Gosiapk Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Bogusik']Zrobiłam wydarzenie,ale nie umiem wstawić stąd zdjęcia :placz:Może ktoś mi pomoże???[/QUOTE] Skopiuj zdjęcie na swój desktop i wczytaj na FB. :) Quote
Gosiapk Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='beataczl']poprosilam malawaszke zeby weszla na watek i zobaczyla tez sunie:) postaram sie o zdjecia od p.Basi-obiecala takie przed obcieciem suni i w trakcie kapieli /obciecia w przytulisku po podaniu tabletek /od poniedzialku do srody wg. zalecen wetki / trzeba sie bedzie zajac zabkami pewnie jako nastepne[/QUOTE] Beatko wstaw ją na sznaucery w potrzebie też. :) Nie zaszkodzi. Quote
Anula Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 W pierwszym poście albo w czwartym wstaw wydatki aby wszystko było w miarę jasne.W styczniu postaram się jakoś pomóc finansowo.Nakłoniłam do założenia wątku Pudliszce i teraz muszę jakoś pomóc. Quote
Bogusik Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Gosiapk']Skopiuj zdjęcie na swój desktop i wczytaj na FB. :)[/QUOTE] dzięki za instrukcję,ale to dla zaawansowanych,a ja nadal raczkuję... :oops: Jak mi napiszesz krok,po kroku na pw jak mam to zrobić,to będę bardzo rada :smile: Takimi "różnościami" zawsze zajmował się mój syn,ale pojechał na święta do Polski :smile: To i tak nie wiem jakim cudem udało mi się utworzyć wydarzenie na fb.... Quote
beataczl Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Gosiapk']Beatko wstaw ją na sznaucery w potrzebie też. :) Nie zaszkodzi.[/QUOTE] [quote name='Anula']W pierwszym poście albo w czwartym wstaw wydatki aby wszystko było w miarę jasne.W styczniu postaram się jakoś pomóc finansowo.Nakłoniłam do założenia wątku Pudliszce i teraz muszę jakoś pomóc.[/QUOTE] ogarne wszystsko w 1 dzien swiat :) [quote name='Bogusik']dzięki za instrukcję,ale to dla zaawansowanych,a ja nadal raczkuję... :oops: Jak mi napiszesz krok,po kroku na pw jak mam to zrobić,to będę bardzo rada :smile: Takimi "różnościami" zawsze zajmował się mój syn,ale pojechał na święta do Polski :smile: To i tak nie wiem jakim cudem udało mi się utworzyć wydarzenie na fb....[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']ok, spróbuję wyjaśnić na PW.[/QUOTE] udalo sie? cienko widze to wyd. na fejsie, nawet wspoladmina nie dodamy a jest chetna Cioteczka i zdjecia Pudlisi nie umiemy dodac do profilu czy jak go tam zwal... Pudlisia ladnie chodzi na smyczce i w autku tez ladnie jezdzi . Ona jest zupelnie bezproblemowa. Wczoraj bylam w Przytulisku , Pudlisia koniecznie chciala na kolanka a potem spala z godzinke jak dzidzia. wzielam Ja juz raz kiedys i zapamietala,ze tam dobrze.:) Lapus byl zazdrosny troszke i Soni szkoda ..tez by chciala/nastepnym razem Sonie wezme bo Latus juz byl wczesniej dzien;) zauwazylam,ze Sonia strasznie swiszcze podczas oddychania jak lezy, ponoc w nocy tez..:( co to moze byc? Quote
malawaszka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='beataczl'] zauwazylam,ze Sonia strasznie swiszcze podczas oddychania jak lezy, ponoc w nocy tez..:( co to moze byc?[/QUOTE] to mogą być różne rzeczy - chore serduszko, zapalenie oskrzeli, zmiany nowotworowe w płucach i pewnie milion innych rzeczy... najlepiej byłoby zrobić RTG, a była osłuchiwana przez weta? Quote
Gosiapk Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 tlumaczenie trochę pomogło, ale przeglądarka nie chce współpracować. Bogusik obiecał spróbować wieczorem z inną przeglądarką :) ale coś milczy :mad: więc nie wiem czy się udało. Quote
Bogusik Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Przepraszam,ale dzisiaj tyle gonitwy i przygotowań do świąt,że dopiero teraz próbowałam i chyba jest!Jak coś to chętnie zrobię kogoś adminem,bo ja się dopiero uczę i na pewno to będzie najlepszym rozwiazaniem.Ponieważ wcześniej nikt nie zadeklarował chęci utworzenia wydarzenia dla Pudliszki,wiec spróbowałam sama... Gosiu,pięknie dziękuję za pomoc...:loveu: Quote
Bogusik Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Kochani! Zdrowych,pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo radości,pogody ducha i rodzinnego szczęścia... Quote
beataczl Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='malawaszka']to mogą być różne rzeczy - chore serduszko, zapalenie oskrzeli, zmiany nowotworowe w płucach i pewnie milion innych rzeczy... najlepiej byłoby zrobić RTG, a była osłuchiwana przez weta?[/QUOTE] nie... wczoraj pytalam :( zadzwonie rano czy bedzie wet schroniskowy a jak nie to wezme Ja jutro do innego weta nie ma wyjscia i na ten rtg tez/tylko tam sie umawiac trzeba nie wiem czy jutro sie uda..zeby za pozno znow nie bylo jak z Jezynka [*] Quote
beataczl Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Gosiapk']tlumaczenie trochę pomogło, ale przeglądarka nie chce współpracować. Bogusik obiecał spróbować wieczorem z inną przeglądarką :) ale coś milczy :mad: więc nie wiem czy się udało. [quote name='Bogusik']Przepraszam,ale dzisiaj tyle gonitwy i przygotowań do świąt,że dopiero teraz próbowałam i chyba jest!Jak coś to chętnie zrobię kogoś adminem,bo ja się dopiero uczę i na pewno to będzie najlepszym rozwiazaniem.Ponieważ wcześniej nikt nie zadeklarował chęci utworzenia wydarzenia dla Pudliszki,wiec spróbowałam sama... Gosiu,pięknie dziękuję za pomoc...:loveu: na wydarzenie Pudlisi juz widac efekt ! zdjecie pieknie wklejone :) Bogusik- na wydarzeniu jest Ciocia chetna na wspoladmina ale jak to zrobic?... [quote name='Bogusik'] Kochani! Zdrowych,pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo radości,pogody ducha i rodzinnego szczęścia... pieknie dziekujemy i wzajemnie :loveu: Quote
Dorothy Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 powinna grzac sie w domu. Mówicie ze ktos tam w Wigilie i Świeto poda jej ten lek na pierwotniaka? Ma tam ktoś wtedy dyżur? Co za cywilizowane schronisko... Quote
Bogusik Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Wiem,ze jest chętna osoba więc edytowałam i dopisałam obok siebie w rubryce "organizator"ale nic się puki co nie zmieniło :cool3: więc nie wiem,jak to zrobić... Ciocie z doświadczeniem na fb może podpowiedzą,jak to zrobić...?! Quote
beataczl Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Dorothy']powinna grzac sie w domu. Mówicie ze ktos tam w Wigilie i Świeto poda jej ten lek na pierwotniaka? Ma tam ktoś wtedy dyżur? Co za cywilizowane schronisko...[/QUOTE] dyzury sa : w wigilie i w swieta i zawsze nocki-jest opiekun:) tego domku szukamy ..pomyslalam,ze ogloszenia dam Pudlisi zrobic na bazarkowym /jakis pakiet mi zostal wykupiony / Quote
Gosiapk Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [quote name='Bogusik'](...) Gosiu,pięknie dziękuję za pomoc...:loveu:[/QUOTE] Cieszę się, że mogłam pomóc :) A mogę prosić o link do wydarzenia na FB? Quote
malagos Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Oby jakas dobre duszyczka ją zauważyła i wzięła do domu..... Quote
Gosiapk Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Nie pamiętam czy pytałam: Czy ona jest podrzucona do Mikropsów? Quote
beataczl Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [quote name='malagos']Oby jakas dobre duszyczka ją zauważyła i wzięła do domu.....------ oby... [quote name='Gosiapk']Nie pamiętam czy pytałam: Czy ona jest podrzucona do Mikropsów? jeszcze nie [quote name='Gosiapk']Cieszę się, że mogłam pomóc :) A mogę prosić o link do wydarzenia na FB? :) https://www.facebook.com/events/3278...ilter=upcoming Quote
Bogusik Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Na Fb p.Dorota Ingram,zaoferowała przyjąć malutką do siebie.Potrzebny był by transport do Bielska Białej...Proszę się do tego odnieść,bo jest iskierka nadziei,że Pudliszka opuści przytulisko...? Quote
Dorothy Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Potwierdzam, choć to daleko może ktoś wracał by od rodziny po świętach ? Czy kto wie gdzie watek transportowy, mise tam napisac? Quote
Bogusik Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Wątek transportowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=21680644#post21680644 Quote
Poker Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 O, Dorothy wpadła .Czyby przez pamięć dla Morganki ? A gdzie mała teraz jest? Quote
Dorothy Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Tak Pokerku Ona wciąż jest blisko mnie maly duszek <3 Quote
Poker Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='Dorothy']Tak Pokerku Ona wciąż jest blisko mnie maly duszek <3[/QUOTE] Ja wiem ,że Morganka nie żyje i że bardzo ją kochałaś. Quote
Recommended Posts