slawa Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Najukochańsza sunia odeszła, a my zostaliśmy i jest tak bardzo ciężko. Nawet pisać o tym. Quote
lizka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Bardzo mi przykro z powodu Waszej straty. Doskonale wiem co czujecie, bo 7.12 odszedł mój ON Borys.. Biegaj Luna szczęśliwie za TM [*] Quote
Handzia55 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Przytulam Was mocno. Wiem jak to boli. W lutym minie już 5 lat jak pochowałam mojego boksia Lorda [*] a wciąż chce mi się płakać, kiedy o nim pomyślę. Quote
slawa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Dziękuję Wam za słowa pocieszenia. Dziś Wigilia i myślami jesteśmy ciągle z Nią Quote
slawa Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Dziś jest miesiąc. Ciągle szukamy Jej, czy może jest w ogrodzie, a może leży na swoim miejscu. Chciałabym opisać jej historię, lecz łzy nie pozwalają Quote
Recommended Posts