Jump to content
Dogomania

Jestem Pudlisia i mam juz swoj wymarzony domek -u Dorothy !!!!!

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
nie..nic nie wiem

Dorothy,to może zadzwoń tam i się czegoś dowiesz...?Korespondencja drogą mailową ze schroniskami,niestety,ale tak wygląda...Więc można niejednokrotnie,czekać na odpowiedź w nieskończoność...

Posted

nadal potrzebny transport ? nie da rady ją przywiezc np do Lodzi ? ja dalej zawioze do BB . Jutro bede k. Lodzi . . . koszt bylb podzielony z Oskarkiem . .

Posted

Doda_ napisał(a):
nadal potrzebny transport ? nie da rady ją przywiezc np do Lodzi ? ja dalej zawioze do BB . Jutro bede k. Lodzi . . . koszt bylb podzielony z Oskarkiem . .

Dziękujemy Doda za propozycję transportu :smile: Jednak,dopóki nie będzie potwierdzenia,że malutka idzie do adopcji,to z transportem stoimy w miejscu...

Posted (edited)

malagos napisał(a):
Pewnie do poniedziałku i tak się nie dowiemy?.......

na to wyglada...

podam Dorothy komorkowy nr p. Basi moze zadzwonic jesli nie odbierze to oddzwoni -tak mowila ;)

wczoraj pracownica pytala mnie skad znam Dorothy i jak bedzie z transportem..

Edited by beataczl
Posted

Dorothy napisał(a):
Jest oficjalna zgoda :-)
Mają mi przesłać dokumenty adopcyjne, a transportu szukamy powoli...

:multi::cunao:

Posted

Dorothy napisał(a):
Jest oficjalna zgoda :-)
Mają mi przesłać dokumenty adopcyjne, a transportu szukamy powoli...

Dorothy,ale wspaniała wiadomość!:multi:To małe szkrabstwo,po prostu nie daje mi spać po nocach...Naprawdę bardzo się cieszę!:multi:

Posted

nie sadze zeby bylo sie czym martwic :-) Po rozmowie z B mam wrazenie ze tam sa jjednak bardzo dobre warunki jak na schronisko, jak pomysle skad bralam Morgane i jjak wygladala, o stanie zdrowia nie wspomniawszy, to tam w Chojnicach jest po prostu raj..

Posted

Dorothy napisał(a):
nie sadze zeby bylo sie czym martwic :-) Po rozmowie z B mam wrazenie ze tam sa jjednak bardzo dobre warunki jak na schronisko, jak pomysle skad bralam Morgane i jjak wygladala, o stanie zdrowia nie wspomniawszy, to tam w Chojnicach jest po prostu raj..

To tylko cieszyć się z tego,że to godziwe przytulisko!Ale nie zmienia to faktu,że choć dobre warunki,to zawsze pozostanie przytuliskiem i niestety,ale nie zastąpi zwierzaczkom prawdziwego i kochającego domku!
A jak sprawy organizacyjne?Czy odebraniem z przytuliska Pudliszki zajmie się Beatka?Czy np.osobie,która ewentualnie miała by małą gdzieś dowieźć ją wydadzą?Podajcie jakieś konkrety i ustalenia z kier....

Posted

dopiero jak dostane umowe, przeczytam i podpisze bedziemy ustalac reszte. Czyli kto kiedy i co. Pani Kierownik wie ze jestem z daleka i ze psiak pojedzie z kim innym, dlatego wysyla mi umowe i nie oczekujje stawiennictwa osobistego. A jak to bedzie technicznie i kto to zalatwi - zobaczymy.

Posted

Dorothy napisał(a):
dopiero jak dostane umowe, przeczytam i podpisze bedziemy ustalac reszte. Czyli kto kiedy i co. Pani Kierownik wie ze jestem z daleka i ze psiak pojedzie z kim innym, dlatego wysyla mi umowe i nie oczekujje stawiennictwa osobistego. A jak to bedzie technicznie i kto to zalatwi - zobaczymy.

Ok. Dorotko,to czekamy na Twoje dalsze relacje...Jak będą wszelkie formalności papierkowe dopięte "na ostatni guzik" to będziemy szukać transportu :smile: