BabyCakes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 tym bardziej, że sędzia był bardzo wymagający. Labek z Rosji dostal bdb... O ktorym labku mowisz? Ja znalazlabym wiele okreslen na opisanie tego sedziego, ale chyba 'wymagajacy' nie byloby jednym z nich :diabloti: Quote
Elitesse Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 dzisiejsza odpowiedz z Rumunii : Any dog that is already a Ch in another FCI country, by winning a CACIB title in Romania, will become a Ro Ch. tak wiec paniom w sekretariacie cos sie pokickalo i zdobywcy cacibow maja championaty :multi: :multi: Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 BabyCakes napisał(a):O ktorym labku mowisz? Ja znalazlabym wiele okreslen na opisanie tego sedziego, ale chyba 'wymagajacy' nie byloby jednym z nich :diabloti: Yankee Goodwill CIRCLE OF LIFE, ale moglam cos pokickac, bo bylam strasznie rozkojarzona na tej wystawie... Quote
BabyCakes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Yankee Goodwill CIRCLE OF LIFE, ale moglam cos pokickac, bo bylam strasznie rozkojarzona na tej wystawie... Moim zdaniem ten pies WYGRAL mlodziez, ale nie sledzilam dokladnie oceny labkow :roll: Natomiast nie wiem, z czym zszedl z ringu srebrny labek - ktory powinien chyba zostac zdyskwalifikowany. Quote
Jagoodka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 BabyCakes napisał(a):Moim zdaniem ten pies WYGRAL mlodziez, ale nie sledzilam dokladnie oceny labkow :roll: Natomiast nie wiem, z czym zszedl z ringu srebrny labek - ktory powinien chyba zostac zdyskwalifikowany. No wlasnie chodzi mi o tego srebrnego.... Quote
Alter Idem Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Elitesse']dzisiejsza odpowiedz z Rumunii : Any dog that is already a Ch in another FCI country, by winning a CACIB title in Romania, will become a Ro Ch. tak wiec paniom w sekretariacie cos sie pokickalo i zdobywcy cacibow maja championaty :multi: :multi: No to super !!!!!! :lol: [quote name='Basik']Jeszcze raz proszę o stawkę labradorów.... Basik, dyć na priva Ci przeslalam ! Czemu wiec piskasz ? :loveu: Quote
Agappe Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jagoodka napisał(a):AKITA PSY szczeniat ROYARU AKITA ROYARU ATEMI SUKI posrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA AKIRA sedzia: Stefan Sinko dziękuję bardzo :lol: :lol: :lol: Quote
simbik Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A ja bym poprosiła o stawkę czarnych dogów niemieckich (Deutsche Dogge - schwarz). A jeżeli ktoś ma jeszcze katalog z nocnego Debrecen (nie mogę znaleźć osobnego wątku tej wystawy), to również bym poprosiła i z tamtej wystawy:lol:. Quote
Jagoodka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='simbik']A ja bym poprosiła o stawkę czarnych dogów niemieckich (Deutsche Dogge - schwarz). A jeżeli ktoś ma jeszcze katalog z nocnego Debrecen (nie mogę znaleźć osobnego wątku tej wystawy), to również bym poprosiła i z tamtej wystawy:lol:. W Oradei nie bylo ani jednego doga... a w Debreczynie PSY mlodziezy Altoparti LORENZO PEDRO von der Silberquelle posrednia Freedom RONIN championow Altoparti EROS SUKI szczeniat Altoparti QUERIDA mlodziezy Folton Folt ORIGAMI Hagymas Varosi TITANILLA Quote
Alter Idem Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hej, Czy ktos z Was wystepowal juz o championat Rumunii ? Jesli tak, to na jakie konto wplacaliscie pieniadze ze wystawienie dyplomu ? Quote
Tecia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Alter Idem napisał(a):Hej, Czy ktos z Was wystepowal juz o championat Rumunii ? Jesli tak, to na jakie konto wplacaliscie pieniadze ze wystawienie dyplomu ? Marta pisala do nich czy bedac na DDS mozna zaplacic ale nie wiem czy dostala juz odpowiedz. Ja bede na DDS tak ze bede chiala jej zaplacic, moze sie uda zawsze to oszczednosc na przelewach:-) Quote
Wiesia756 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pisalam na adres zwiazku kynologicznego dwa razy , zalaczylam polski championta i karte oceny z pytaniem czy cos jeszcze jest potrzebne niestety do tej pory odpowiedzi nie otrzymalam:shake: Quote
Tecia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wiesia756 napisał(a):Pisalam na adres zwiazku kynologicznego dwa razy , zalaczylam polski championta i karte oceny z pytaniem czy cos jeszcze jest potrzebne niestety do tej pory odpowiedzi nie otrzymalam:shake: Spróbuj ich wziąć pod włos że niby chciałabyś opłącić Championat ale nie wiesz ile i na jakie konto:-) Wtedy pownni dość szybko sie odezwać. Ja zgłaszałam na DDS i tez byla Cisza jak napisalam ze chce oplacic w 3 godziny sie odezwali:-) Kasa zawsze przemawia. Powodzenia. Quote
Elitesse Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wiesia756 napisał(a):Pisalam na adres zwiazku kynologicznego dwa razy , zalaczylam polski championta i karte oceny z pytaniem czy cos jeszcze jest potrzebne niestety do tej pory odpowiedzi nie otrzymalam:shake: - championat - rodowod - karte oceny - dowod wplaty ( 10 EUR) - podanie o przyznanie dyplomu ( http://www.ach.ro/info%20home/CHAMPION%20ROM%C2NIA.doc ) i wsio :) Quote
Elitesse Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alter Idem napisał(a):Hej, Czy ktos z Was wystepowal juz o championat Rumunii ? Jesli tak, to na jakie konto wplacaliscie pieniadze ze wystawienie dyplomu ? Asociatia Chinologica Romana Bd.Dinicu Golescu nr 37/C/70 Bukarest 014750 nr.konta RO 38BRMA0700041936495400 kod SWIFT BRMAROBUXXX Quote
Alter Idem Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Elitesse napisał(a):Asociatia Chinologica Romana Bd.Dinicu Golescu nr 37/C/70 Bukarest 014750 nr.konta RO 38BRMA0700041936495400 kod SWIFT BRMAROBUXXX Wielkie dzieki, dobra kobieto, Bog Ci w sukcesach wynagrodzi ;-). NIe moglam znalezc na ich stronie, a w ubr. placilam za dyplom od razu na wystawie Quote
Recommended Posts