Elitesse Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jagoodka napisał(a):Dla tych co jeszcze nie mają - szybko załatwiać Zieloną Kartę dla samochodu. My odbierzemy dopiero po 1 w nocy ( bo jedzie do nas autobusem z Warszawy do Rzeszowa) wiec nawet nie wiem czy zdazymy dojechac na wystawe grrr... a po co zielona w unii ?? ktos wczesniej pisal ze niepotrzebna :roll: Quote
Jagoodka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Elitesse napisał(a):a po co zielona w unii ?? ktos wczesniej pisal ze niepotrzebna :roll: potrzebna - godzinke temu sie dowiedzielismy, ze Rumunia nie podpisala jakiejs tam umowy i trzeba miec Zielona Karte. Wiec tez na hura byla zalatwiana... Quote
simbik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jagoodka napisał(a):potrzebna - godzinke temu sie dowiedzielismy, ze Rumunia nie podpisala jakiejs tam umowy i trzeba miec Zielona Karte. Wiec tez na hura byla zalatwiana... Przed chwilą przypominali o tym w TVP3 w programie motoryzacyjnym, więc chyba rzeczywiście w Rumunii trzeba mieć zieloną kartę :lol: . Quote
narisowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 trzeba niestety, wiem bo załatwiałam dodatkowe ubezpieczenie na rumunię i bułgarię i w wykazie pzu jest, że tam trzeba mieć ten papierek. a wie ktoś może, czy muszę mieć świadectwo od powiatowego weta, czy wystarczy paszport? Quote
cockermanka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Jagoodka -trzymamy kciuki,żeby udało sie dojechać na czas...no i za sukcesy:cool3: Quote
Elitesse Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 moja cora ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC CACIB BOB !!! tym samym ukonczyla INTERCHAMPIONAT :laola: i przy okazji zostala CHAMPIONKA RUMUNII :laola: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
maxxel Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Elitesse']moja cora ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC CACIB BOB !!! tym samym ukonczyla INTERCHAMPIONAT :laola: i przy okazji zostala CHAMPIONKA RUMUNII :laola: :BIG: :BIG: :BIG: Gratulacje!! Z jakimi sukami konkurowala?? Quote
Elitesse Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 maxxel napisał(a):Gratulacje!! Z jakimi sukami konkurowala?? Finezja z czartowego pola ( kl. otwarta) i Gadu Gadu z Czartowego pola (kl.posrednia), danych pieska dokladnie nie znam Quote
Agappe Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Elitesse']moja cora ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC CACIB BOB !!! tym samym ukonczyla INTERCHAMPIONAT :laola: i przy okazji zostala CHAMPIONKA RUMUNII :laola: :BIG: :BIG: :BIG: GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: jak już ktoś wróci poprosze o stawke Akit (AKITA INU) - nie powinno ich być dużo o ile w ogole jakies będą Quote
GUCIA Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 No to sie chwalimy: CTR-ka Nord Praid Gostya iz Budaszego V1 CAC,CACIB,BOB rozpoczeliśmy [SIZE=4] Interchampionat!!!! Glamour Virgin Piwowar V2 Res.Cac Sedziował Rumun na Rumuńską suke której baner wisiał na stoliku [SIZE=2]do oglądania psów.:angryy: Zanim wyszłam na ring wiedziałam ,że będe druga. Elitese Gratulacje masz piękną córke !!!! Polskie Rhodesiany wróciły z Cacibami,nie wiem tylko co ugrały charty afgańskie. Gratulacje dla wszystkich Polaków wystawiających w Orade !!!!! Quote
GUCIA Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 MUSIAŁAM ZROBIĆ TO ZDJĘCIE BO NIGDY JESZCZE NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO WIDOKU NA WYSTAWIE Quote
Elizaa4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='GUCIA']MUSIAŁAM ZROBIĆ TO ZDJĘCIE BO NIGDY JESZCZE NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO WIDOKU NA WYSTAWIE :lol: to chyba jakiś Pop z popowym pieskiem :lol: Kapitalne :multi: Gucia, możesz podać stawkę rodezjanów z katalogu? Może ktoś ma rr-y z Debreczyna i Koszyc? Bardzo proszę i z góry dziękuję Quote
GUCIA Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 PSY clasa otwarta: CENT GUERNICA clasa champiów: HARJASELAN JALOPEURA MULTICH ZAKI ZIMO FOLWARK ZWIERZĄT SUKI CHAMPIONY: VENDA AYABA Quote
cockermanka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gratuluje wygranym :-) a czy mogę prosić o stawkę cocker spanieli angielskich? Quote
Alter Idem Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Elitesse']moja cora ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC CACIB BOB !!! tym samym ukonczyla INTERCHAMPIONAT :laola: i przy okazji zostala CHAMPIONKA RUMUNII :laola: :BIG: :BIG: :BIG: No, chyba jednak championatu Rumunii nie skonczyla, choc sama jej wmawialam, ze tak ;-(. Wyglada na to, ze zmienily sie ichnie przepisy i teraz pies majacy championat innego kraju, moze zrobic ch.Ro CACIBem tylko na jednej wystawie w roku ( chyba, ze znow cos pokrecilam ) i nie jest to Oradea A dziewczynka faktycznie sliczna i ma b. milych wlascicieli :-) Quote
Elitesse Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 The dog that already is a champion in one of the FCI member countries other than Romania and gets the CACIB title in our show, can directly become a Ro Ch. to z rumunskiej strony jest :roll: Quote
Alter Idem Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Elitesse']The dog that already is a champion in one of the FCI member countries other than Romania and gets the CACIB title in our show, can directly become a Ro Ch. to z rumunskiej strony jest :roll: Moze nieaktualne ? W katalogu bylo nieco inaczej napisane i inaczej tez mowily panie w sekretariacie.... Quote
Alter Idem Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Elitesse napisał(a):to oni sie sami zdecydowac nie moga :roll: Na to by wygladalo. Mysle, ze na spokojnie trzeba bedzie do nich napisac Quote
Basik Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 GRATULACJE WIELGACHNE!!!!!!!!!!! Bardzo proszę o stawkę labradorów :modla: Quote
Elizaa4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 GUCIA napisał(a):PSY clasa otwarta: CENT GUERNICA clasa champiów: HARJASELAN JALOPEURA MULTICH ZAKI ZIMO FOLWARK ZWIERZĄT SUKI CHAMPIONY: VENDA AYABA Bardzo dziękuję :lol: Quote
Wiesia756 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 No to ja sie teraz pochwale BOBA w Oradei i Debrecenie wziela moja sunia Venda Ayaba :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Taka jestem z niej dumna W Oradei pokonala championa 13 krajow. A w Debreceni bardzo silna -19 sztuk , stawke wegeirsko/czesko/rosyjska Stawke rrow z Debrecyna podam we wtorek Bardzo milo bylo Nam poznac Alter Item:lol: Mysle ze jezeli chodzi o championat to na mailu wszystko sie wyjasni Quote
Alter Idem Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wiesia756 napisał(a):No to ja sie teraz pochwale BOBA w Oradei i Debrecenie wziela moja sunia Venda Ayaba :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Taka jestem z niej dumna W Oradei pokonala championa 13 krajow. A w Debreceni bardzo silna -19 sztuk , stawke wegeirsko/czesko/rosyjska Stawke rrow z Debrecyna podam we wtorek Bardzo milo bylo Nam poznac Alter Item:lol: Mysle ze jezeli chodzi o championat to na mailu wszystko sie wyjasni Wielkie gratulacje !!! Mnie takze b. milo bylo poznac Wiesie756 oraz Tecie i rudasy, z ktorymi spedzilam wystawe i w Oradei i w Debreczynie :-). Mysmy az tak nie poszalaly- CACIB w Oradei i zaczety championat Wegier, ale za to na ringu w Oradei zyczenia urodzinowe zlozyl mojej Mitzince pan sedzia, wreczajac pamiatkowy dyplomik oraz prezencik ;-). Quote
Recommended Posts