Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tym bardziej, że sędzia był bardzo wymagający. Labek z Rosji dostal bdb...

O ktorym labku mowisz?

Ja znalazlabym wiele okreslen na opisanie tego sedziego, ale chyba 'wymagajacy' nie byloby jednym z nich :diabloti:

Posted

dzisiejsza odpowiedz z Rumunii :

Any dog that is already
a Ch in another FCI country, by winning a CACIB title
in Romania, will become a Ro Ch.

tak wiec paniom w sekretariacie cos sie pokickalo i zdobywcy cacibow maja championaty :multi: :multi:

Posted

BabyCakes napisał(a):
O ktorym labku mowisz?

Ja znalazlabym wiele okreslen na opisanie tego sedziego, ale chyba 'wymagajacy' nie byloby jednym z nich :diabloti:

Yankee Goodwill CIRCLE OF LIFE, ale moglam cos pokickac, bo bylam strasznie rozkojarzona na tej wystawie...

Posted

Yankee Goodwill CIRCLE OF LIFE, ale moglam cos pokickac, bo bylam strasznie rozkojarzona na tej wystawie...

Moim zdaniem ten pies WYGRAL mlodziez, ale nie sledzilam dokladnie oceny labkow :roll:

Natomiast nie wiem, z czym zszedl z ringu srebrny labek - ktory powinien chyba zostac zdyskwalifikowany.

Posted

BabyCakes napisał(a):
Moim zdaniem ten pies WYGRAL mlodziez, ale nie sledzilam dokladnie oceny labkow :roll:

Natomiast nie wiem, z czym zszedl z ringu srebrny labek - ktory powinien chyba zostac zdyskwalifikowany.

No wlasnie chodzi mi o tego srebrnego....

Posted

[quote name='Elitesse']dzisiejsza odpowiedz z Rumunii :
Any dog that is already
a Ch in another FCI country, by winning a CACIB title
in Romania, will become a Ro Ch.

tak wiec paniom w sekretariacie cos sie pokickalo i zdobywcy cacibow maja championaty :multi: :multi:

No to super !!!!!! :lol:

[quote name='Basik']Jeszcze raz proszę o stawkę labradorów....

Basik, dyć na priva Ci przeslalam ! Czemu wiec piskasz ? :loveu:

Posted

Jagoodka napisał(a):
AKITA
PSY
szczeniat
ROYARU AKITA ROYARU ATEMI

SUKI
posrednia
AMATERASU INU YOKO ZUNA AKIRA

sedzia: Stefan Sinko

dziękuję bardzo :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja bym poprosiła o stawkę czarnych dogów niemieckich (Deutsche Dogge - schwarz). A jeżeli ktoś ma jeszcze katalog z nocnego Debrecen (nie mogę znaleźć osobnego wątku tej wystawy), to również bym poprosiła i z tamtej wystawy:lol:.

Posted

[quote name='simbik']A ja bym poprosiła o stawkę czarnych dogów niemieckich (Deutsche Dogge - schwarz). A jeżeli ktoś ma jeszcze katalog z nocnego Debrecen (nie mogę znaleźć osobnego wątku tej wystawy), to również bym poprosiła i z tamtej wystawy:lol:.
W Oradei nie bylo ani jednego doga...
a w Debreczynie
PSY
mlodziezy
Altoparti LORENZO
PEDRO von der Silberquelle
posrednia
Freedom RONIN
championow
Altoparti EROS

SUKI
szczeniat
Altoparti QUERIDA
mlodziezy
Folton Folt ORIGAMI
Hagymas Varosi TITANILLA

• 3 weeks later...
Posted

Alter Idem napisał(a):
Hej,

Czy ktos z Was wystepowal juz o championat Rumunii ? Jesli tak, to na jakie konto wplacaliscie pieniadze ze wystawienie dyplomu ?

Marta pisala do nich czy bedac na DDS mozna zaplacic ale nie wiem czy dostala juz odpowiedz.
Ja bede na DDS tak ze bede chiala jej zaplacic, moze sie uda zawsze to oszczednosc na przelewach:-)

Posted

Pisalam na adres zwiazku kynologicznego dwa razy , zalaczylam polski championta i karte oceny z pytaniem czy cos jeszcze jest potrzebne niestety do tej pory odpowiedzi nie otrzymalam:shake:

Posted

Wiesia756 napisał(a):
Pisalam na adres zwiazku kynologicznego dwa razy , zalaczylam polski championta i karte oceny z pytaniem czy cos jeszcze jest potrzebne niestety do tej pory odpowiedzi nie otrzymalam:shake:

Spróbuj ich wziąć pod włos że niby chciałabyś opłącić Championat ale nie wiesz ile i na jakie konto:-)
Wtedy pownni dość szybko sie odezwać.
Ja zgłaszałam na DDS i tez byla Cisza jak napisalam ze chce oplacic w 3 godziny sie odezwali:-)
Kasa zawsze przemawia.
Powodzenia.

Posted

Alter Idem napisał(a):
Hej,

Czy ktos z Was wystepowal juz o championat Rumunii ? Jesli tak, to na jakie konto wplacaliscie pieniadze ze wystawienie dyplomu ?

Asociatia Chinologica Romana
Bd.Dinicu Golescu nr 37/C/70
Bukarest 014750

nr.konta
RO 38BRMA0700041936495400

kod SWIFT

BRMAROBUXXX

Posted

Elitesse napisał(a):
Asociatia Chinologica Romana
Bd.Dinicu Golescu nr 37/C/70
Bukarest 014750

nr.konta
RO 38BRMA0700041936495400

kod SWIFT

BRMAROBUXXX

Wielkie dzieki, dobra kobieto, Bog Ci w sukcesach wynagrodzi ;-).
NIe moglam znalezc na ich stronie, a w ubr. placilam za dyplom od razu na wystawie