropne wyrzuty sumienia.... wciaz mysle ze gdybym zabrala go odrazu jak przyszedl do schroniska to by sie udało .... matko...:-( Kiedy pojechalam tydzien temu z Kasiek i zobaczylysmy Kacperka doznalysmy szoku ...:shake: nie moglam uwierzyc ...przeciez 2 tygodnie wczesniej bylo naprawde dobrze ... Kacperek lezal , widac bylo ze boli go brzuch... wrocilam i natychmiast napisalam do Neris , ktora szybko zorganizowala pomoc... nie moge , poprpstu nie moge...:placz: Quote
Neris Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Może rak rozwinął się szybciej bo Kacperek popadł w depresję... nie wiem, przecież parę tygodni temu wyglądał jeszcze OK... Ale to nie zmienia faktu że wątroby się psu nie przeszczepia. Quote
Neris Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Zanim zniknie Dogo... Dostałam wpłaty: Toska - 30 zł Agafija - 10 Olga R. - 20 Yoshi1970 - 10 Ania_socko - 5 Lovelylock- 30 Krysiam - 50 Mys30 - 10 Beata Z. - 35 Kontrojanski - 10 Megii1 - 5 Jerzy K. - 50 Dorota W. - 50 Razem 315 zł Rachunek za leczenie i eutanazję Kacperka wyniósł 715 zł Quote
Neris Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 No bo wszyscy mówią że od jutra przerwa techniczna to ja też wierzę... Quote
ulvhedinn Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dziewczyny, nie dręczcie się- rak wątroby nie rozwija się tak hop siup... On już musiał być wcześniej chory, a dopiero jak zaczęło Go boleć, to pokazał to w zachowaniu:-( Wcześniejsze zabranie nic by nie dało... Zrobiłyście naprawde wszystko, co można było, żeby Go uratować, nie odchodził sam, nie odchodził w bólu... A to naprawdę bardzo dużo. Tyle, że wiem- to i tak cholernie boli:-( Quote
MaxSta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pamiętajmy że będąc przy cierpiących i odchodzących zwierzętach dajemy im namiastkę bezpieczeństwa i domu. Pa Snoopy. Quote
supergoga Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ['] ['] ['] Snoopy - zostaniesz w naszych sercach i w naszej pamięci. Neris - wiem co czujesz, dlatego pisze dopiero teraz. Wczesniej nic nie miało sensu. Trzymaj się - jego nic nie boli. Boli nas, boli bardzo Ciebie. Quote
Neris Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Tahoma]Dziękujemy Wam za słowa wsparcia, ja ciągle siedzę i myślę co zrobiłam źle...[/FONT] [FONT=Tahoma]Otrzymałam kolejne wpłaty od:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Urszula K.[/FONT][FONT=Tahoma]55[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]WIESZACZKORAMKI IRYSKA [/FONT][FONT=Tahoma]31[/FONT] [FONT=Tahoma]MALWINA L. [/FONT][FONT=Tahoma]15 [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Janusz R. [/FONT][FONT=Tahoma]25 [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]monikusf bazarek [/FONT][FONT=Tahoma]20[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]allegro asdp[/FONT][FONT=Tahoma]20[/FONT] [FONT=Tahoma]JOLA OD JADZI [/FONT][FONT=Tahoma]20[/FONT] Miałam 315 zł, dzisiejsze wpłaty to 186 zł, jest już więc 501 zł. Bardzo dziękuję! Quote
Wiedźma Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Agnieszko kochana, co źle... Ściskam Cię mocno, dzielna kobieto o wielkim sercu. Quote
Neris Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Otrzymałam: Małgorzara S. bazarek - 25 zł Justyna K. - 5 zł razem 531 zł Brakuje tylko 184 zł... Przykre że z Allegro wpłaciła mniej niż połowa ludzi. ALe może tak musi być... Quote
Neris Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zatęskniłam jakoś... nie-mój, niczyj niby a złapał mnie za serce... Quote
iwop Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 wystaw negatywy tym z allegro. Koniecznie:angryy: Quote
Neris Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Potem oni mi wystawią negatywy i będzie niewesoło... dzisiaj postaram się do nich powysyłać maile. Quote
Recommended Posts