Agnieszka.D Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 (edited) [TABLE="class: uiGrid _51mz mvm"] [TR="class: _51mx"] [TD="class: _51m- vTop _51mw, align: center"][FONT=arial narrow]MAJLO ZNALAZŁ DOM :) Piękny psiak średniej wielkości (ok. 40 cm w kłębie), jego wiek to ok. 1.5 roku. Do Katowickiego schroniska trafił 04.12.2013 roku. Jak przystało na jego wiek jest bardzo energiczny, najchętniej zaangażowałby wszystkich w koło do wspólnej zabawy - tyczy się to zarówno ludzi jak i psów :) Przyszli właściciele muszą liczyć się z tym że trzeba będzie zapewnić mu odpowiednio dużą dawkę ruchu. Ma ładną, miękką w dotyku sierść a jego spojrzenie sprawia że nie da się przejść obok niego obojętnie[/FONT]:loveu:[FONT=arial narrow] Psiak bardzo lubi dotyk człowieka, nastawia się do głaskania i merda ogonem. Zna komendę "siad", nad innymi będziemy pracować. Kiepsko wychodzi mu chodzenie na smyczy, zwłaszcza zaraz po wyjściu na dwór rozpiera go energia i ciągnie jak szalony[/FONT]:mad:[FONT=arial narrow] Gdy wychodzi na spacer jest radosny i szczęśliwy, natomiast gdy przychodzi czas na powrót "za kratki" jest smutny i rozczarowany... To nie jest pies "samotnik", któremu jest wszystko jedno, on potrzebuje ludzi i zainteresowania[/FONT]:roll:[FONT=arial narrow] Majlo to młody, piękny, pełen radości pies. Nie pozwólmy aby swój najlepszy okres w życiu spędził w schroniskowym boksie. Ten miziak zasługuje na pełen miłości, odpowiedzialny dom![/FONT]:fadein: [FONT=arial narrow] Kiedy zobaczyłam go pierwszy raz pomyślałam że może komuś uciekł i się zgubił, ale w takim razie co robi w schronisku już ponad 2 tygodnie?[/FONT]:niewiem:[FONT=arial narrow] [/FONT][FONT=arial narrow]Jest zaszczepiony i odrobaczony. Do umowy adopcyjnej dołączony zostanie kupon na [/FONT] [FONT=arial narrow]bezpłatną kastrację.[/FONT] [FONT=arial narrow]Numer Majlo: 1112/13[/FONT][FONT=arial narrow] Kontakt w sprawie adopcji: 534-877-984 lub zoo_dako@wp.pl [SIZE=3]Tak kończy się większość prób robienia mu zdjęć[/FONT]:roll: [FONT=arial narrow] [/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] Na kilku jednak udało się uchwycić jaki jest cudowny :cool1: Dla parówki wszystko :D I w całej okazałości :) Edited December 28, 2013 by Agnieszka.D Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Jestem! On jest taki śliczny :loveu: Tak trochę tollera przypomina ;) Quote
Agnieszka.D Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Właśnie miałam telefon w sprawie Majlo!!! :smile: Pani pytała o stosunek do kotów (mają nowego kotka ze schroniska) i do dzieci, oraz jak się zachowuje na dworze. Ile mogłam tyle powiedziałam, zareklamowałam go najlepiej jak mogłam, powiedziałam też że stosunek do kotów sprawdzimy. Pani pytała kiedy będę w schronisku, może wcześniej podjedzie i będzie rozmawiała z pracownikami. JEST SZANSA DLA MAJLUSIA :multi: Quote
Patrycja* Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Długo to z nim nie powychodziłaś ;p ale dobrze. Tak powinno być! Powodzenia Majlo ;) Quote
Agnieszka.D Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Patrycja* napisał(a):Długo to z nim nie powychodziłaś ;p ale dobrze. Tak powinno być! Powodzenia Majlo ;) Prawda, 2 spacery byly nam dane :) To super psiak, mam nadzieję że jest i będzie szczęśliwy :) Quote
Recommended Posts