Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wendka napisał(a):
Ooooo, jaka przykrosc :evil_lol: Straciles swoja twarz ;)

No faktycznie, fotki trochę za duże wstawiłeś no ale żeby od razu banować? !!!! SKANDAL

A może udało Ci się pstryknąć mojego Wypłosza, sznaucerka olbrzymka :) ChandlerTheDog? Byłaby szansa, żebyś sprawdził? Moglibyśmy dogadać się przez jakieś FTP

Posted

wendka napisał(a):
Ooooo, jaka przykrosc :evil_lol: Straciles swoja twarz ;)

Moja twarz jest jeszcze na swoim miejscu :cool3:
Przykrość, przykrość płakałem całą noc:placz: Ale trzeba się wziąć w garść :lol: Niestety z agility dużo fotek nie ma, bo to był czas spacerowania z psem, bo ile mógł siedzieć u "wendki" a pzt
obiektyw był do d***
Dlatego Guldiego (dobrze, że nie podpisywałem, bo bym Goldi chyba napisał ;) i byś mnie na sekcji dopadła:evil_lol: ) i reszty mało.

Posted

Monisia92 napisał(a):
Moja twarz jest jeszcze na swoim miejscu :cool3:
Przykrość, przykrość płakałem całą noc:placz: Ale trzeba się wziąć w garść :lol: Niestety z agility dużo fotek nie ma, bo to był czas spacerowania z psem, bo ile mógł siedzieć u "wendki" a pzt
obiektyw był do d***
Dlatego Guldiego (dobrze, że nie podpisywałem, bo bym Goldi chyba napisał ;) i byś mnie na sekcji dopadła:evil_lol: ) i reszty mało.

Nie płacz, nie płacz, wszyscy cieszą się z fotek, a że duże - no fajnie, zdarza się w końcu...
Na sekcji nie gnębię aż taaak - nie taki diabeł straszny...:diabloti:
A Guldi też Goldi;)

p.s. nick czarujący :)

Posted

Chandler możesz być dumny... Jesteś chyba jedyną osobą której nie mam...:evil_lol:
Ale nawet pamiętam dlaczego... Bo Małgosi dałeś było zamieszanie, a jak wyleciałeś to mi się śmiać trochę zachciało i aparat na szyi odwiesiłem ;):evil_lol:
To zdjęcia których się doszukałem ;)
Mam nadzieję, że to PON :lol:

Posted

ojoj, zmniejszaj lepiej, bo Cię znów zawieszą...

więc tak: pierwszy jest Gulden - Terier Tybetański, dalej szary kudłacz to Bearded Collie, Smart jeśli dobrze pamiętam imię. I gdzieś pomiędzy znów zaplątał się Gulden. Smart'owcy pewnie też będą się cieszyć:)

Dobra wskazówka - PONka Fura jest ciemnoszara i nie ma ogonka! ;)
(a przewodniczka biegała w żóltej koszulce Baritus)

Posted

A oczywiście Gulden się na pierwszą wcisną i to nie o niego jako PONa mi chodziło:evil_lol:

Wiesz torebkę noszę tylko na specjalne okazję :evil_lol:
A mojego idola Tinky-Winky mam na ścianie:lol:
Nieno lepiej za dużo nie zdradzę:diabloti: Bo se myśleć zaczniecie, a to może być dla Was niezdrowe:evil_lol:

Posted

Wiedziałem kurcze, że ten "PON" coś za duży:diabloti:
W takim razie PONa nie mam pewnie śmigał jak psa wyprowadzałem...
Ja będe zbanowany jak Margo tu looknie :razz: Więc fotki mały problem ;)
No, ale jeśli już na tym forum to mam termin 13.12.07 ;) A mi nowych przeglądarek nie długo brakować zacznie:diabloti:

Posted

[quote name='Monisia92']A oczywiście Gulden się na pierwszą wcisną :evil_lol:
Widać czasem jednak potrafi być bardzo szybki :evil_lol:

Wiesz torebkę noszę tylko na specjalne okazję :evil_lol:
A mojego idola Tinky-Winky mam na ścianie:lol:
Nieno lepiej za dużo nie zdradzę:diabloti: Bo se myśleć zaczniecie, a to może być dla Was niezdrowe:evil_lol:
Niezdrowe? Jak się człowiek tyle bajek w dzieciństwie naoglądał?
Więc mam nadzieję, że zawody i pokazy są specjalną okazją :laugh2_2:

Posted

no taa, i wkleiło mi w środek cytatu - w każdym razie, jak chce to potrafi być szybki, skoro wcisnął się na pierwszą... :evil_lol:

Posted

[quote name='Monisia92']Chandler możesz być dumny... Jesteś chyba jedyną osobą której nie mam...:evil_lol:
Ale nawet pamiętam dlaczego... Bo Małgosi dałeś było zamieszanie, a jak wyleciałeś to mi się śmiać trochę zachciało i aparat na szyi odwiesiłem ;):evil_lol:

Hmmmmmmm....... to było cudowne jak Chandlerek mały piesek szukał mnie na wybiegu i miał głeboko w nosie Małgosie..... Tym mnie bydle urzekło.
No ale szkoda :(

Ale żeby się pochwalić to wstawiam zdjęcie zrobione przez kogoś innego :)