Martinee Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 imię: Boksi płeć: pies wiek: 3 lata 4 miesiące rasa: bokser miasto: Gaj sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Boksi to cudowny, bardzo przyjacielski piesio- niestety musiał zostać oddany do schroniska z powodu trudnej sytuacji finansowej właścicieli:(:( W jego oczkach widać dużo smutku i cierpienia.Co musi czuć kiedy siedzi całe dnie w ciasnym kojcu...Boksi wszelkimi sposobami walczy o ludzką miłość:( Ten piesio jest naprawdę bardzo kochanym pieszczochem- za pogłaskanie jest w stanie zrobić wiele...Serce jednak boli, gdy patrzy się na jego cierpienie- kiedy siedzi taki smutny, samotny w kojcu:(Za okazane serduszko będzie najwierniejszym psiakiem na świecie- Boksi napewno nigdy nie zawiedzie Quote
haska_12 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ale biedaczek :( Na pierwszym zdjęciu wygląda jakby był jeszcze szczeniakiem ;) 3mam kciuki za domek. Quote
iwop Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Taki sliczny i młody, napewno szybko znajdzie domek Quote
Martinee Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 masz chętnych super skąd są ? chcesz numer komy ? Quote
netti1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 chętni są z warszawy pani i ze śląska ludzie z domkiem z ogródkiem,czekali na Herę ale Hera już pojechała do nowego domu Quote
Martinee Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 aaa bo ja moge dac numer i mogą sie zkontaktować i wszytskiego sie dowidzą jest naprawde kochany Quote
P A U L A Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pomóżcie Boksiemu znaleźć domek... taki kochający, jedyny.... spędziłam z nim cały ubiegły tydzień- jest bardzo kochanym psiakiem, uwielbia być głaskany, miziany...:)-- najgorsze są rozstania, kiedy wsiadam do samochodu słyszę przerażający płacz.... Quote
lamia2 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 w razie czego-ja tez mam chętnych na boksia z zamościa Quote
Martinee Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 a możesz im pokazac go a nawet blisko by mieli moge dac numer i mągą zadzwonić ci Państwo sie wogole nie odzywają Quote
Recommended Posts