Jump to content
Dogomania

Jestem Pudlisia i mam juz swoj wymarzony domek -u Dorothy !!!!!

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']poprosilam malawaszke zeby weszla na watek i zobaczyla tez sunie:)
postaram sie o zdjecia od p.Basi-obiecala takie przed obcieciem suni i w trakcie kapieli /obciecia w przytulisku

po podaniu tabletek /od poniedzialku do srody wg. zalecen wetki / trzeba sie bedzie zajac zabkami pewnie jako nastepne[/QUOTE] Beatko wstaw ją na sznaucery w potrzebie też. :) Nie zaszkodzi.

Posted

W pierwszym poście albo w czwartym wstaw wydatki aby wszystko było w miarę jasne.W styczniu postaram się jakoś pomóc finansowo.Nakłoniłam do założenia wątku Pudliszce i teraz muszę jakoś pomóc.

Posted

[quote name='Gosiapk']Skopiuj zdjęcie na swój desktop i wczytaj na FB. :)[/QUOTE]
dzięki za instrukcję,ale to dla zaawansowanych,a ja nadal raczkuję... :oops: Jak mi napiszesz krok,po kroku na pw jak mam to zrobić,to będę bardzo rada :smile:
Takimi "różnościami" zawsze zajmował się mój syn,ale pojechał na święta do Polski :smile: To i tak nie wiem jakim cudem udało mi się utworzyć wydarzenie na fb....

Posted

[quote name='Gosiapk']Beatko wstaw ją na sznaucery w potrzebie też. :) Nie zaszkodzi.[/QUOTE]

[quote name='Anula']W pierwszym poście albo w czwartym wstaw wydatki aby wszystko było w miarę jasne.W styczniu postaram się jakoś pomóc finansowo.Nakłoniłam do założenia wątku Pudliszce i teraz muszę jakoś pomóc.[/QUOTE]

ogarne wszystsko w 1 dzien swiat :)

[quote name='Bogusik']dzięki za instrukcję,ale to dla zaawansowanych,a ja nadal raczkuję... :oops: Jak mi napiszesz krok,po kroku na pw jak mam to zrobić,to będę bardzo rada :smile:
Takimi "różnościami" zawsze zajmował się mój syn,ale pojechał na święta do Polski :smile: To i tak nie wiem jakim cudem udało mi się utworzyć wydarzenie na fb....[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']ok, spróbuję wyjaśnić na PW.[/QUOTE]

udalo sie?
cienko widze to wyd. na fejsie, nawet wspoladmina nie dodamy a jest chetna Cioteczka i zdjecia Pudlisi nie umiemy dodac do profilu czy jak go tam zwal...
Pudlisia ladnie chodzi na smyczce i w autku tez ladnie jezdzi . Ona jest zupelnie bezproblemowa.

Wczoraj bylam w Przytulisku , Pudlisia koniecznie chciala na kolanka a potem spala z godzinke jak dzidzia. wzielam Ja juz raz kiedys i zapamietala,ze tam dobrze.:)

Lapus byl zazdrosny troszke i Soni szkoda ..tez by chciala/nastepnym razem Sonie wezme bo Latus juz byl wczesniej dzien;)
zauwazylam,ze Sonia strasznie swiszcze podczas oddychania jak lezy, ponoc w nocy tez..:( co to moze byc?

Posted

[quote name='beataczl']
zauwazylam,ze Sonia strasznie swiszcze podczas oddychania jak lezy, ponoc w nocy tez..:( co to moze byc?[/QUOTE]

to mogą być różne rzeczy - chore serduszko, zapalenie oskrzeli, zmiany nowotworowe w płucach i pewnie milion innych rzeczy... najlepiej byłoby zrobić RTG, a była osłuchiwana przez weta?

Posted

tlumaczenie trochę pomogło, ale przeglądarka nie chce współpracować. Bogusik obiecał spróbować wieczorem z inną przeglądarką :) ale coś milczy :mad: więc nie wiem czy się udało.

Posted

Przepraszam,ale dzisiaj tyle gonitwy i przygotowań do świąt,że dopiero teraz próbowałam i chyba jest!Jak coś to chętnie zrobię kogoś adminem,bo ja się dopiero uczę i na pewno to będzie najlepszym rozwiazaniem.Ponieważ wcześniej nikt nie zadeklarował chęci utworzenia wydarzenia dla Pudliszki,wiec spróbowałam sama...
Gosiu,pięknie dziękuję za pomoc...:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']to mogą być różne rzeczy - chore serduszko, zapalenie oskrzeli, zmiany nowotworowe w płucach i pewnie milion innych rzeczy... najlepiej byłoby zrobić RTG, a była osłuchiwana przez weta?[/QUOTE]

nie... wczoraj pytalam :(
zadzwonie rano czy bedzie wet schroniskowy a jak nie to wezme Ja jutro do innego weta nie ma wyjscia i na ten rtg tez/tylko tam sie umawiac trzeba nie wiem czy jutro sie uda..zeby za pozno znow nie bylo jak z Jezynka
[*]

Posted

[quote name='Gosiapk']tlumaczenie trochę pomogło, ale przeglądarka nie chce współpracować. Bogusik obiecał spróbować wieczorem z inną przeglądarką :) ale coś milczy :mad: więc nie wiem czy się udało.

[quote name='Bogusik']Przepraszam,ale dzisiaj tyle gonitwy i przygotowań do świąt,że dopiero teraz próbowałam i chyba jest!Jak coś to chętnie zrobię kogoś adminem,bo ja się dopiero uczę i na pewno to będzie najlepszym rozwiazaniem.Ponieważ wcześniej nikt nie zadeklarował chęci utworzenia wydarzenia dla Pudliszki,wiec spróbowałam sama...
Gosiu,pięknie dziękuję za pomoc...:loveu:

na wydarzenie Pudlisi juz widac efekt ! zdjecie pieknie wklejone :)

Bogusik- na wydarzeniu jest Ciocia chetna na wspoladmina ale jak to zrobic?...

[quote name='Bogusik']
Kochani!
Zdrowych,pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia.
Dużo radości,pogody ducha i rodzinnego szczęścia...

pieknie dziekujemy i wzajemnie :loveu:

Posted

Wiem,ze jest chętna osoba więc edytowałam i dopisałam obok siebie w rubryce "organizator"ale nic się puki co nie zmieniło :cool3: więc nie wiem,jak to zrobić...
Ciocie z doświadczeniem na fb może podpowiedzą,jak to zrobić...?!

Posted

[quote name='Dorothy']powinna grzac sie w domu. Mówicie ze ktos tam w Wigilie i Świeto poda jej ten lek na pierwotniaka? Ma tam ktoś wtedy dyżur? Co za cywilizowane schronisko...[/QUOTE]

dyzury sa : w wigilie i w swieta i zawsze nocki-jest opiekun:)
tego domku szukamy ..pomyslalam,ze ogloszenia dam Pudlisi zrobic na bazarkowym /jakis pakiet mi zostal wykupiony /

Posted

Na Fb p.Dorota Ingram,zaoferowała przyjąć malutką do siebie.Potrzebny był by transport do Bielska Białej...Proszę się do tego odnieść,bo jest iskierka nadziei,że Pudliszka opuści przytulisko...?

Posted

[quote name='Dorothy']Tak Pokerku Ona wciąż jest blisko mnie maly duszek <3[/QUOTE]

Ja wiem ,że Morganka nie żyje i że bardzo ją kochałaś.