Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przed chwila na forum grono.net dostalam takie oto pw:

"witam serdecznie mam problem poniewaz moja siostra wyprowadzila sie z domu zostawiajac psa bez opieki chcemy go odac poniewaz sami juz posiadamy zwierzeta pies zostawiony zostal bez jedzenia nie jadl tydz teraz opiekuja sie nim rodzice ale nie moga robic tego dalej prosze o pomoc co mozna zrobic w tej sprawie jamnik to sunia ma ok 3 lat nauczona jest zalatwiania sie w domu na gazety spi pies byl bity wiec szukam mu dobrej opieki tel do mnie to 0509058753 gosia dziekuje i czekam na wiadomosc moj e-maila zuzi5@o2.pl"

na razie napisalam jej zeby psiaka oglaszala a ja wstawie sunie tutaj i bede myslec...

Posted

o fotki juz poprosilam dziewczyny nie znam wiec w sumie nic madrego Wam nie powiem tyle co ona mi sama napisala....te gazety tez nie przerazily

Posted

Rany 3 letnia sunia i załatwia się na gazety??? Tydzień nie jadła... :smhair2::smhair2::smhair2:
Napiszę do Beatki. Może coś wymyśli.

Potrzebne będą zdjęcia.

Posted

Kostek ! Rozmawiałeś z dziewczyną ? Ma zdjecia suni ? Mnie ta sprawa jakoś się nie podoba.Ciekawa jestem czyja jest sunia i komu sie znudzila. W każdym razie psa nie chcą i trzeba znależć jej dom.

Posted

Basiu pisalam juz ze dostalam takie pw na jednym z form i nic wiecej nie wiem poprosilam o zdjecia i na razie nawet tego nie dostalam-musimy chyba poczekac

Posted

basia0607 napisał(a):
Kostek ! Rozmawiałeś z dziewczyną ? Ma zdjecia suni ? Mnie ta sprawa jakoś się nie podoba.Ciekawa jestem czyja jest sunia i komu sie znudzila. W każdym razie psa nie chcą i trzeba znależć jej dom.

czyja i komu się znudziła nie jest akurat istotne w tej sytuacji, potrzebny jest choćby tymczas...bo gadaniem kto i co, psu nie pomożemy.

Posted

Warto bylo by sprawę wyjaśnić ,bo nie bedziemy wiedzieli do końca prawdy .
Zawsze istnieje prawdopodobieństwo ,że jest tak jak pisala dziewczyna !
Sama mam jamniczke ,która teraz leży na 4 poduszkach a oczami wyobrazni widze tamtą ,niekochaną !

Posted

Ale coś w tym wszystkim mi się nie podoba. Ktos szuka domu dla psiny, nie wyprowadzanej 3 lata z tego wniosek. I nie odbiera telefonów, nie odpowiada na nie.
Hmmm, jeśli kawał, to durny, bo zajmuje czas tym, którzy moga pomóc innemu psu w rzeczywistej potrzebie.
Ale jeśli sunia jest i czeka - cóż - tez może tak być.

Posted

mi tez cos tu nie tak pisze do niej maile ze moze bedzie dom i nic,nie wiem moze pracuje ta dziewczyna czy netu nie ma 24 na 24...poczekajmy moze da jakis znak

Posted

Jak widać narazie cisza w eterze :cool1:
Poczekamy do jutra, może się odezwie..........może w weekend nie ma dostępu do internetu :roll: