ChandlerTheDog Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 wendka napisał(a):Ooooo, jaka przykrosc :evil_lol: Straciles swoja twarz ;) No faktycznie, fotki trochę za duże wstawiłeś no ale żeby od razu banować? !!!! SKANDAL A może udało Ci się pstryknąć mojego Wypłosza, sznaucerka olbrzymka :) ChandlerTheDog? Byłaby szansa, żebyś sprawdził? Moglibyśmy dogadać się przez jakieś FTP Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 wendka napisał(a):Ooooo, jaka przykrosc :evil_lol: Straciles swoja twarz ;) Moja twarz jest jeszcze na swoim miejscu :cool3: Przykrość, przykrość płakałem całą noc:placz: Ale trzeba się wziąć w garść :lol: Niestety z agility dużo fotek nie ma, bo to był czas spacerowania z psem, bo ile mógł siedzieć u "wendki" a pzt obiektyw był do d*** Dlatego Guldiego (dobrze, że nie podpisywałem, bo bym Goldi chyba napisał ;) i byś mnie na sekcji dopadła:evil_lol: ) i reszty mało. Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Przelookam co mam ;) Jakbyco to jestem na "innym" forum pod BBH lub mail graphikwiatkowski@wp.pl Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ale mnie wkurza brak edycji... A jak Wam się nick podoba ?:cool3: :lol: Quote
ChandlerTheDog Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Monisia92 napisał(a):Ale mnie wkurza brak edycji... A jak Wam się nick podoba ?:cool3: :lol: No cóż...... odpowiednie służby mogą tym się zająć:) Quote
Guldi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Monisia92 napisał(a):Moja twarz jest jeszcze na swoim miejscu :cool3: Przykrość, przykrość płakałem całą noc:placz: Ale trzeba się wziąć w garść :lol: Niestety z agility dużo fotek nie ma, bo to był czas spacerowania z psem, bo ile mógł siedzieć u "wendki" a pzt obiektyw był do d*** Dlatego Guldiego (dobrze, że nie podpisywałem, bo bym Goldi chyba napisał ;) i byś mnie na sekcji dopadła:evil_lol: ) i reszty mało. Nie płacz, nie płacz, wszyscy cieszą się z fotek, a że duże - no fajnie, zdarza się w końcu... Na sekcji nie gnębię aż taaak - nie taki diabeł straszny...:diabloti: A Guldi też Goldi;) p.s. nick czarujący :) Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Chandler możesz być dumny... Jesteś chyba jedyną osobą której nie mam...:evil_lol: Ale nawet pamiętam dlaczego... Bo Małgosi dałeś było zamieszanie, a jak wyleciałeś to mi się śmiać trochę zachciało i aparat na szyi odwiesiłem ;):evil_lol: To zdjęcia których się doszukałem ;) Mam nadzieję, że to PON :lol: Quote
wendka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nick politycznie niepoprawny :evil_lol: Przyznam, ze nie zwrocilam uwagi na Twoja torebke :cool3: Quote
Guldi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ojoj, zmniejszaj lepiej, bo Cię znów zawieszą... więc tak: pierwszy jest Gulden - Terier Tybetański, dalej szary kudłacz to Bearded Collie, Smart jeśli dobrze pamiętam imię. I gdzieś pomiędzy znów zaplątał się Gulden. Smart'owcy pewnie też będą się cieszyć:) Dobra wskazówka - PONka Fura jest ciemnoszara i nie ma ogonka! ;) (a przewodniczka biegała w żóltej koszulce Baritus) Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A oczywiście Gulden się na pierwszą wcisną i to nie o niego jako PONa mi chodziło:evil_lol: Wiesz torebkę noszę tylko na specjalne okazję :evil_lol: A mojego idola Tinky-Winky mam na ścianie:lol: Nieno lepiej za dużo nie zdradzę:diabloti: Bo se myśleć zaczniecie, a to może być dla Was niezdrowe:evil_lol: Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Wiedziałem kurcze, że ten "PON" coś za duży:diabloti: W takim razie PONa nie mam pewnie śmigał jak psa wyprowadzałem... Ja będe zbanowany jak Margo tu looknie :razz: Więc fotki mały problem ;) No, ale jeśli już na tym forum to mam termin 13.12.07 ;) A mi nowych przeglądarek nie długo brakować zacznie:diabloti: Quote
Guldi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Monisia92']A oczywiście Gulden się na pierwszą wcisną :evil_lol: Widać czasem jednak potrafi być bardzo szybki :evil_lol: Wiesz torebkę noszę tylko na specjalne okazję :evil_lol: A mojego idola Tinky-Winky mam na ścianie:lol: Nieno lepiej za dużo nie zdradzę:diabloti: Bo se myśleć zaczniecie, a to może być dla Was niezdrowe:evil_lol: Niezdrowe? Jak się człowiek tyle bajek w dzieciństwie naoglądał? Więc mam nadzieję, że zawody i pokazy są specjalną okazją :laugh2_2: Quote
Guldi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 no taa, i wkleiło mi w środek cytatu - w każdym razie, jak chce to potrafi być szybki, skoro wcisnął się na pierwszą... :evil_lol: Quote
ChandlerTheDog Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Monisia92']Chandler możesz być dumny... Jesteś chyba jedyną osobą której nie mam...:evil_lol: Ale nawet pamiętam dlaczego... Bo Małgosi dałeś było zamieszanie, a jak wyleciałeś to mi się śmiać trochę zachciało i aparat na szyi odwiesiłem ;):evil_lol: Hmmmmmmm....... to było cudowne jak Chandlerek mały piesek szukał mnie na wybiegu i miał głeboko w nosie Małgosie..... Tym mnie bydle urzekło. No ale szkoda :( Ale żeby się pochwalić to wstawiam zdjęcie zrobione przez kogoś innego :) Quote
ChandlerTheDog Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='ChandlerTheDog'] Ale żeby się pochwalić to wstawiam zdjęcie zrobione przez kogoś innego :) albo i nie; w każdym razie jest pod tym linkiem http://img518.imageshack.us/img518/240/smalljw6.jpg Quote
Recommended Posts