Wiesia756 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A ja dopiero dzisiaj w nocy dojechalam do na dobre do domu. Nie mialam pojecia ze tyle samotnych kobitek z psami jezdzi. A w Rumunii to tak strasznie nie bylo tylko ja mam takie wrazenie ze jedyne psy jakie sa w rumunskich rekach to psy bojowe a reszta to pewnie w/g nich "darmozjady". Tam nawet bernardyny byly agresywne. No i wystawa to folklor Kolo Nas przywiazali psa do drzeww a on dokopal sie do kabli i tak go porazilo ze az w gore podskoczyl Godzinke pozniej kryli przy nas On-ke, ktora notabene okropnie piszczala. Szczeniaki w kartonach to norma A propo Debreczyna to gratulujacje dla irlanda za 2BOG- widzialam final naprawde piekna sunka Quote
Alter Idem Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wiesia756 napisał(a): mam takie wrazenie ze jedyne psy jakie sa w rumunskich rekach to psy bojowe a reszta to pewnie w/g nich "darmozjady". No co TY ? Nieprawda- zaczynaja miec np. fajne goldeny - importy z bdb hodowli :-). Quote
Wiesia756 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No na goldenach to ja sie za bardzo nie znam:p No niestety nas "wrzucili" do jednego wora z bojowymi i bylismy z nimi na ringu takze stad moze te wrazenia. Quote
Elizaa4 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Czy jakaś litościwa dusza może podać stawkę rodezjanów i sedziego z Debreczyna? Proszę :lol: Quote
Tecia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Elizaa4']Czy jakaś litościwa dusza może podać stawkę rodezjanów i sedziego z Debreczyna? Proszę :lol: Kurcze troszki ich bylo, no ale dobra znajcie moje dobre serce :p Psy: mlodziez Atrey Ador Limpopo Bongani lunce Zambezi Bulawayo Baobab Chaka Bulawayo Baobab Copper pośrednia Chimalsi Balda Lowenschwanz otwarta Harjaselan Jalopeura Suki baby African's Gold Botswana mlodziez African Fata Morgana Faraa Ameli Limpopo Amie Limpopo Bukavu-Bawu Rozi Chobe Orumba Chisisi posrednia Mashama Mazi Rus Gimbya otwarta African's Gold Afra Akilah Lowenschwanz Bukavu-Bawu Kianga Bulawayo Baobab Bahiya championy Venda Ayaba weterany Csonkavari Regens Barbara no to na tyle mam nadzieje ze nic nie przekrecilam:-) Quote
Tecia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wiesia756 napisał(a): A propo Debreczyna to gratulujacje dla irlanda za 2BOG- widzialam final naprawde piekna sunka Wielkie dzieki co prawda to akurat Grecia kumpeli ale tez jestem z niej dumna. Wlasciwie na wszystkich trzech wystawach (poza Oradea bo tu walczyly tylko miedzy soba) walczyly jak lwice i wziely co bylo do wziecia:-) Szkoda tylko ze nie zostalysmy w Oradei na BIS-ach bo tym sposobem Megi nie zalapala sie na pudlo na BOG-u. Greta byla jak juz pisalam II w Debreczynie a moja Tequila III w Kosicach:-) Quote
Wiesia756 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja konkurencji nie biore z soba:diabloti: Jak juz to psa. Quote
Tecia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wiesia756 napisał(a):Ja konkurencji nie biore z soba:diabloti: Jak juz to psa. Jaka tam konkurencja, kazda w innej klasie:-) Poza tym mimo ze jedna rasa sa bardzo rozne wiec mamy przynajmniej jakas tam pewnosc ze jak nie jedna to druga lub trzecia jest w typie sedziego:-) I zaden BOB sie nie zmarnuje:diabloti: Quote
Agappe Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agappe'] jak już ktoś wróci poprosze o stawke Akit (AKITA INU) - nie powinno ich być dużo o ile w ogole jakies będą ponawiam prośbe... + sędziego, ktory miał oceniac tą rasę Quote
Jagoodka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Agappe napisał(a):ponawiam prośbe... + sędziego, ktory miał oceniac tą rasę AKITA PSY szczeniat ROYARU AKITA ROYARU ATEMI SUKI posrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA AKIRA AKITA AMERYKANSKA PSY baby MAROTEAM BEEP IN DA FOREST-ARGO posrednia AMADAR TRUE COLORS SUKI mlodziezy MAROTEAN BUTTERRFLY posrednia WOORLOCK RUNAWAY-ROSE sedzia: Stefan Sinko Quote
Zebra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wszystkim bardzo gratuluję i wygranych i samozaparcia, jednak taki maraton wystawowy to duże wyzwanie. Jagoodka, Ty chyba byłaś z moja kolezanką Renią?albo cos namieszałam, tak czy owak, dobra kobieto, zerknij czy tam jakies kerry blue były, w Oradei , a może i Debreczyn mogłabyś podać, bo Koszyce już Czapla poprosiła:lol: Quote
Jagoodka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Zebra napisał(a):Wszystkim bardzo gratuluję i wygranych i samozaparcia, jednak taki maraton wystawowy to duże wyzwanie. Jagoodka, Ty chyba byłaś z moja kolezanką Renią?albo cos namieszałam, tak czy owak, dobra kobieto, zerknij czy tam jakies kerry blue były, w Oradei , a może i Debreczyn mogłabyś podać, bo Koszyce już Czapla poprosiła:lol: Tak, tak ja byłam z Renia :) Wiesz ja od czwartku już u niej siedziałam z walusiowymi szczeniaczkai, bo mój Taresik jest ojcem szczeniaczków u Reni :) W Oradei 1 kerry: SUka w pośredniej - ANNIE MONEGAN ur. 23.03.2006 ( Aristo Adonis Star-Gledis Frajamiro) wł. Fogas Robert z Rumunii W Debreczynie 3 kerry: Pies w szczeniakach - FILIPPO Adonis Star ur. 06.01.2007 ( Darrymore Ailli Best - Elsa Adonis Star) wł. Borzowa Daniela ze Słowacji Pies w championach -Darrymore AILLI BEST ur. 02.11.2003 ( Bard Luinii - Kerrydom Court Erin Rose ) wł. Borzowa Daniela Suka w otwartej - BADACSONYALJA BARONES ur. 28.05.2005 ( Dinnyesvarosi Bad-Boy - Badacsonyalja Uccu ) wł. Kun Andrea z Węgier Quote
Zebra Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jagoodka, wielkie dzięki, Irynka, nie wiem zresztą jak to się pisze, jest śliczna, i milutka, mam nadzieję ze maluchy znajda dobre domki:lol: Quote
bety Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jagoodka napisał(a):AKITA AMERYKANSKA PSY baby MAROTEAM BEEP IN DA FOREST-ARGO posrednia AMADAR TRUE COLORS SUKI mlodziezy MAROTEAN BUTTERRFLY posrednia WOORLOCK RUNAWAY-ROSE sedzia: Stefan Sinko Dziękuję ślicznie!!!!!!!! Pzdr Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Zebra napisał(a):Jagoodka, wielkie dzięki, Irynka, nie wiem zresztą jak to się pisze, jest śliczna, i milutka, mam nadzieję ze maluchy znajda dobre domki:lol: Ajrinka :) To moja ulubienica :) Tak maluszki juz wszystkie maja wybrane nowe domki. Dzisiaj przeszly przeglad miotu, a juz za tydzień beda mogły pojechać do swoich nowych właścicieli :) Quote
Błyskotka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ja bardzo proszę o stawkę Chow Chow :modla:. Quote
Wiesia756 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Chow byl tylko jeden w klasie puppy Dikaya Staya Charli:razz: Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Błyskotka napisał(a):A ja bardzo proszę o stawkę Chow Chow :modla:. Hihi, nie ma tego dużo :P PIES szczeniat Dikaya Staya CHARLI Quote
Błyskotka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dziękuję bardzo :multi:. Piesek mi nie znany ale natrafiłam na stronę hodowli i właśnie studiuję ;). Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Basik napisał(a):Jeszcze raz proszę o stawkę labradorów.... PSY baby ATREY Joy in Motion młodziezy Carpenny WILL TO GO Chirodea's BRUNO Yankee Goodwill CIRCLE OF LIFE pośrednia Invictus CALMNESS FRIEND otwarta EBONY-BLACK BUCKAROO uzytkowa Mainline's KNIGHT OF HONOR SUKI baby AVRIL LAVIN Joy in Motion młodzieży Invictus FRIEND DARLING JESSY pośrednia ANAIS Black Tiger Invictus Friend CYNTIA ROSE otwarta Aldamity NICE AND NOBLE DERBIE Black Tiger Ebony Black BLISS CLOUDINE QUEEN of Hunting Ground użytkowa JOAN JET Aldamity Quote
Basik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wielkie dzięki :) Dziwnie wyglądają takie małe staweczki, aczkolwiek można być samemu nawet w rasie i przywieźć bdb. Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Basik napisał(a):Wielkie dzięki :) Dziwnie wyglądają takie małe staweczki, aczkolwiek można być samemu nawet w rasie i przywieźć bdb. No dokładnie, tym bardziej, że sędzia był bardzo wymagający. Labek z Rosji dostal bdb... Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 vertragus napisał(a):A westiki można prosić ? :modla: PSY mlodziezy ROLLING ROCK of Surprise otwarta COBY Victis SUKI posrednia WHISTLE of Suprisecor otwarta YENTL Victis Quote
Recommended Posts