Kostek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 przed chwila na forum grono.net dostalam takie oto pw: "witam serdecznie mam problem poniewaz moja siostra wyprowadzila sie z domu zostawiajac psa bez opieki chcemy go odac poniewaz sami juz posiadamy zwierzeta pies zostawiony zostal bez jedzenia nie jadl tydz teraz opiekuja sie nim rodzice ale nie moga robic tego dalej prosze o pomoc co mozna zrobic w tej sprawie jamnik to sunia ma ok 3 lat nauczona jest zalatwiania sie w domu na gazety spi pies byl bity wiec szukam mu dobrej opieki tel do mnie to 0509058753 gosia dziekuje i czekam na wiadomosc moj e-maila zuzi5@o2.pl" na razie napisalam jej zeby psiaka oglaszala a ja wstawie sunie tutaj i bede myslec... Quote
iwop Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 szok :crazyeye: nauczony załatwiac sie na gazety...? to na spacer nie wychodzila... Quote
basia0607 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Potrzebne są zdjecia suni ,bo będzie trudno znależć jej dom ! Quote
Kostek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 o fotki juz poprosilam dziewczyny nie znam wiec w sumie nic madrego Wam nie powiem tyle co ona mi sama napisala....te gazety tez nie przerazily Quote
Kar0la Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Rany 3 letnia sunia i załatwia się na gazety??? Tydzień nie jadła... :smhair2::smhair2::smhair2: Napiszę do Beatki. Może coś wymyśli. Potrzebne będą zdjęcia. Quote
basia0607 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Potrzeba wiecej informacji ! Czy jest ktoś miejscowy ,kto może sprawdzić faktyczny stan rzeczy ? Quote
Kostek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 molestuje ja od wczoraj o zdjecia i nicosc... Quote
basia0607 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kostek ! Rozmawiałeś z dziewczyną ? Ma zdjecia suni ? Mnie ta sprawa jakoś się nie podoba.Ciekawa jestem czyja jest sunia i komu sie znudzila. W każdym razie psa nie chcą i trzeba znależć jej dom. Quote
Kostek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Basiu pisalam juz ze dostalam takie pw na jednym z form i nic wiecej nie wiem poprosilam o zdjecia i na razie nawet tego nie dostalam-musimy chyba poczekac Quote
Bea1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 basia0607 napisał(a):Kostek ! Rozmawiałeś z dziewczyną ? Ma zdjecia suni ? Mnie ta sprawa jakoś się nie podoba.Ciekawa jestem czyja jest sunia i komu sie znudzila. W każdym razie psa nie chcą i trzeba znależć jej dom. czyja i komu się znudziła nie jest akurat istotne w tej sytuacji, potrzebny jest choćby tymczas...bo gadaniem kto i co, psu nie pomożemy. Quote
basia0607 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzwonilam ! ale usłyszalam włoską sekretarkę.Nie nagralam sie. Być może mam dla suni dom ! Quote
Kostek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 to moze wyslac jej maila skoro moze masz dom?mam nadzieje ze to nie jest jakis glupi kawal;/ Quote
basia0607 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nie ! to nie jest kawal ale potrzebne sa fotki. Nikt nie bierze psa w ciemno ! może to dziewczyna zadrwila sobie z Dogomaniakow ! Ja pomagam jamnikom w potrzebie ! Quote
Kostek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 basa ja wlasnie o niej pisze ze moze zrobila sobie dowcip... Quote
basia0607 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Warto bylo by sprawę wyjaśnić ,bo nie bedziemy wiedzieli do końca prawdy . Zawsze istnieje prawdopodobieństwo ,że jest tak jak pisala dziewczyna ! Sama mam jamniczke ,która teraz leży na 4 poduszkach a oczami wyobrazni widze tamtą ,niekochaną ! Quote
supergoga Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale coś w tym wszystkim mi się nie podoba. Ktos szuka domu dla psiny, nie wyprowadzanej 3 lata z tego wniosek. I nie odbiera telefonów, nie odpowiada na nie. Hmmm, jeśli kawał, to durny, bo zajmuje czas tym, którzy moga pomóc innemu psu w rzeczywistej potrzebie. Ale jeśli sunia jest i czeka - cóż - tez może tak być. Quote
Kostek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 mi tez cos tu nie tak pisze do niej maile ze moze bedzie dom i nic,nie wiem moze pracuje ta dziewczyna czy netu nie ma 24 na 24...poczekajmy moze da jakis znak Quote
Ziutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Czy są jakieś wieści........dziewczyna się odezwała czy nadal nic :angryy: Quote
gajesia1985 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS]dziwne, naprawde..odezwala sie ta dziewczyna..??[/FONT] Quote
Ziutka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jak widać narazie cisza w eterze :cool1: Poczekamy do jutra, może się odezwie..........może w weekend nie ma dostępu do internetu :roll: Quote
basia0607 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dzwonilam,rozmawialam. Pani nie mieszka z rodzicami i fotki suni zrobi za parę dni. Sunia rzeczywiście nie miala łatwego życia. Jestem z panią w kontakcie . Quote
gajesia1985 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS]no to chociaz dobra wiadomosc, zeby sunka znalazla szybciutko nowy domek[/FONT] Quote
Recommended Posts