drado Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Zapraszam wszystkich miłośników psów, w szczególności entuzjastów psich sportów w najbliższą niedzielę 3 czerwca do Powsina. Od 11 do 17 na polance za amfiteatrem odbędą się pokazy aktywnego spędzania czasu z psem. Udział w pokazach wezmą kluby: DiscBusters!, Woof, Baritus, zaprezentowane będą dogfrisbee, flyball, pasterstwo (owce), taniec z psem, agility, sztuczki i zabawy z psem. Wokół równiez wiele innych atrakcji dla całej rodziny (Piknik Radia Kolor). Quote
Crazy Lab Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a wiadomo w jakiej kolejności wszystko będzie? Quote
drado Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 będzie się przeplatać i powtarzać, ale np frisbee ok 11:30 a potem ok 13.10, agility ok 13:30 i 14:45, owce ok.14 i 16:45, taniec ok 13 i 17, poza tym zaprzęgi, psy policyjne, wybór psa publiczności Quote
BBH Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 My zdjęć "trochę" narobiliśmy więc mam nadzieję, że się coś wybierze ;) Quote
BBH Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Po pierwsze to przepraszam za jakość :oops: Teraz już na pewno stwierdziłem, że potrzebuje nowego obiektywu ;) Po drugie dziękuję za możliwość wwalenia się pod namiot discbusters'ów bo tam można było zdecydowanie wygodniej się usadowić :P Po trzecie jak kogoś przekręca psa pomylę itp. to proszę fochów nie strzelać :P Rozgrzewka z balonikiem: P.Asia z Lastem j.w j.w i ? j.w :D ostatnie rozgrzewkowe ;) nasz kierowca też ogląda :D (Jinx) a teraz widzimy jeden z występów karmela ;) możemy oblookać szeleczki :) zapewne złapane ;) superdog ? ... (kropeczki będę wstawiał jak już się wygadam ;) ) Karmel na dysku ;) Kto jest wyższy ? No na razie P. Mariusz, ale trochę mleka i Kto wie... Quote
BBH Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Teraz mamy występ LAST'a ... ... tego triku ciągle mi się nie udawało "złapać" niestety :? ... i znowu mi nie wyszło... ... To już występ Wiesława i Bajki (?) trzeba im przyznać że muzykę sobie świetną dobrali i z wielką przyjemnością się ich oglądało jak wszystkich zresztą :D P.Wiesław prezentuje gardę taki to nawet pomnik by można zrobić :D jak widać "tego" było b. dużo ;) i koniec :) Quote
BBH Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Drado z Ulfim oczywiście :D ukłon na początek :) przydałby mi się jakiś słowniczek nazw, bo nazwy trików u mnie to... ;) ... To jest zapewne dookoła świata (?) j.w ... ... jak już pisałem... moja znajomość nazw jest fatalna... Tu mamy już Wandę i latającą Jinx ... ... ... ... i ostatnia z tej "serii" Jinx Teraz mamy Anie z psem którego imienia za Chiny nie pamiętam j.w Quote
BBH Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 W między czasie Wanda robi fotki stołującym się ;) dookoła świata (?) ekhm nawet się wygłupiać nie ede, bo nazwy i tak nie znam ;) i zakończenie ;) Teraz Shaggy ... ... ... teraz zaprzęg muszę powiedzieć, że występ tego Pana był ciekawy :D ponieważ "delikatnie" zboczył z kursu i przejeżdżając przez "barierkę" pognał w las ;) Znowu Jinx się za sterami znalazła ;) Tymczasem Ulfi obserwuje :) "stereo", a za nimi "wystawa" ;) Quote
BBH Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 tu ponownie krótka rozgrzewka z Leo pod balonikiem i ponownie karmel ... ... zakończenie karmela Quote
BBH Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No dobra... przyznaje się :P poległem z tym podpisywaniem, za dużo tego :lol: Quote
Crazy Lab Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 zdjęcia suuper! genialne jest to z cieknącą śliną laba !! Quote
BBH Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No tak... żeby takie zdjęcie zobaczyć z takiej masy zdjęć to trzeba mieć w nicku Crazy Lab :evil_lol: Jak się zapewne domyśliłaś to to ślina Leo była ;) (śliniak by się mu przydał, bo chodził i ślinił :D ) A pzt dzięki :multi: Quote
Crazy Lab Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zwrócę tylko uwagę, że jego imię to Deo... już słyszałam tyle różnych wersji:eviltong: że chyba nic mnie nie zdziwi.:evil_lol: Quote
BBH Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie stresuj mnie kobieto !!! (?:evil_lol: ) http://www.woof.com.pl/grupainstruktorzy.html [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Piotr Polewski z psem Leo rasy labrador retriever[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Jak byk tu piszę w Powsinie też tak słyszałem:crazyeye: [/FONT] [FONT=Verdana]Sama Deo jesteś :evil_lol: [/FONT] [FONT=Verdana]A tak seriio to nawet na stronce, by się pomylili ?:cool3: [/FONT] Quote
Crazy Lab Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 to Leo? A ja byłam przekonana, że to mojego ślinka ! A mój to Deo ... oj niezręcznie wyszło:oops: Quote
Crazy Lab Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 to Leo? A ja byłam przekonana, że to mojego ślinka ! A mój to Deo ... Quote
BBH Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :lol: E tam niezręcznie ;) Taaa to teraz już się fotka nie podoba:evil_lol: ;) Quote
Crazy Lab Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 podoba:eviltong:. A powiem Ci, że na 99.99% byłam pewna, że to mój a jednak nie... Quote
Tajfunia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ej super te zdjecia!! :) A moze macie jeszcze jakies i sie podzielicie? Np. ciemnoszarej ponki?? :lol: Quote
Monisia92 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Może bym znalazł, ale niestety mnie zbanowali ;) Podziękuj Margo :lol: ;) Quote
Guldi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 o, jak milutko :multi: są fotki Guldena! ...i mój karkołomny bieg po zewnętrzej łuku, jak mi się pozajączkowały zmiany stron na torze... ledwie ducha nie wyzionęłam. Wiem, że z tą prędkością moje zakwasy wydają się śmieszne, ale na drugi dzień je miałam :evil_lol: my oboje bez treningów, oj moja kondycja słaba... Bardzo dziękuję za fotki :loveu: p.s. Tajfunia, thx 4 message! Quote
wendka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Monisia92 napisał(a):Może bym znalazł, ale niestety mnie zbanowali ;) Podziękuj Margo :lol: ;) Ooooo, jaka przykrosc :evil_lol: Straciles swoja twarz ;) Quote
Recommended Posts