rafdwo Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 (edited) Od kilku miesięcu mòj 7 letni bokser ma tardy guzek wielkości dużego grochu. Pies nie jest nim zainteresowany, sierść na guzku przestaje rosnać. Wydaje mi się że powoli sie powiększa. Smaruje to miejsce DMSG. [attachment=2965:10912.attach] Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? Edited December 25, 2013 by rafdwo Quote
ewee Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Hej, nie wiem co to jest ale bezpieczniej byłoby to wyciąć . MOja bokserka miała coś takiego na łapie , potem dodatkowo zaczeła się sączyć z tego krew. Najpierw guzek był ruchomy , potem jakby zaczął wrastać w mięsień . Po usunięciu i badaniu histo okazało się że mięsak , dał potem miejscowe przerzuty w okolicy . JA bym nie czekała , nawet jesli to coś niegroźnego nic się nie stanie jak się wytnie . Ale nie jestem wetem ,może zadaj to pytanie na weterynarii może tam więcej powiedzą Quote
Recommended Posts