Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest dobrze

jeszcze wczoraj go zaszczepiłam na wściekliznę i zachipowałam (100 zl), bo taka byłam niespokojna, że koniecznie chciałam jeszcze zabezpieczyć pilnie
ale całkiem nieźle
wczoraj był niespokojny, ale ponieważ już pierwszą wizytę zapoznawczą miał za sobą, znał i miejsce i ludzi, to nie był aż tak spięty
wczoraj w ogóle nie sikał.. ale kolację zjadł ładnie, a rano do swojej pani machał ogonkiem :) i przyszedł na głaski :)
na spacerze już się normalnie wysikał, troszkę jeszcze niepewny, ale coraz lepiej i nadspodziewanie szybko :)

Posted (edited)

nic nie zapłaciła, bo to ja w panice, w ostatniej chwili ..
bo musiałam zaszczepić, żeby zachipwoać
a chipowanie w kwietniu będzie w ogóle bezpłatne..

ale.. jak czytam ciągle o tych psach zaginionych zaraz po adopcji..to spanikowałam, może niepotrzebnie, ale niestety..

edit:
bo własnie można było poczekać..
ale .. jakby uciekł, nie mniał chipa, to bym sobie nie wybaczyła..

Edited by sylwija
Posted

Napisałam już na wątku Rudolfa, ale powtórzę:
Moja propozycja jest taka, aby zrobić 'przesuniecie' pieniędzy Rudolfa, które sa u Livki na rzecz Śnieżka , a wtedy to co jest na koncie Stowarzyszenia będzie mogło być na kolejny miesiąc hotelowania Rudolfa. (Tak będzie chyba łatwiej, bo wątpię, aby Sylwija brała faktury dla Śnieżka podając dane Stowarzyszenia)

Posted

a wczoraj rozmawiałam z Panią Śnieżka, układa się nadspodziewanie dobrze :)
Śnieżek radosny, dopieszczony, może wręcz rozpieszczony

jak mi się uda czasowo, to go odwiedzę w przyszłym tygodniu

Posted (edited)

[quote name='Nikaragua']Napisałam już na wątku Rudolfa, ale powtórzę:
Moja propozycja jest taka, aby zrobić 'przesuniecie' pieniędzy Rudolfa, które sa u Livki na rzecz Śnieżka , a wtedy to co jest na koncie Stowarzyszenia będzie mogło być na kolejny miesiąc hotelowania Rudolfa. (Tak będzie chyba łatwiej, bo wątpię, aby Sylwija brała faktury dla Śnieżka podając dane Stowarzyszenia)[/QUOTE]
Postaram się spłacić dług Śnieżka nie naruszając skarbonki Rudolfa - zrobię bazarek - nie zostawimy tak Sylwii :)

[B]edit.
[/B]
[B]Śnieżku powodzenia !!![/B]:loveu::loveu::loveu:

Edited by Livka
Posted

[B][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Brokatowe/4607xs4hc04e1z.gif[/IMG]Kochani, zapraszam na bazarek dla cudownego Śnieżka :[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251130-Sklepik-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-%C5%9Anie%C5%BCka-Do-1-03-do-godz-20-00?p=21894307#post21894307"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251130-Sklepik-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-%C5%9Anie%C5%BCka-Do-1-03-do-godz-20-00?p=21894307#post21894307[/URL]

Posted

teresaa118 napisał(a):
No i poszlo pare groszy na splate dlugu Sniezka razem z wplata stala na Misia-ta sama skarbniczka.

Niespodzianka !!!
Śnieżek dostał całe 100 zł od teresaa118 - dziękujemy bardzo serdecznie !!!

Posted

teresaa118 napisał(a):
Powolutku dlug splaci sie, moze jeszcze jakas cioteczka wrzuci do Sniezkowej skarboneczki 20 zl?

Jest też bazarek dla Śnieżka :) i jeden super wujaszek też chce dołożyć parę groszy Śnieżynkowi ;) :loveu:
Damy radę !!!

Posted

Muszę zmienić sposób rozliczenia bo widzę, że jest nieczytelnie ;)

120 zł - kastracja
58 zł - karma Josera Festival
100 zł - szczepienie przeciw wściekliźnie i zachipowanie
278 zł -dług do zapłaty

Stan konta na 24.02.2014r. : 131,94 zł

146,06 zł - reszta długu do spłaty

Na bazarku uzbierało się już około 70 zł - dług się zmniejsza :)

Posted

Pare wypowiedzi wyzej podano dlug w wysokosci 207,12 i z tej informacji sa moje wyliczenia. Mimo wszystko tylko pare groszy dzieli nas od splaty dlugu. Kto moze dolozyc jeszcze 10 zl albo zagladnac na bazarek

• 2 weeks later...
Posted

Na konto Śnieżka wpłynęły pieniążki z bazarku oraz dodatkowa wpłata od Nikusia - tym samym Śnieżek pozbył się długu :multi:

Żyj w spokoju i szczęściu Śnieżynku !!! :loveu::loveu::loveu:

Jeszcze dziś poleci przelew do Ciebie Sylwio :)