Zosia123 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 No chyba powinnam :) Nie wiem jeszcze, czy pojadę w ten weekend, no ale w sumie Sylwestrowi nic tam nie grozi, z Belgym było naprawdę na cito. Quote
piescofajnyjest Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 acha...wszystkiego naj z okazji imienin! Quote
Zosia123 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='piescofajnyjest']acha...wszystkiego naj z okazji imienin![/QUOTE] Dziękuję :) pamiętali tylko teściowie i Ty :D Quote
egradska Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Dolaczam sie do zyczen:) Zdrowka i optymizmu, Zosiu:loveu: Quote
piescofajnyjest Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ps. Zosia, potrzebujesz ogloszen dla jakiegos psiaka? Quote
kolejna kobietka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Odwiedzam Sylwka i rowniez dolaczam sie do (spoznionych) zyczen :Rose: Przyznam sie, ze u nas w rodzinie nie obchodzimy imienin, wiec pewnie tez z tego powodu z reguly nie zwracam na to uwagi i nie skladam zyczen imieninowych. Quote
Doda_ Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zosiu-spoznione zyczenie-wszystkiego najlepszego! U nas pamięta sie o urodzinach.. imieniny nie bardzo :oops: Quote
Figunia Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zosiu kochana, ode mnie też spóźnione (i to bardzo) ale b. serdeczne życzenia: ZDROWIA, kasy i spełnienia choćby tylko 3 największych marzeń... :iloveyou::iloveyou::Rose::buzi::BIG::tort: i żeby już nie przybywało biednych starych kłapouchowatych ONków do schronisk wszelkich... Quote
Zosia123 Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Dzięki kochane! :loveu::loveu: Jutro zabieram Sylwestra, tak pomyślałam sobie, że lepiej wcześniej, bo czekają mnie kolejne wizyty u lekarzy i mogę nie mieć czasu/siły. Quote
Zosia123 Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [quote name='piescofajnyjest']ps. Zosia, potrzebujesz ogloszen dla jakiegos psiaka?[/QUOTE] Noo może znowu dla Ramzia? Dziękuję! :) Quote
piescofajnyjest Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Zosiu, a wrzucisz go tutaj? juz zaplacone! http://www.dogomania.pl/forum/threads/252821-Expresssowy-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-R%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-wyboru!!-Gratis-%29-Do-30-05-2014?p=22149352#post22149352 Quote
kikou Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Zosia123 napisał(a):Dzięki kochane! :loveu::loveu: Jutro zabieram Sylwestra, tak pomyślałam sobie, że lepiej wcześniej, bo czekają mnie kolejne wizyty u lekarzy i mogę nie mieć czasu/siły. szczęśliwej podróży, dużo zdrówka i gdzie mamy wpłacać deklaracje na Sylwka? Quote
Doda_ Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ciesze sie bardzo, ze sylwek dzis wyjezdza :):):) Quote
Marta72 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 proszę o dokładną informację gdzie i pod czyją opieką teraz będzie onek:) Quote
panibuzza Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ja też poproszę o info - czy wpłacamy na to samo konto co dla Olusia czy na inne. Quote
sunia2000 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Sylwuś pojechał do południa......z kolegą:) Szybka, spontaniczna akcja ratowania szczeniaka onka - Zosia jak wróci z wojaży to więcej opiszę:) Quote
egradska Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 sunia2000 napisał(a):Sylwuś pojechał do południa......z kolegą:) Szybka, spontaniczna akcja ratowania szczeniaka onka - Zosia jak wróci z wojaży to więcej opiszę:) czy to ten szczeniol, o ktorym pisalas na skarpetowym? Quote
sunia2000 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 egradska napisał(a):czy to ten szczeniol, o ktorym pisalas na skarpetowym? Tak, ten sam.Pani Ewa jak sie dowiedziała, że jest takie małe cudo w potrzebie to kazała go przywiozić.Niestety szczeniak potrzebuje dużo: diagnostyki, żeby sprawdzić co zaniedbanie spowodowało i co się da jeszcze naprawić suplementów dobrej karmy dla szczeniorów Przed chwilą rozmawiałam z Zosią, jak się ogarnie po podróży to zaraz tu zajrzy. Państwo będą liczyć na naszą pomoc, koszty "naprawy" szczeniora będą pewnie nie małe, a później będzie trzeba mu szukać domu najlepszego na świecie:) Biedne są szczeniaki w typie rasy, dziś w schronisku jedna para widząc go na spacerze już byli nim zainteresowani - do kojca, do pilnowania:( Quote
DONnka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) [quote name='sunia2000']Tak, ten sam.Pani Ewa jak sie dowiedziała, że jest takie małe cudo w potrzebie to kazała go przywiozić.Niestety szczeniak potrzebuje dużo: diagnostyki, żeby sprawdzić co zaniedbanie spowodowało i co się da jeszcze naprawić suplementów dobrej karmy dla szczeniorów Przed chwilą rozmawiałam z Zosią, jak się ogarnie po podróży to zaraz tu zajrzy. Państwo będą liczyć na naszą pomoc, koszty "naprawy" szczeniora będą pewnie nie małe, a później będzie trzeba mu szukać domu najlepszego na świecie:) Biedne są szczeniaki w typie rasy, dziś w schronisku jedna para widząc go na spacerze już byli nim zainteresowani - do kojca, do pilnowania:( Ja też właśnie rozmawiałam z Zosią i strasznie się ucieszyłam, że maluch pojechał z Sylwestrem :multi: :multi: :multi: Myślałam o nim odkąd pojawiło się info na SKARPECIE, ale nie miałam pojęcia, gdzie by go tu zabrać :roll: Tyle teraz afer z wieloletnimi i wydawałoby się sprawdzonymi DT, że strach już psiaka gdziekolwiek zabrać, żeby się za jakiś czas nie okazało, że trafił z deszczu pod rynnę :shake: Zosia założy maluchowi wątek i zaraz zgłosimy kawalera do SKARPETY :lol: Edited May 18, 2014 by DONnka Quote
Recommended Posts