sylwija Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Śnieżek trochę rozrabia, ale Pani i tak zadowolona - 'taka radość' z niego :) rozrabia z nudów/tęsknoty,a le fajnie mu się żyje, nawet w gości chodzi i do innych piesków pewnie się wybiorę go odwiedzić w koncu :) Quote
sylwija Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 nie wiem, kto jeszcze pamięta.. muszę przyznać, ze mocno poruszyło mnie to zdjęcie.. Quote
Livka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Jaki uśmiechnięty pysio :loveu: - słodzinka :loveu: Quote
sylwija Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 TZ niedawno spotkał Pańcię ze Śnieżkiem na spacerku w Warszawie, to on w ogóle bywa.. zwiedza.. odwiedza.. i swobodny pewny siebie psiak. po prostu super :) Quote
Livka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Miodzio na nasze skołatane serca ;);) Życzmy sobie tylko takie DS :) Quote
sylwija Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 dobrze mówisz :) jakoś mnie to pocieszyło.. i wzruszyło.. nie ukrywam ;) Quote
sylwija Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 odkąd przeprowadziłam się z Warszawy na wieś i dojeżdżam prawie codziennie 60 km do pracy, wciąż widzę wiele bezdomnych, porzuconych psów i kotów, często chorych, skrzywdzonych przez ludzi, potrąconych przez samochody. Jeśli chcesz im pomóc - zwierzętom z okolic Warki i Magnuszewa, wypełniając PIT przeznacz 1% podatku na rzecz Fundacji Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – VIVA! (KRS 0000135274) koniecznie z wpisaniem w cel szczegółowy: zwierzęta z Warki Quote
sylwija Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 a tak się Śnieżkowi powodzi - "Byliśmy już na wakacjach w górach, nad morzem, a za kilka godzin wyjeżdżamy do Kazimierza. Śnieżek dobrze znosi podróż, bez problemu przystosowuje się do nowego otoczenia. Jest wesołkiem w szczególności uwielbianym przez dziewczyny- specjalnie je zaczepia noskiem, aby go głaskały :)" 1 Quote
Livka Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Znalazłam wątek Śnieżka - gdzieś mi się zapodział ... Super wieści - Śnieżek cudowny :) :) Quote
Elisabeta Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Znalazłam jeszcze jeden Twój wątek, Sylwijo... Zimowy.... :) Śnieżek taki szczęśliwy we własnym Domku. Piękne. :) Jak dobrze, że Cię spotkał wtedy przed Bożym Narodzeniem... Quote
sylwija Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 same wyjątkowe zwierzaki mi się trafiają, taka prawda ;) Quote
Recommended Posts