GUCIA Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 http://www.achbihor.lx.ro/informatii.html tam znalazłam konto i obsade sędziowską Quote
Tecia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 GUCIA napisał(a):http://www.achbihor.lx.ro/informatii.html tam znalazłam konto i obsade sędziowską Wielkie dzięki, przynajmniej wiem gdzie jade:-) Z Debracyna mam potwierdzenie wieć spoks a w Kosicach to jakoś znajdziemy ten park ponoc przy samej drodze jest:-) Kurcze mapka mi sie nie otwiera, bede jeszcze probowac. Quote
Wiesia756 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mapka z Oradei wymaga cierpliwosci Otwiera sie srednio 1 na 6-7 otwarc:diabloti: wydaje mi sie ze lepiej mi sie otwiera jak wszystkie inne programy mam pozamykane i nic innego na kompie nie robie Quote
Alter Idem Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tecia napisał(a):Wielkie dzięki, przynajmniej wiem gdzie jade:-) Z Debracyna mam potwierdzenie wieć spoks a w Kosicach to jakoś znajdziemy ten park ponoc przy samej drodze jest:-) Kurcze mapka mi sie nie otwiera, bede jeszcze probowac. POdaj maila, to Ci przesle- zapobiegawcza zapisalam ja sobie ;-) Quote
Tecia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alter Idem napisał(a):POdaj maila, to Ci przesle- zapobiegawcza zapisalam ja sobie ;-) Będę dzwieczna:loveu: privanet@vp.pl Quote
Alter Idem Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tecia napisał(a):Będę dzwieczna:loveu: privanet@vp.pl Zrobione :-). Sluchajcie, potwierdzenie dostalam mailowe - ze psica jest w katalogu :-). Tyle, ze swiniaki wpisaly "multichampion", a ja tak pracowicie tytuly wstawialam :cool1: - oszczedzaja papier, czy jak ? :diabloti: Quote
Tecia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alter Idem napisał(a):Zrobione :-). Sluchajcie, potwierdzenie dostalam mailowe - ze psica jest w katalogu :-). Tyle, ze swiniaki wpisaly "multichampion", a ja tak pracowicie tytuly wstawialam :cool1: - oszczedzaja papier, czy jak ? :diabloti: I kiedy dostałaś to potwierdzenie mailem? Dostałaś je po mailu czy tak sami od siebie Ci przysłali? Quote
E.DEREK Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja również otrzymałam już normalne potwierdzenie, mailem, przed chwilą. Quote
Jagoodka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 E.DEREK napisał(a):Ja również otrzymałam już normalne potwierdzenie, mailem, przed chwilą. I ja też :) Super organizację mają - naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem - nasi powinni się uczyc od Rumunów. Quote
Alter Idem Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tecia napisał(a):I kiedy dostałaś to potwierdzenie mailem? Dostałaś je po mailu czy tak sami od siebie Ci przysłali? Adelina juz dawno pisala, ze suka przyjeta, ale teraz "sama od siebie" , dzis popludniu, przeslala info, ze Mitzi jest w katalogu. Quote
dorotal Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jagoodka napisał(a):I ja też :) Super organizację mają - naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem - nasi powinni się uczyc od Rumunów. jeszcze zobaczymy jak bedzie na wystawie. ;) Quote
Alter Idem Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jagoodka napisał(a):I ja też :) Super organizację mają - naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem - nasi powinni się uczyc od Rumunów. Uwierz mi, ze nie :diabloti: . Na championat Rumunii czekalam 9 miesiecy, mimo, iz wszystkie dokumenty zostawilam na wystawie i oplacilam wtedy dyplom, ktory mial zostac do mnie wyslany " za kilka dni". Moje maile albo pozostawaly bez odpowiedzi, albo tez pisali, ze wlasnie wystawiaja dyplom. Quote
BabyCakes Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Czy ktos moze mnie oswiecic, jaka jest oplata za CACowke w Debreczynie? Bede bardzo wdzieczna :loveu: Czy te wystawe oplaca sie w euro? Bo wlasnie zdalam sobie sprawe, ze wypadaloby przejsc sie do kantoru, a nie wiem ile i co mam kupic :roll: Quote
Tecia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BabyCakes napisał(a):Czy ktos moze mnie oswiecic, jaka jest oplata za CACowke w Debreczynie? Bede bardzo wdzieczna :loveu: Czy te wystawe oplaca sie w euro? Bo wlasnie zdalam sobie sprawe, ze wypadaloby przejsc sie do kantoru, a nie wiem ile i co mam kupic :roll: Z tego co było na stronie to 35 euro + 5 za płatność na wystawie. Nie wiem jak wyglada sprawa płacenia w forintach bo na stronie jest info ze 3000 forint ale to pewnie dla Węgrów w kazdym razie wszystko co mniej niz 9500 forint to lepiej sie oplaca placic w forintach. W ubieglym roku w Keckemecie mozna bylo placic zarowno w forintach jak i w euro ale nie pamietam jak to liczyli. Quote
GUCIA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ZACZYNAMY SIĘ PAKOWAĆ I O PIĄTEJ WYJAZD:multi: :terazpol: napiszcie o której wyruszacie i z kąd. Quote
Tecia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 GUCIA napisał(a):ZACZYNAMY SIĘ PAKOWAĆ I O PIĄTEJ WYJAZD:multi: :terazpol: napiszcie o której wyruszacie i z kąd. My ruszamy kolo 14 z Krakowa:-) Quote
GUCIA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 czy musi być legalizacja w paszporcie??????????? Quote
Tecia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 GUCIA napisał(a):czy musi być legalizacja w paszporcie??????????? O jakiej legalizacje pytasz? Quote
Tecia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 GUCIA napisał(a):czy musi być legalizacja w paszporcie??????????? O jaka legalizacje pytasz? Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 moja coreczka juz wyjechala :) co ja bede przezywala w sobote :thumbs: Quote
Elitesse Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 GUCIA napisał(a):w paszporcie 22 str. nie bo Rumunia jest w UE, wystarcza zwykle szczepienia Quote
Natalia_W Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To sie Aga bedziemy schizowac razem ;) bo ja trzymam kciuki za Gucke :) czyli córke mojego Kenzia i siostrę mojego Guciaszka :) Zaszalejcie tam ladnie :D Trzymam kciuki za polaczków ;) Quote
Jagoodka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dla tych co jeszcze nie mają - szybko załatwiać Zieloną Kartę dla samochodu. My odbierzemy dopiero po 1 w nocy ( bo jedzie do nas autobusem z Warszawy do Rzeszowa) wiec nawet nie wiem czy zdazymy dojechac na wystawe grrr... Quote
Recommended Posts